maandag 4 mei 2015

Life through my eyes | Mei #1


Mijn eerste week stage is voorbij en hell, wat was het vermoeiend. Over het algemeen heb ik een vrij goede week gehad. Uiteraard waren er wel wat downs maar we werken er hard aan om die op te lossen. Daarom ga ik het daar ook niet al te hard over hebben en ga ik mij focussen op de goede kanten van afgelopen week. Ik zou zeggen kijk lekker mee naar de foto's van afgelopen week. En plotseling lag Minou weer naast mij en smeekte ze om aandacht. Die heb ik natuurlijk wel gegeven maar uiteraard moest ik wel nog eventjes verder werken aan mijn lesvoorbereidingen. Uiteindelijk heeft ze nog een tijdje naast mij gelegen maar liet ze mij, gelukkig, wel gerust. Geen idee wat de gele schijn op de foto is, heel vreemd. Op deze foto zien jullie hoe ik in bed nog flink de LTME van vorige week aan het typen was. Dinsdagavond gaf ik bijles en daarna kwam ik thuis en moest ik nog eten. Omdat ik niet veel zin had en wat mama had klaargemaakt, maakte ik voor mezelf pasta. Dit rececpt is afgelopen week al online gekomen. Het was al vrij laat en ik moest nog wat printen en dus besloot ik om mij pasta aan Patricia haar bureau op te eten. Daar staat namelijk de printer. En dan springen we naar donderdag. Ik had tijdens een stageles een toets gegeven en die moest ik nog verbeteren dus heb ik mij maar lekker in de leraarskamer uitgestald want daar was voor de rest toch niemand. Af en toe kwam er nog een andere stagiair/interimmer binnen (lang verhaal) en heb ik met hem nog een kort babbeltje kunnen slaan. Sympathieke kerel! Vrijdag voelde het lief zich niet zo goed en dus ging ik met Patricia boodschappen doen in Baarle-Nassau. Bij ons in Belgi├ź was alles namelijk dicht door een feestdag. Toen we terug naar mijn auto wandelden, zagen we ineens dat gevaarte erachter staan. Zijn motorkap was bijna even hoog als mijn dak. Toch een vreemd zicht, arm golfje, zo ge├»ntimideerd worden! Wazig, waziger, wazigst. Toen ik zaterdag onderweg was naar mijn werk, zag ik aan het kasteeltje een reiger zitten. Uiteraard net toen ik mijn gsm klaar had om een foto te trekken, ging hij vliegen. Toch mijn uiterste best gedaan om hem op de foto te krijgen. Mislukt! De collega's en ik hebben altijd honger na het werk. Echt altijd. Vaak gaan we naar de Kebab om daar te eten maar een van onze vaste klanten ging zaterdag eten halen. Lekker handig, dan moest ik niet op de nog werkende collega's wachten en kon ik al eten. Meestal neem ik een klein kapsalon maar ik had enorme honger! Daarom koos ik voor een gewoon/groot kapsalon met fetakaas en samouraisaus. Een kaloriebom, ik weet het maar veel te lekker om te laten. Zondag voelde ik mij absoluut niet goed en had ik eigenlijk nergens zin in. Dus kroop ik maar heel de dag in mijn bed met de laptop. Ik ben trots op mezelf want uiteindelijk heb ik twee lesvoorbereidingen gemaakt, deze post getypt en veel series gekeken. Het klinkt erg lazy maar de mensen die weten wat er gaande was, snappen het wel. Sorry dat ik hier zo vaag over doe, ik kan het misschien beter gewoon weglaten maar dan zijn jullie wel voorbereid mocht het ineens wat stiller zijn langs mijn kant. Afwachten dus en bedankt alvast voor jullie begrip. 

Deze week heb ik nog stage, woensdag en donderdag hoef ik geen les te geven maar wel naar mijn stageschool te gaan om een klassenraad en projectdag bij te wonen. Voor de rest heb ik vrij weinig gepland dus we zien wel hoe deze week loopt.

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten