maandag 18 mei 2015

Life through my eyes | mei #2


Terwijl ik stilletjes aan terug rechtkrabbel, maak ik tussendoor nog altijd wel enkele fotootjes. Toen ik ze doorstuurde naar m'n laptop besefte ik dat het wel erg veel foto's van eten zijn. Zegt misschien genoeg over wat ik de voorbije weken allemaal gedaan heb. Haha! Ik eindigde m'n stage, ging terug zelf naar school en zat weinig thuis omdat ik het 's avonds nogal gauw moeilijk kreeg. Lang leve de Irish pub om mij afleiding te bieden. Goed, laten we maar gewoon eens gaan kijken. 
Een tijdje geleden had ik m'n schuif eruit gestoten en was ik er nog niet aan toe gekomen om die er terug in te steken. Ja, pure luiheid. Wanneer ik die er weer in wilde steken, zag ik gelukkig net op tijd dat de katten zich in de schuif eronder neergestreken hadden. Eerst merkte ik Minou op, riep ik Patricia en toen zagen we dat Tweety er ook lag. Uiteraard mijlenver van elkaar weg want zo zijn ze wel. 


De dag erna ging ik naar Julie om even uit te huilen en bracht ik een heerlijke lunch mee. We hebben gepraat, gelachen en ik voelde me toch al weer een stukje beter. 


Die avond maakte ik pasta om mee naar school te nemen als lunch. 


En zo zagen de pasta's eruit. Eentje was voor mij en eentje voor Patricia. 


De dag erna was ik euforisch. Het project op mijn stageschool was een enorm succes. Hierna ging ik met Hendrik iets eten om nog eens bij te praten. Ik koos voor deze heerlijke salade met geitenkaas en spekjes. Nu ik deze foto terugzie, krijg ik spontaan weer honger. Dus, Hendrik, wanneer gaan we nog eens? 


Vorige week maandag kwam ik tijdens het verbeteren van taken dit tegen. Een leerling van het tweede middelbaar die hoopt een evengoede leerkracht Engels te worden als ik. Ik word er weer eventjes stil van. 


Na stage moest er voor school gewerkt worden en dat deed ik met een zak popcorn naast mij. Het moet toch een beetje leuk blijven. 


En toen mocht ik ook weer zelf als student naar school. Uiteraard thuis vertrokken zonder te ontbijten dus kocht ik op school snel deze Danio en begon ik achter m'n laptop te werken. 


En plotseling komen we all aan bij afgelopen weekend. Na het werk had ik namelijk honger en ging ik nog eens een kapsalon halen. Het smaakte weer enorm goed maar ik moet zeggen dat ik het met heel veel moeite heb opgekregen. Voortaan toch weer een kleintje bestellen. 


Zondag was het schoolwerkdag en moest ik nog even doorknallen voor Engels. Patricia kwam spontaan vragen of ik een stukje Rocky Road en een ice tea wilde. Mijn zusje is geweldig. 


En dan krijg je ineens van die momenten dat je meer met je planning bezig bent dan met het daadwerkelijk uitvoeren van de opdrachten. Ik heb niet alles gedaan gekregen aangezien ik om 21.15 het even beu was en naar buiten ben gegaan voor een uurtje. Hierna heb ik nog even doorgewerkt maar ik besluit hierbij om toch iets of wat op tijd te gaan slapen. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: