dinsdag 30 juni 2015

ICONIC 1 look


Afgelopen zaterdag  besloot ik nog eens wat make-up op te doen om te gaan werken. Ik moest als ik op tijd klaar was nog even langs een verjaardag en daar wilde ik toch eventjes iemand duidelijk maken wat hij heeft laten lopen. Dus, extra moeite qua uiterlijk: check! Omdat ik jullie een tijdje geleden nog een look beloofd had met het ICONIC palette van Make-up Revolution besloot ik er ook foto's van te nemen. Kijk maar mee! 
Eventjes wat foto's van hoe het eruit ziet. Qua mascara heb ik weer gebruik gemaakt van de False Lash Effect van Max Factor en de eyeliner is de gel eyeliner van de Action. 


Ik wou geen al te heftige look maken omdat ik in eerste instantie wel ging werken. 


Met flits zie je dat de kleuren toch wat shimmer bevatten. 


En hier zie je waar ik welke kleuren heb aangebracht. De lichtste kleur op het binnenste deel van m'n bewegend ooglid, op de andere helft van mijn bewegend ooglid heb ik de donkerdere matte kleur aangebracht (nummer 2). En dan uiteindelijk nummer drie in mijn crease. Uiteindelijk blend je alles zodat het toch mooi in elkaar overloopt. 

Zaterdag ga ik nog eens echt naar een feestje en dan ga ik proberen een iets opvallendere look te maken met dit palette. Als het weer het toelaat tenminste want ze voorspellen hier tropische temperaturen. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten