maandag 15 juni 2015

Essence | Try it. Love it.


Je kunt veel over mij zeggen. Ik heb mijn blonde momentjes, soms valt de euro een beetje laat of ben ik onhandig. Toch kun je mij niet echt dom noemen, denk ik. Desalniettemin brengt deze Trend Editie van Essence mij wel lichtjes in de war. Essence brengt namelijk bij deze Trend`Editie de nieuwe musthaves voor het herfst - en winterseizoen. Dit klinkt nog best logisch, vind je niet? Hetgene wat mij dan wel écht in de war brengt is het feit dat het daarna aan het vaste assortiment wordt toegevoegd. Langs de ene kant natuurlijk wel handig dat je dan niet meteen naar de Kruidvat moet lopen maar langs de andere kant neemt het de charme van een Trend Editie wel een beetje weg. Maar goed, laten we eerst even de producten eens bekijken. 

Essence heeft momenteel al enkele "all about..." palettes in het assortiment en er komen er dus nog vier bij. Elk palette bevat acht kleuren variëren van erg licht naar donkerder. Met één palette zou je dus heel wat looks kunnen maken naargelang wat je zelf mooi vindt. Essence belooft palettes met een wow-factor en verschillende finishes. Ben wel eens benieuwd hoe de kwaliteit gaat zijn! 

Verkrijgbaar in 01 bronze, 02 nudes, 03 roses en 04 greys.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Ik zag deze in het persbericht en de rechtse maakt me heel erg blij. Deze liquid lipsticks kennen we vooral al van duurdere merken (ik heb er zelf eentje van Dior die ik nog altijd moet reviewen) maar het lijkt me ineens wel leuk om misschien nog enkele maanden te wachten en dan een duo-review te doen. Dior versus Essence. 

Verkrijgbaar in 03 almost real en 04 show off!. 
Consumentenadviesprijs: €2,59


Ik heb persoonlijk de indruk dat je erg weinig matte blushes ziet bij de echte budget merken en daarom ben ik best exited over deze twee. Ben wel benieuwd naar hoe de kleuren er in het echt uitzien want eerlijk is eerlijk, van de kleuren op zich word ik niet bepaald warm. De roze kleur wordt in het persbericht beschreven als een warme abrikoostint maar dit zie ik er momenteel toch niet in terug. Dit is toch ook wel een manier om een blogger nieuwsgierig te krijgen! 

Verkrijgbaar in 10 peach me up! en 20 berry me up!.
Consumentenadviesprijs: € 2,59

Lipsticks zijn en blijven mijn zwakke plek. Ondanks het feit dat ik het veel te weinig draag, kan ik het nooit laten om een nieuwe te kopen. Binnenkort misschien nog eens tellen maar ik denk dat 30 à 40 lipsticks geen verkeerde schatting is. Als ik de foto's zie, wil ik de fel roze erg graag maar aangezien dit Sheer & Shine lipsticks zijn, sla ik ze toch maar over. Ik geloof niet echt in lipsticks die maar weinig kleur afgevn. Gewoon niet helemaal Vero. De meest linkse kleur snap ik trouwens ook niet. Zijn er mensen die zulke lichte kleuren dragen? 

Verkrijgbaar in 01 my first love, 05 look at me! en 13 like a princess.
Consumentenadviesprijs: € 1,99

Het grijze lakje vind ik gaaf. Ik moest eerst eventjes checken of ik de foto niet perongeluk in zwart-wit gezet had maar nee! Ook de andere twee kleuren vind ik supermooi en ik kan niet wachten om eens zo'n gel nail polish lakje te gebruiken. Deze drie kleuren zijn het perfecte excuus om er toch eens aan te kopen. 

47 va-va-voom, 48 my love diary en 53 rock my world. 
Consumentenadviesprijs: € 1,69


Mascara's. Meestal boeien die mij niet zo aangezien ik toch altijd terug keer naar mijn oude vertrouwde False lash effect van Max Factor. Om de een of andere reden spreekt dit borsteltje mij dan weer wel aan. 

Dit is wat Essence er zelf over zegt: 

"Een multifunctionele professional! De nieuwe allround mascara van essence biedt extra volume, zichtbare lengte en super separatie. Het kegelvormige elastomeren borsteltje bedekt elke individuele wimperhaar met mascara. De wimpers zijn perfect gedefinieerd!"

Consumentenadviesprijs: € 2,59

Deze producten zijn te verkrijgen bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België van eind augustus tot half september. Hierna worden ze, zoals ik al in mijn inleiding zei, in het vaste assortiment opgenomen. Bij sommige blogs las ik dat bepaalde kleuren er niet bij zouden zijn, maar hierover vond ik niks terug in het persbericht. Hierdoor ga ik er maar vanuit dat alles daarna gewoon vast assortiment wordt. 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Daar zitten best leuke items tussen! Ook ik heb een zwak voor lipsticks...
  En overigens ook voor lip balms.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey volgens mij zijn dit geen trend editions toch ? Dat zou toch ''pretty girls are happy girls'' worden?
  Of heb ik het nu verkeerd begrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Happy girls are pretty' komt pas in september naar Nederland en in november naar België dus ik vermoed dat deze daarvoor nog komt :)

   Verwijderen