woensdag 10 juni 2015

Julie | Deautybox Mei

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-deautybox-mei.html

Nog maar twee weken gelezen konden jullie zien wat de inhoud was van de Deautybox in samenwerking met Goed Gevoel. Ik schreef er namelijk dit artikel over. Toen had ik ook al verklapt dat ik een abonnement genomen had op de Deautybox en dat ik benieuwd was naar die van mei. Deze heb ik ondertussen binnen gekregen en ik was dan ook ontzettend benieuwd naar de inhoud. Ik kan jullie nu alvast vertellen dat alle producten uit deze box terug te vinden zijn bij de apotheker. Voor mij voorspelt dit veel goeds, ik ga er altijd van uit dat producten die je bij de apotheek kan kopen wel goed moeten zijn. Of ik dan ook tevreden ben met de inhoud van deze box? Lees snel verder en ontdek het antwoord op deze vraag!Hier zie je alvast een klein overzichtje van de inhoud van de Deautybox. Ik wist niet goed waar ik eerst moest kijken en wat ik eerst moest vastpakken. Het zijn voor mij namelijk allemaal onbekende producten, al had ik natuurlijk al wel gehoord van merken zoals daar zijn Hansaplast en Eucerin. In dit artikel ga ik natuurlijk dieper in op elk product uit deze box. Laten we er dus maar snel aan beginnen! Even een opsomming van de producten:

-      Hansaplast Herstellende Voetcrème - 100ML (Full size: 100ML - €6.39)
-      Caudalie Fresh Fragrance ‘Fleur De Vigne’ – 25ML (Full size: 125ML - €26.40)
-      Arkopharma Veinotonyl – 15 Capsules (Full size: 30 Capsules - €18)
-      Eucerin Even Brighter – 20ML (Full size: 50ML - €24)
-      Caudalie Divine Oil – 15ML (Full size: 100ML - €24.40)
-      Klorane Relaxing Eye Patches – 2 Patches (Full size: 14 Patches - €14.40)
-      Bergasol Zonnemelk SPF 20 – 25ML (Full size: 125ML - €20)“Bij zomerse temperaturen zetten onze bloedvaten uit, waardoor de bloedcirculatie vertraagt. Hierdoor voelen de benen soms zwaar en vermoeid aan en zijn blauwe of paarse aders zichtbaar. Vervelend: ja. Hopeloos: absoluut niet! De capsules ‘Veinotonyl’ van Arkopharma combineren al het goeds wat Moeder Natuur ons te bieden heft. Rode wijnstok, muisdoorn en citroenschillen bieden ondersteuning bij de bloedcirculatie waardoor de benen licht en gestimuleerd aanvoelen. Show some leg.”

Ik weet nog niet goed wat ik van deze capsules moet vinden. Het is natuurlijk altijd afwachten op een resultaat. Bovendien denk ik niet dat je met 15 capsules echt wonderen kan verrichten. Ik wil deze wel zeker uitproberen en hoop toch een beetje effect te ondervinden. Voor veel mensen zou dit wel een mooi product kunnen zijn, indien de werking voelbaar is. Zware benen is heel erg vervelend, zeker wanneer je een staande job hebt.“Nog zo een vervelend kwaaltje dat veroorzaakt wordt door de zon: lentigo oftewel pigmentvlekken. Het principe is simpel: hoe langer de huid wordt blootgesteld aan de zon, hoe meer pigment er wordt gevormd. Daarom dat we zo gelukkig zijn met de nieuwe must have van Eucerin. De ‘Even Brighter’ is een doeltreffende en innovatieve precisie-applicator die de productie van overtollig, organische pigment onder controle houdt. Het resultaat is verbluffend! Twee keer per dag aanbrengen en pigmentvlekken zullen verdwijnen als sneeuw voor de… uhm, zon.”

