zondag 31 mei 2015

Julie | Opgemaakt - April

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-opgemaakt-april.html

Opgemaakt artikels zouden wel eens mijn favoriete artikels kunnen zijn. Niet alleen lees ik ze graag bij anderen, ik maak ze ook erg graag zelf! Elke keer dat ik een product opmaak ben ik dan ook blij dat ik deze kan toevoegen aan dit artikel. Ik heb best veel producten, maar ik moet zeggen dat ik er ook altijd wel veel op maak iedere maand. Ik ga er dus ook snel aan beginnen! Op de foto hierboven zie de Aloe Calming Toner van The Body Shop. Ik vond deze best goed, al gebruik ik stiekem liever de toner van Hydra Science. De toner van The Body Shop kost geloof ik al snel €12 en die van Hydra Science kan je bij Carrefour kopen voor €3. En qua werking vind ik ze eigenlijk even goed. Dus nee, ik denk niet dat ik deze van The Body Shop opnieuw zou kopen.Het tweede product dat ik in april opgemaakt heb, is deze Lady Speed Stick in de Orchard Blossom geur. Deze deodorant is echt topfavoriet van mij en zal ik dan ook proberen altijd in huis te hebben. Hij is hier in België niet zo makkelijk te verkrijgen, dus ik ben aangewezen op de goedheid van Veronique om deze voor mij mee te brengen uit Polen. Deze stick kan ik je dus zeker aanraden en het volledige artikel dat ik er al eens over geschreven heb, kan je hier vinden.Deze Bella Duo Cotten wattenschijfjes zijn van de Action. Als ik me niet vergis, betaal je voor een pakje van 80 watjes slechts €0.52 en voor dat bedrag zijn ze nog eens best goed ook! Ik gebruik dagelijks verschillende wattenschijfjes, dus geef ik er ook niet graag veel aan uit. Deze hebben een kant met ribbeltjes en eentje zonder en ze pluizen niet. Hier heb ik ondertussen al twee nieuwe verpakkingen van gekocht, dus ja, ik zou ze ook nu weer opnieuw kopen.Deze geurkaars is er eentje van Ikea, in de groene appeltjes geur. Ik vond deze zeker niet slecht en zou hem best opnieuw kopen als ik nog een in een Ikea winkel kom. Jammer dat deze kaars niet helemaal op gebrand is. De geur is erg fris-zoet en je ruikt de geur voldoende wanneer je ze aangestoken hebt in de woonkamer. Toch vond ik de rode bessen geurkaars net iets beter.Ook in april heb ik weer een bruisbal opgemaakt van Lush. Deze keer was het Cinders, een bath bomb uit de Limited Edition Kerstcollectie die ik opgemaakt heb. Ik kocht deze toen twee keer en nu zijn ze allebei op. Mocht deze er volgend jaar opnieuw bij zijn, kan het best dat ik deze nog eens opnieuw koop. De geur van kaneel is echt lekker winters en maakt mij altijd blij in een ontspannend badje.Dit is echt een ondankbare tube om op foto vast te leggen, maar ik hoop dat het toch duidelijk is. In april hebben Nick en ik alweer een handcrème opgemaakt. Deze keer was het de Almond Hand & Nail Cream van The Body Shop. Ik heb deze handcrème al vaker gehad, dus ik heb hem al zeker opnieuw gekocht. Toch zou ik dat nu niet direct meer doen. Er zijn gewoon zoveel andere handcrèmes die ik nog wil proberen. Ik vind het wel een handige verpakking, omdat je deze helemaal leeg krijgt. De crème is nogal aan de dunne kant, en voor ’s nachts wil ik liever een meer voedende handcrème.Toen ik nog maar pas bij Rituals werkte, hebben Nick en ik samen een klein flesje met geurstokjes uitgekozen. We kozen voor de Spring Garden geur in een klein formaat om in onze badkamer te zetten. De kleine flesjes zijn op zich vrij snel leeg, daarom zou ik vanaf nu sowieso voor een groot formaat kiezen. De Spring Garden geur is echter een van mijn favorieten. Het is zo’n frisse geur! Perfect om in de badkamer te zetten dus! Ik zou deze geur zeker opnieuw kopen, al wil ik ook graag de Mandi Lulur stokjes of de Lotus Secret stokjes uitproberen…Ook handzeep gaat er bij ons vlotjes doorheen. Deze Red Berries zeep van Yves Rocher was geloof ik enkel tijdens de Kerstperiode te koop. Ik vond deze echt lekker ruiken, al is het inderdaad wel zo’n typische warme wintergeur. Ik zou deze volgend jaar graag opnieuw kopen, al ben ik ook benieuwd naar de Blackcurrant variant. Zeker een prima handzeep.Ik heb deze Nail Polish Remover van Bourjois al vaker in huis gehaald. Ik vind het systeem echt geweldig gevonden en als ik me niet vergis waren zij hier eerst mee. Ondertussen zijn er al vele budget varianten op de markt en ook die werken prima. Het verschil zit er in dat het sponsje van Bourjois het langste mee gaat. Bij andere merken gaat dit snel afbrokkelen en dan is hij ook niet prettig meer in gebruik. Het is dus best mogelijk dat ik deze van Bourjois nog eens opnieuw koop. Ik heb namelijk ook de paarse variant in huis, waar ook een sponsje speciaal voor je teennagels in zit!In april ging er nog een tweede bruisbal van Lush mee in bad. Deze Hoppity Poppity zat in de Paascollectie van Lush en ik schreef er al een volledig artikel over, dat kan je hier lezen. Ik vond dit kleine konijntje eigenlijk best leuk om mee in bad te nemen. Je kan hem slechts één keer gebruiken, maar af en toe mag een mens zich wel eens verwennen, vind ik. Mocht deze volgend jaar opnieuw in de collectie zitten, koop ik hem waarschijnlijk wel opnieuw.