dinsdag 26 mei 2015

Makeup Revolution Redemption Palette Iconic 1


Nathalie had in de paasvakantie een tripje naar Londen gepland en weken voor ze vertrok toonde ik haar foto's van het I heart chocolate palette en smeekte ik haar om het mee te brengen. Helaas heeft ze dat niet kunnen vinden maar ze stond toen we weer naar de les moesten met dit pareltje voor mijn neus. Het Iconic 1 palette. Dit zou een mooie dupe moeten zijn van het Naked palette van Urban Decay. Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik was dat Nathalie mij zo goed kende en wist dat ik van de andere 2 Nakeds al een dupe had van W7. Met heel veel plezier nam ik dit palette mee naar huis. Nogmaals, dankjewel Nathalie! Thuis heb ik het nog best lang volgehouden om er af te blijven. Schoolwerk viel met bakken uit de lucht en dus bleef dit schatje nog eventjes onaangeroerd. Uiteraard ben en blijf ik een vrouwmens en dus kon ik niet al te lang wachten met er foto's van te nemen en het te swatchen. Nieuwsgierigheid overwint zelfs de tonnen schoolwerk. Plus het feit dat ik lijd aan uitstelgedrag. Komt weer goed uit! De kleurtjes zien er super mooi uit, het enige wat ik wel jammer vind, is dat ze geen namen hebben. Het palette bevat 14g. Ik moet wel zeggen dat de verpakking nogal goedkoop aanvoelt en voor 4£ mogen we eigenlijk niet klagen. Qua verpakking wint W7 het toch wel. Dan over naar de swatches van de eerste zes kleuren; Zoals je ziet zijn de meeste glanzend. De eerste twee zijn vrij licht maar bevatten desondanks toch erg veel pigment. De matte kleurtjes zijn niet ietsjes minder gepigmenteerd maar dat is vrij normaal. Zelfs erg dure merken hebben hier veel moeite mee. De even kleuren (als je rechts begint te tellen) vind ik alle drie super mooi trouwens. En door deze swatches werd ik zelfs van m'n sokken geblazen. Check. Dat. Pigment. Let wel op dat je je kwast goed aftikt, anders krijg je nogal snel last van fallout. Nu ik dit artikel schrijf, heb ik meteen zin om er weer een ooglook mee te maken. Deze had ik trouwens ook echt gemaakt voor dit artikel maar nu ik de foto's bekijk, vond ik het niet postenswaardig. Die ooglook hebben jullie dus sowieso nog tegoed van me! Wat ik wel gemerkt heb, toen ik na 't swatchen met een losse kwast erover ging, is dat een groot deel nogal snel weggeblend kan raken. Misschien door een basis te gebruiken dat dit minder is, maar anders moet je wel voorzichtig zijn dat je de kleuren niet volledig wegblend. Zou zonde zijn. 

Ondanks dat ik waarschijnlijk verknocht blijf aan mijn W7 In the buff leg ik deze toch ook in de badkamer zodat ik sneller geneigd ga zijn om deze te gebruiken want de kleuren vragen er gewoon om. Zeker als je de kleuren opbouwt (op de swatches zie je 1 veeg), krijgen ze zoveel diepgang en dimensie. Als ik binnenkort nog eens naar een feestje of op date ga (Ja, het single leven hé ;) ), neem ik dit palette er eens bij. 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het er echt super goed uit zien, heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is zeker een mooi palette met goede pigmentatie en dan ook nog eens heerlijk betaalbaar x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb dit palette ook vind de kleuren erg mooi. Revolution is 1 van mijn favoriete budget merken.

    BeantwoordenVerwijderen