zaterdag 16 mei 2015

Outfit of the day | Something blue


De ironie in de titel is zo sterk aanwezig dat ik mezelf bijna spontaan een schouderklopje geef. Ironie? Ja, het kleedje dat ik draag had ik eigenlijk gekocht om samen met Mathias naar een trouwfeest te gaan. Nu is het lot mij en de bankrekening van mijn ouders zo slechtgezind en zijn Mathias en ik sinds enkele weken uit elkaar. En ja, aangezien het een trouwfeest van familie van Mathias was, kan ik het kleedje daar dus al niet meer voor gebruiken. Vandaag moest ik naar een plechtige communie en ondanks dat de weergoden mij ook niet goed gezind waren, heb ik het toch aangedaan. The rain never bothered me anyway. 
Ondanks de nare bijsmaak die het kleedje met zich meedraagt, vond ik het nodig om hier een post over te schrijven. Het kleedje (of jurkje voor de Nederlanders onder jullie) kan niets aan de situatie doen en mag dus niet worden afgeschreven want damn, how I love it! Ook de schoenen eronder vind ik prachtig. Lekker chique met een zakelijk tintje. Als mijn enkel het weer toestaat om lekker voluit hakken te dragen, gaan deze zeker bovenaan het rijtje staan om gedragen te worden. 


En ik rockte het kleedje. Een match made in heaven. De liefde was zo groot dat ik na het feest gewoon andere schoenen aandeed om toch eventjes mijn kleedje aan de rest van Turnhout te laten zien. Ik ging nog even langs bij Julie toen ze aan het werken was en daarna nog langs een cafĂ© waar een vriend van mij werkt. Ik voelde me overdressed maar dolgelukkig. Lief kleedje, let's get married! Nu ik mezelf zo zie, vraag ik mij echt af waarom ik zo weinig kleedjes draag. Tijd om binnenkort nog eens een shopke te placeren en wat extra kleedjes te kopen. Mijn benen zijn het waard om gezien te worden en ik ben het nog altijd waard om te stralen. 

Normaal zetten bloggers bij outfit posts altijd waar ze de spullen vandaan hebben maar aangezien ik alles in Polen gekocht heb in kleine winkeltjes of op de markt, lijkt het me niet zo zinvol om dat te vermelden. 

Liefs
Veronique2 opmerkingen:

  1. Ach dat is inderdaad zwaar balen , maar goed dat je het jurkje toch tot iets geweldigs kunt zien. Staat je ook goed.

    BeantwoordenVerwijderen