Eucerin is een merk waar ik al wel bekend mee ben. Zelf gebruik ik hier niet echt iets van, maar Nick had er wel een crème van. Ik ben erg benieuwd naar dit kleine potje, al heb ik gelukkig zelf niet echt last van pigmentvlekken. Gelukkig bevat deze dagcrème ook SPF 30 en biedt deze dan ook een bescherming tegen toekomstige pigmentvlekken. In de zomer zal deze crème me dus goed van pas komen. Ik ben bovendien allergisch aan de zon, waardoor ik er sowieso niet echt in kan gaan zitten. Toch kan een beetje extra bescherming nooit kwaad!“Surf even rond op internet en ontdek hoe iedereen het er over eens is: de ‘Divine Oil’ van Caudalie is top. Wij onderzochten wat dit product zo geliefd maakt onder beautyfanaten. Zou het de heerlijke bloemengeur zijn? Of het feit dat deze olie geschikt is voor haar, huid en lichaam? Of is het de mix van druivenzaad, hibiscus, sesam en arganolie die de huid doet stralen? De conclusie? Dit is geen ‘of/of’-verhaal maar een ‘en’-verhaal. Love it.”

Ik ben zeker niet ontevreden met deze olie, al had ik in de Goed Gevoel box ook al een multifunctionele olie ontvangen. Hierdoor heb ik nu zeker genoeg olie voor de komende tijd. Gelukkig hebben ze wel gelijk, de olie heeft een lekker geurtje. Ik gebruik zulke producten voornamelijk op mijn gezicht, al zullen mijn pas geschoren benen in de zomer ook blij zijn met de verzorging van deze Divine Oil! Het is bovendien een handig formaat om mee op vakantie te nemen. Misschien dat ik deze op vakantie ook wel in mijn haar kan gebruiken. “We kunnen het niet genoeg benadrukken hoe essentieel het is voor de conditie van de huid om elke avond je make-up te verwijderen. Helaas zijn veel reinigingsproducten agressief, met geïrriteerde ogen als gevolg. Daarom dat jullie de ‘Smooting and relaxing’-patch van Klorane met open armen zullen verwelkomen. Het korenbloemwater verzacht en kalmeert de gevoelige huid onder de ogen. Combineer dit met arnica en kamille en je krijgt iets bijzonder: donkere kringen verdwijnen en beginnende rimpeltjes vervagen. Make-up verwijderen ging nog nooit zo smooth.”

Als deze patches daadwerkelijk werken bij geïrriteerde ogen, zullen deze mij nog wel van pas komen. Ik ben niet alleen allergisch aan de zon, maar heb ook een ontzettend zware allergie voor grassen en bomen. Deze allergie slaat vooral op mijn ogen en daarom wil het in de zomer nog wel eens gebeuren dat mijn ogen ontzettend pijnlijk zijn. Ik ben dan ook zeer benieuwd of deze patches me iets van verkoeling en verzachting kunnen brengen op de momenten dat ik dit het meeste nodig heb. Je moet ze 20 minuten onder je ogen laten zitten, maar in tussentijd kan je natuurlijk gewoon iets anders gaan doen, of heerlijk ontspannen.“Hansaplast is zoals de Tupperware in huishoudspullen: kwalitatief, duurzaam en onmiskenbaar doeltreffend. Met 125 jaar ervaring weet Hansaplast perfect wat onze voetjes nodig hebben. Deze voetcrème vermindert dan ook de ruwe en droge huid rond de hiel en herstelt de vochtbalans. Geschikt voor dagelijks gebruik. Nu kan je eindelijk zonder schroom paraderen in die nieuwe sandalen.”

Met dit product ben ik echt heel erg blij. Mijn voeten zien in de zomer behoorlijk af. Ik loop ook super snel bleinen en een goede voetcrème gebruiken is dan ook een must. Ook na een hele dag stappen, verzorg ik mijn voeten graag met een laagje crème. Tot hiertoe zweer ik bij de Peppermint voetcrème van The Body Shop, maar ik ben benieuwd of deze van Hansaplast hem van de eerste plaats kan stoten. Ook is het leuk om een full size product terug te vinden in deze box. Dit product is iets dat volgens mij bij iedereen wel van pas kan komen.“Er zijn veel verschillende geuren. Je hebt pittig, bloemig of kruidig. En je hebt ‘Fleur de Vigne’ van Caudalie. Deze geur combineert witte roos met meidoorn en roze peper. Zo krijg je een uniek parfum dat je gegarandeerd doet wegdromen naar – in de woorden van Caudalie – een zuiderse wijngaard. Zomer in een flesje.”

