zaterdag 9 mei 2015

Music of the moment


Muziek en gevoelens gaan voor mij hand in hand. Welke emotie er ook door mij heen raast, muziek maakt het altijd nog net dat tikkeltje sterker. Soms kun je een emotie ook veranderen dankzij muziek. Best wel handig als je in een dipje zit en je je weer even beter wilt voelen. De laatste tijd zit ik bijna dagelijks anderhalf uur in de auto en dan ben ik zo blij dat de radio bestaat. Ik vraag mij soms oprecht af wat andere chauffeurs denken wanneer ze mij luidkeels zien meebrullen op allerlei liedjes. Vandaag voor jullie een overzichtje van de liedjes die de laatste dagen op repeat staan. 
Dit liedje hoorde ik enkele dagen geleden voor het eerst in de auto en ik was verkocht. De drie liedjes zijn erg mooi in elkaar gezet en als ik eerlijk moet zijn, doe ik elke keer weer moeite om geen traantje weg te pinken. 


Ik ben over het algemeen absoluut geen fan van Ariana Grande maar dit vind ik een topschijf. Het is misschien niet volledig toepasselijk op de situatie waar ik in zit maar "one last time I need to be the one who takes you home" is een van de zinnetjes waarmee ik mij wel kan identificeren. 


Iets totaal anders nu. Wanneer ik op een cantus zit, amuseer ik mij vaak niet echt maar wanneer ik thuis enkele van die liedjes luister, heb ik enorm veel zin om toch nog eens te cantussen. 


Ik hou van Jessie J en dit liedje (zeker akoestisch) is prachtig. 


En dit is het liedje dat speelde op de foto die ik bij dit artikel gebruik. Wederom een prachtig nummer met heel veel betekenis binnen een van mijn vriendengroepen. 

Welke nummers draaien jullie vaak?

Liefs
Veronique

1 opmerking: