zondag 10 mei 2015

Julie | Review: Kruidvat Nagellak Remover

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-review-kruidvat-nagellak-remover.html
Ik zag ineens deze foto’s nog in mijn map staan, en zag dat deze nog in mijn ouderlijk huis genomen waren. Ondertussen woon ik al een dikke vier maanden samen met Nick, hoog tijd dus om eens een artikel te maken van dit product. Het lakken van mijn nagels vind ik geweldig, het verwijderen iets minder. Zeker glitternagellak blijft toch wel een hels klusje. Ik had al van alles geprobeerd, tot ik op een andere blog zag dat iemand zei dat deze nagellakremover het goed deed. Het is eigenlijk een remover die kunstnagels kan verwijderen en er zit dus ook wel degelijk aceton in. Je nagels nadien goed verzorgen is dus wel een must. Maar ben jij nu ook zo benieuwd of hij zijn werk goed doet? Lees dan snel verder!


Zoals jullie kunnen zien, is deze nagellakremover er eentje van het Kruidvat huismerk. Hij staat dan ook in het schab bij de nagelverzorging en kost slechts €2! Voor zo’n klein prijsje kon in hem natuurlijk al helemaal niet laten staan. Ik nam meteen de proef op de som met een van mijn hardnekkigste lakjes: ToggleTo the Top van Essie. Het is een donkere kleur én hij bevat glitters. Ideaal dus om deze remover mee uit te testen.Ik deed een kleine hoeveelheid op mijn watje omdat ik natuurlijk niet goed wist hoeveel ik nodig zou hebben. De watjes zijn er trouwens van Hema. Deze zijn vrij goedkoop en kwalitatief best goed! Als je deze voor kunstnagels of gelnagellak zou gebruiken, moet je de vloeistof in een kommetje schenken en daar je vingers respectievelijk 5 minuten voor kunstnagels en 15 à 20 minuten voor acryl- en gelnagels in stoppen. Hiermee zou je dan de nagellak moeiteloos van je nagel kunnen verwijderen. Ik gebruik het natuurlijk anders omdat het bij mij om gewone nagellak gaat.
En kijk wat een resultaat! Meteen na eventjes wrijven had ik dit effect bekomen. Geen plakkerige randjes meer of een nagel vol glitters. Meestal is het zo dat de kleur nog wel goed verwijderd kan worden, maar dat de glitters hardnekkig blijven kleven. Met deze nagellak remover is dit geen probleem meer. Het is natuurlijk niet zo dat de klus nu in tien seconden geklaard is, maar hij verwijderd wel het geheel. Dankzij deze remover ben ik toch sneller geneigd om een keer vaker glitternagellak aan te doen dan voorheen. Ik ben echt tevreden van dit product en kan het dan ook iedereen aanraden. Hij kost weinig, je krijgt veel product (250ML) en hij werkt ontzettend goed. Ik zou wel aanraden hem niet altijd te gebruiken, omwille van de uitdrogende aceton. Maar als je hem enkel gebruikt voor glitternagellak en je nagels nadien een extra verzorging geeft, is dit een ideaal product!

Hadden jullie al eens eerder gehoord over deze nagellak remover? Wat vinden jullie van het effect? En dan de belangrijkste vraag: hoe verwijderen jullie het makkelijkst je (glitter)nagellak? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. ooooh wauw deze moet ik echt hebben, ik gebruik vaak die van Action maar voor glitter zou deze echt geweldig moeten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er echt heel blij mee! Ik koop hem sowieso opnieuw als hij op is! :-)

   Verwijderen
 2. Ziet er heel goed uit. Ik wist niet dat je dit had voor gelnagels dus dat is heel interessant. Die randjes zijn altijd zo moeilijk te verwijderen. Hele goede tip Julie, thx!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat ziet er super goed uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vermijd glitter nagellak omdat ik dat het verwijderen ervan zo vervelend vind! Maar hiermee hoeft dat dus niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Hiermee lukt het aardig snel om hem te verwijderen! :-)

   Verwijderen
 5. Jaaaa, deze is goed! Het klopt, het droogt aardig uit, maar als je daarna de boel verzorgd is er niets aan de hand toch? En glitters maken de wereld nog veel mooier. ^^

  BeantwoordenVerwijderen