vrijdag 12 juni 2015

Julie | Friday Nails #37 – Raspberry Ice Cream

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-friday-nails-37-raspberry-ice.html

Drie weken geleden liet ik jullie het prachtige lakje Raindrop van NYC zien en toen had ik het al over dit babyroze lakje met de naam Raspberry Ice Cream. Eigenlijk is het allemaal de schuld van Charlotte van pinkypolish.nl! Bij haar zag ik deze twee lakjes en ik was meteen verkocht. Eerst kocht ik de blauwe kleur en probeerde ik mezelf wijs te maken dat ik de roze niet meteen moest kopen. Gelukkig deed ik dat niet, want ik vond hem nadien zo maar even in de salesbak bij Kruidvat voor €1! In mijn enthousiasme belde ik naar Veronique en zei meteen dat ik er voor haar ook eentje zou meenemen. Volgens mij had ze geen flauw idee over welke nagellak ik het had, maar toen ze hem zag was ze ook meteen om! Maar goed, laten we even kijken hoe dit lakje er dan op mijn nagels uitziet.First things first, het kwastje. Het kwastje is niet heel dik of dun, het zit ergens middenin. Op zich vind ik zulke borsteltjes wel fijn, maar toch slaag ik er niet in om hier echt netjes mee te lakken. Op een of andere manier lukt me dit veel beter met dikkere kwastjes. De lak belooft overigens 10 dagen te blijven zitten en ondanks ik dit niet kan testen, geloof ik het eigenlijk wel. Ik gebruik namelijk doorzichtige een lak van NYC als base- en topcoat uit dit gamma en hij verlengt de duur van je nagellak echt serieus. Tien volle dagen is misschien wat overdreven, zeker als je met je handen werkt, maar toch houdt hij het best lang vol. Je doet er minstens vier dagen mee zonder enige vorm van chippen en nadien valt het ook best mee en blijft het voornamelijk bij tipwear.Dit is het resultaat na één laagje. Zoals ik al zei ben ik er behoorlijk klungelig mee, maar laat dat de pret niet drukken. De nagellak ziet er exact hetzelfde uit als in het flesje en heeft dan ook een prachtig snoeperig kleurtje. Normaal ben ik niet zo voor het zuurstok- en Barbieroze, maar dit vind ik toch wel erg mooi. Bovendien vind ik hem best goed dekken voor een pastelkleurtje. Bij de meeste lakjes in pastelkleurtjes moet je haast drie lagen gebruiken voor je hem enigszins dekkend krijgt. Dit is dan ook een enorm pluspunt voor NYC!
En na twee laagjes ziet deze schoonheid er zo uit. De glans die je ziet is helemaal toe te schrijven aan dit mooie lakje, er is geen topcoat mee gemoeid! Ik vind dit lakje in ieder geval dik de moeite waard. Normaal kosten ze al maar €2.49, maar als je hem dan voor €1 kan scoren is dit natuurlijk mooi meegenomen. Ik ben over het algemeen sowieso wel fan van NYC als budgetmerk. Op deze foto komt de kleur ook helemaal tot zijn recht. Ik kan je dit lakje ten zeerste aanbevelen want ook de droogtijd viel best mee. Ik heb er niet met de timer naast gezeten, maar ik kon vrij snel een tweede laagje aanbrengen.

Wat vinden jullie van dit lakje? Ik weet in ieder geval wat mijn favoriete ijsje van de zomer gaat worden! Deze Raspberry Ice Cream natuurlijk!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Wat een mooi en zomers kleurtje is dit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2,49 vind ik ook niet heel voor een nagellakje. Een koopje is natuurlijk altijd leuker.
  Maar twee laagjes, dan is het echt wel goed nagellak.
  En een hele mooie kleur heb je gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij dekt idd al erg goed na één laag! Mooie kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen