zaterdag 23 mei 2015

Winactie! | Beauty & non-beauty


Donderdagmiddag. Ik reed rustig van school naar huis in mijn oude, vertrouwde Golfje. Toen ik aan een rood licht stond, merkte ik plotseling een sms van Julie. We hadden 246 volgers. Nog voor ik kon antwoorden, kreeg ik het volgende 247! Begin het artikel voor de winactie al maar te schrijven, stuurde ze. Me nog steeds van weinig kwaad bewust, las ik thuis eerst rustig de krant maar tegen dat ik daarna mijn laptop opzette, was het al naar 249 gestegen. Ik opende Bloglovin' om eens te kijken en ik zag plotseling dé melding. We hadden de 250 bezoekers behaald. Belofte maakt schuld en dus komt er een winactie. 


Ik krijg vaak commentaar van enkele mannelijke vrienden die mijn blog volgen dat alles voor vrouwen is. Wat hebben wij, mannen, nu aan die make-upproducten, vragen ze dan. Om die (kleinere) groep lezers eens niet te benadelen, besloten we er een dubbele winactie van te maken. Er is een pakketje te winnen met beautyproducten en eentje met non-beauty producten. Wat de precieze inhoud van de pakketten is, blijft natuurlijk nog een verrassing. De dag dat de uitslag online komt, zet ik ook filmpje online met daar de inhoud in. 

Wat je nu precies moet doen om zo'n pakket te winnen? 

1. Als je dit nog niet doet, volg dan Vero does this via Bloglovin'
2. Like dit artikel. 
3. Laat een reactie achter met daarin welk pakket je graag wilt winnen. Indien je zeker wilt zijn, dat ik je kan bereiken als je wint, laat dan je e-mailadres achter. Als je het pakket wint maar geen e-mailadres hebt achtergelaten, schrijf ik sowieso in een artikel dat je gewonnen hebt en dan krijg je zelf twee weken de tijd om ons te mailen. Vergeet dit dan zeker niet! 

Indien je een extra kans wilt: (elk ding dat je doet is een extra kans) 
1. Volg Vero does this op Facebook
2. Abbonneer je op het YouTube kanaal 
3. Volg mij op instagram: @verodoesthis
De winactie loopt vrijlang, namelijk tot 20 juni 23u59. Dit omdat ik vanaf volgende week met examens zit en ik graag het pakketje zo snel mogelijk verstuur. 

Veel succes en bedankt voor het trouwe volgen van Vero does this! 

Liefs 

13 opmerkingen:

 1. Alles gedaan! Ik denk dat ik voor het non-beauty pakket ga! :)

  Email adres is: bookaddictbieke (a) hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Wat een mooi aantal. Ik maak graag kans op het beautypakket, ben benieuwd wat er in zit! Ik heb alles gedaan behalve FB.
  Groetjes Sabrina sabrina at denklicht.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie de 250 volgers gehaald hebben! Gefeliciteerd! Ik heb er op Bloglovin pas 10. Haha. Ik doe graag mee met het non-beauty pakket! :) Leuk dat we niet weten wat er in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Done, ik ga voor het beautypakket! :)

  Lotte Haest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou heel graag een kansje maken op het non-beauty pakket. Ik ga binnenkort verhuizen dus ik hoop dat er wat leuke spulletjes voor bij zitten.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en op youtube (005sannie500). Mijn e-mail is: sandra_jonker8@hotmail.com
  Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik doe graag mee om het beautypakketje te winnen (al klinkt het andere ook aanlokkelijk hoor :D). Ik volg je op alle social media kanalen ^^ janabeeckman2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een grote fan van deze grieten!
  De dingen die ze steeds schrijven zijn steeds interessant, ze zijn een voorbeeld voor me.
  Daarom doe ik graag mee voor het beautypakket vermits het beide beauty's zijn ;)
  #HeldinnenVoorbeeldLovies!


  Greatz Tessa Mertenz met een 's' :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey, super leuke winactie ('s), ik ben heel benieuwd wr je er allemaal in gaat stoppen. Eigenlijk maakt het ne niet echt uit welk pakketje want het klinkt allebei leuk :)
  Maar ik denk dan toh het non-beauty pakketje op dat ik daar het nieuwsgierigst naar ben. Ik heb trouwens alles gedaan wat moest en volg je op instagram en facebook, en nu maar hopen!
  Liefs. Jonne (jonnesworld@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw proficiat met jullie 250 volgers^^ ! Doe zo vooral verder kan ik alleen maar zeggen ;)

  Ik maak graag kans op het beautypakketje ! (Hier ben ik wel erg benieuwd naar =D)

  Veel succes iedereen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amai, proficiat!
  Ik kan mij de eerste les in Vorselaar nog herinneren: 'Ik ben Veronique en ik heb een beautyblog'. Waarna je de volledig naam even op het bord hebt geschreven die ik vervolgens 's avonds eens even heb gecheckt wat er zoal te lezen viel ;)
  Keep up the good work!

  Tijdens den blok dan toch ook mijn kans eens wagen!
  En als ik mag kiezen dan graag het beautypakket, kan ik nu wel gebruiken ;)

  Groetjes van Zoë

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat met je 250 volgers! Keep up the good work!
  Ik heb alle stapjes gedaan, ook de extra's ;) Ik doe graag mee voor het beautypakket. Dat zou ik tijdens de blok wel kunnen gebruiken ;)
  Veel succes iedereen!

  En Veronique, heel veel succes met je examens!
  Groetjes van Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. As'k ni win, schrijf ik uwen auto op en dat wete he! :D
  Neje, zwanske, maar ik doe wel gere mee voor dat pakket zonder schmink!

  Steven V. H.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat! Ik ben al een trouwe lezer vanaf het begin :p & Ojaa het pakketje maakt me niet uit :)

  Charlotte Vercammen

  BeantwoordenVerwijderen