zondag 24 mei 2015

Julie | Rituals: Vernieuwde Tao Lijn

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-rituals-vernieuwde-tao-lijn.html

Onlangs schreef ik al over de Summer Limited Edition van Rituals, namelijk de Mandi Lulur geurlijn. Vandaag wil ik het met jullie over een vernieuwde lijn hebben van Rituals. Velen van jullie zullen de oude Tao lijn nog wel kennen; die met de mintgroene verpakkingen. Sinds kort zijn er enkele veranderingen ondernomen. De verpakking van alle producten is namelijk veranderd, en uit alle producten die het hadden, is de groene thee uit gehaald. Dit zorgt er nu voor dat de ganse lijn uit één geurbeleving staat en dat is de rustgevende geur van witte lotus. Bovendien zijn er twee nieuwe producten bij gekomen; een handscrub en een handzeep. Materiaal genoeg dus voor een nieuw artikel! Benieuwd? Lees dan snel verder!Eerst even bekijken waar de inspiratie voor deze Tao lijn vandaan komt… “Ons leven is drukker en hectischer dan ooit en steeds vaker ervaart men gevoelens van onrust en stress. Volgens de oude Chinese Tao filosofie is stress dat Yin en Yang uit balans zijn. Onze nieuwe Tao collectie voedt Yin, je innerlijke wereld, en helpt je op weg met het vinden van innerlijke rust.” Rituals zorgt er dus voor dat je innerlijke rust kan vinden, ofwel de Yin.. Voor de uiterlijke rust moet je natuurlijk zelf zorgen. Mooie citaten zijn ook terug te vinden in deze lijn, zoals ‘Zelfs een reis van duizend kilometer begint bij de eerste stap.’, het is zo’n typisch iets waar ik nooit eerder bij stilgestaan had, maar dat wel klopt.De Tao lijn bestaat uit erg veel verschillende producten, hieronder geef ik jullie even een opsomming van de 19 producten die de lijn rijk is:


-      T’ai Chi Doucheschuim - €8

-      Wei Wang Scrub 70ML - €5

-      Wei Wang Scrub 325ML - €19.50

-      Wu Wei Badschuim - €13.50

-      Qing Fa Voetscrub - €11.50

-      Yin Bed & Body Mist - €16.50

-      Xiu Xi Lichaams- en massageolie - €13.50

-      Qi Ontspanningsserum - €11.50

-      Mei Dao Bodycrème - €15.50

-      Lao Tze Voetcrème - €10

-      Qi Gong Deodorant Spray - €8

-      Qi Gong Deodorant Stick - €9.50

-      Qi Gong Deodorant Spray 50ML - €3.50

-      Silence Handscrub - €10

-      Silence Handzeep - €8

-      XL Geurkaars Lotus Secret - €39.50

-      Geurkaars Lotus Secret - €17.50

-      Geurstokjes Lotus Secret - €23.50

-      Geurstokjes Mini Lotus Secret - €12.50In de maand april kregen alle klanten bij besteding van €35 of meer een leuk cadeautje mee naar huis. In deze prachtige koker zat een kleine T’ai Chi doucheschuim en het ontspanningsserum Qi. Ik vind deze producten erg fijn en gebruik vooral de Qi best vaak. Het serum bevat een Chinese munt die voor verkoeling zorgt. Je brengt het dan ook aan op de drukpunten, zoals je slapen, voorhoofd, in de nek en achter de oren. Dankzij de Qi kan zelfs een lichte hoofdpijn verholpen worden en ook bij momenten van stress biedt dit een oplossing. Mijn favoriete producten uit de Tao lijn zijn de Qi, de geurstokjes en de geurkaars. Ook de deodorant stick vind ik echter fijn in gebruik. Sleutelelement hierbij is toch wel die lekkere, zachte geur van witte lotus. Ik begin deze geur dan ook meer en meer te appreciëren!Toen ik de foto’s voor dit artikel schoot, had ik enkel de doucheschuim en de Qi in huis. De doucheschuim heb ik in het normale formaat en in de kleine variant die ook terug te vinden was in het cadeautje waar ik eerder over sprak. Mocht je nog nooit een doucheschuim van Rituals geprobeerd hebben, zie je hier het resultaat van een klein erwtje van het product. Je hebt namelijk echt zo weinig nodig om een heleboel schuim te creëren om jezelf mee te wassen. Ik vind het altijd erg luxe aanvoelen en gebruik de foams dan ook erg graag. De geur is ook hier goed aanwezig, en ik vind de vernieuwde versie dan ook echt een verbetering. De groene thee die er vroeger in zat, maakte de geur erg scherp en dat vond ik niet zo lekker.
Momenteel kan ik ook in mijn slaapkamer genieten van de geur van witte lotus. Eerst had ik enkel de doucheschuim en de Qi maar ondertussen heeft de Lotus Secret geur me zo overtuigd dat ik nu ook de geurstokjes aangeschaft heb. Deze zachte geur is ideaal voor op een slaapkamer en ik heb deze dan ook sinds kort op mijn kleerkast staan. Ook heb ik de Yin Bed & Body Mist aangeschaft. Dit multifunctionele product kan je als eau de toilette gebruiken of op je hele lichaam in plaats van een bodycrème maar ik gebruik hem op mijn kussen voor ik ga slapen. De heerlijke geur werkt rustgevend en aangezien ik zo’n moeilijke inslaper ben, is een beetje ontspanning wel welkom. Ik ben ook stiekem nog van plan om de geurkaars aan te schaffen, maar momenteel geniet ik van de Mandi Lulur geurkaars. Aangezien die er na de zomer uit gaat, wil ik eerst daar nog gebruik van maken nu het nog kan!Heb jij de vernieuwde Tao lijn al gespot in de Rituals winkels? En wat vind je van de geur? Ook ben ik erg benieuwd naar jullie favoriete product uit deze lijn… Laat dus zeker een reactie achter onder dit artikel! 

Liefs,


Julie x 

2 opmerkingen:

  1. De tao lijn lijkt mij wel erg lekker! Ik ben benieuwd of ik hem lekkerder zou vinden dan de Ayurveda lijn, want daar ben ik echt gek op :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De Ayurveda lijn is natuurlijk heel zoet, dit is meer een rustige en subtiele geur! :-)

      Verwijderen