In elke box zit een soort van ‘wisselproduct’. Deauty maakt zelf een keuze welk product ze als zesde product toevoegen aan de box aan de hand van het profiel dat je bij hen aangemaakt hebt. Eerlijk gezegd is deze geur niet helemaal mijn ding, maar hij is zeker heel fris. Zelf hou ik meer van zoet, maar in de zomer trekt dit helaas ook allerlei beestjes en insecten aan waarvan ik gillend wegloop – ja, ook op een vol terras. Deze frisse geur lijkt me daarom ook ontzettend geschikt om in de zomer te gebruiken. Hij ruikt een beetje citrus-achtig en volgens mij past hij perfect bij een zonnebrandcrème en een zomerse cocktail. Het formaat is super geschikt om in je handtas te steken of om mee op vakantie te nemen. Ik ben benieuwd of ik dit geurtje veel ga gebruiken in de zomer.“Je hebt vorig jaar van dit product genoten, en wij ook! Dus zijn we blij dat we je het opnieuw kunnen doen ontzetten nu de zon er terug is! Als het gat om een goede bescherming tegen de zon, mag je alleen voor het beste gaan. Voor ons is dat de Zonnemelk SPF 20 van Bergasol. Vergeet geknoei met zelfbruiners en zonnecrèmes die je huid vet maken. Deze zonnemelk – mét handige spray – verdeel je makkelijk over de huid. De frisse citrusgeur is zeer welkom bij het zonnen en de melk laat geen vettige filter na. In no time krijg je die gebronsde huid met natuurlijke glow… zonder je huid uit te putten.”

Voor mijn huid is een SPF 20 lang niet voldoende. Ik ben gebonden aan een factor 50 en kan zelfs daarmee niet in de zon gaan liggen. Nick is – ondanks zijn rosse haarkleur- echter een zonneklopper. Hij wordt véél bruiner dan ik en dit zorgt wel eens voor rare opmerkingen. Ik heb namelijk bruin haar en zou in theorie het bruinst moeten worden. Vaak vragen mensen dan ook lacherig ‘of ik niet mee op vakantie mocht’… Voor je die vraag aan iemand stelt, denk er even bij na dat niet iedereen even bruin wordt én dat mensen met een zonneallergie beter niet in de zon gaan zitten bakken. Bij deze is dat misverstand de wereld uit en heb ik in mijn Deautybox ook meteen een productje voor vriendlief gevonden. In september gaan wij op vakantie naar Tenerife en daar kan Nick hopelijk genieten van dit product.
Zo, dit was de inhoud van de Deautybox van mei. Er zat ook een ‘menukaart’ bij met het typerende apotheker kruis op de voorkant. Hierin stond alle informatie over de bij geleverde producten. Ik vind de doosjes waarin de producten zitten ook best handig en bewaar deze voorlopig dan ook. Ik ben zeker niet ontevreden met deze box omdat er toch wel een aantal goede producten inzitten en allemaal nieuwe merken voor mij om te ontdekken. Toch kijk ik vooral reikhalzend uit naar de box van juni. Hierbij gaat Deauty namelijk een exclusieve samenwerking aan met Planet Parfum. Ik hoop dat deze box een iets hoger glamour gehalte heeft en ook een aantal onbekende merken voor mij bevat. Voorlopig zeg ik mijn abonnement dus niet op en wacht ik op mijn volgende ‘cadeautje’.

Hebben jullie al eens een Deautybox in huis gehaald? En wat vinden jullie van de inhoud van deze apotheekbox? Laat het me zeker weten in de reacties onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Nee ik heb nog nooit een Deautybox gehad, maar ik zou het best graag een keer willen. Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Jonne! En als je twijfelt zou ik zeker de volgende box bestellen! Die samenwerking met Planet Parfum lijkt me super! :-)

   Verwijderen
 2. Leuk geschreven! super leuke box. Moet zeggen dat deauty de laatste tijd bes tok is eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En ja, die indruk heb ik ook! Ik heb lang genoeg gewacht met een abonnement! ;-)

   Verwijderen
 3. De box is best wel leuk maar niet super bijzonder, althans voor mij niet. Maar er zitten wel fijne producten in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is een leuke inhoud, maar ik snap dat niet iedereen hem geweldig vind. Ik kijk vooral uit naar de volgende box! :-)

   Verwijderen