‘Alweer een handcrème?!’ hoor ik jullie denken? Nu ja, het is zo dat deze niet helemaal vol zat toen we er aan begonnen. Wanneer testers bij Rituals bijna leeg zijn, halen we ze uit de schabben omdat dit niet echt presentabel is naar de klanten toe. Ik nam deze toen mee naar huis om hem zelf uit te proberen en ik ben fan. Deze groene tube is de best verkopende handcrème van Rituals, en terecht. Hij smeert goed uit, is voedend genoeg en trekt toch vrij snel in. Hij bevat voedende oliën waardoor hij plakkerig blijft zolang je blijft wrijven in je handen, aangezien je zo de olie warm houdt. Wanneer je hem even aan de lucht laat drogen is hij erg snel ingetrokken. Bovendien is de geur ook erg lekker. Ik zou deze dus zeker een keertje willen kopen.Het is een vrij wazige foto, maar hierboven die je een lege sample van de night moisture crème van Jafra. Ik schreef onlangs nog een volledig artikel over de skincare producten van Jafra en dat artikel kan je hier terugvinden. De nachtcrème kon me helaas niet volledig overtuigen en zou ik dan ook niet full size aanschaffen. Ik vond hem zeker niet slecht, maar ik was ook niet echt blown away en daarvoor kost hij toch een beetje te veel.Ook in april heb ik weer een pakje reinigingsdoekjes opgemaakt. Veelal gebruik ik ze voor swatches mee te verwijderen, maar ik geef eerlijk toe dat ik er ook mijn make-up mee verwijder. Meestal doe ik eerst een cleansing milk op mijn gezicht, en in plaats van deze er dan met een wattenschijfje af te halen, gebruik ik zo’n doekje. Ik vind het gewoon handiger en verfrissender. Bovendien reinig ik mijn gezicht daarna nog, dus vind ik het ook geen schande om het toe te geven. Deze doekjes van Kruidvat kocht ik een keer in een driepack en ik vind ze zeker niet slecht. Ik wissel regelmatig af, maar het zou kunnen zijn dat ik deze nog wel eens opnieuw koop, op zich werken ze prima.Ik heb ook een sample opgemaakt van een Maybelline Foundation. Veronique is helemaal weg van deze Dream Wonder Nude foundation - dat zag je in haar favorieten filmpje -  en ik kan wel begrijpen waarom. Ik vond de kleur 30 Sand wel iets te donker voor mij, maar het effect van de foundation is best mooi. Ik weet nog niet of ik deze zou kopen, maar dat zou best wel eens kunnen. Na één keer testen kan je natuurlijk nog niet bepalen of hij echt geweldig is of niet, maar hij viel me zeker niet tegen!Deze maand heb ik ook make-up opgemaakt. Het komt niet vaak voor dat ik een lipstick op maak, maar in april was het zo ver. Ik kocht deze NYX lipstick nog geen jaar geleden in Oberhausen en ik was verliefd. Ik heb hem dan ook ontzettend vaak gedragen in de zomer en nu heb ik hem dan uiteindelijk opgemaakt. Het is de kleur 620 Paris en ik heb ondertussen al een back-up aangeschaft. Deze ga ik dan ook met veel plezier gebruiken en als hij op is, hoop ik hem opnieuw aan te kunnen schaffen!Deze verfrissende peeling voor het gezicht van Nivea heb ik al in verschillendevarianten gehad. Ook deze viel me niet tegen, al gebruik ik ook graag diegene met een geurtje. Een gezichtsscrub is voor mij tweewekelijks een must. Ik hou van het mild scrubbende effect en het is natuurlijk ook wel fijn om te weten dat je crèmes dan ook beter hun werk kunnen doen. Het zou dus best wel kunnen dat ik deze een keer opnieuw koop.
Deze Qi Gong deodorant stick van Rituals vond ik erg prettig in gebruik. Het is er nog eentje in de oude verpakking, maar de geur is gewoon hetzelfde gebleven. Vorige week schreef ik nog een artikel over de vernieuwde Tao lijn, en dat kan je hier lezen. Deze stick was een oude ‘tester’, al testen mensen natuurlijk geen deodorant stick in de winkel. Hij staat gewoon open zodat mensen er aan kunnen ruiken of eens op hun hand kunnen vegen. Ik vond de werking hiervan heel goed – hij kon net niet tippen aan mijn Lady Speed Stick – maar het is vooral de geur die ik ook erg aangenaam vond. Ik zou deze zeker willen kopen, maar momenteel heb ik nog veel deodorants staan die ik eerst wil op werken.Dit was alweer mijn opgemaakt artikel voor de maand april! Op zich vind ik het best nog wel meevallen, het lijkt of ik andere maanden meer dingen op maak. Hoe dan ook zaten er weer een aantal prachtige producten tussen en haast geen tegenvallers! Welk is jullie favoriete product uit het artikel? Laat zeker van je horen in een reactie!

Liefs,


Julie x

22 opmerkingen:

 1. Mooie producten heb je opgemaakt! Ik wilde van die geurstokjes kopen bij Rituals maar ga dus geen kleine variant kopen als die echt zo snel leeg is x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bianca! :-) Kleine flesjes gaan een 2 à 3 weken mee, de grote variant 2 à 3 maanden! ;-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hihi, ik maak eigenlijk altijd best veel op! Al schrok ik er op zich wel van dat het zoveel full size producten zijn! :-)

   Verwijderen
 3. Leuke producten heb je opgemaakt! En wat bijzonder dat je een lipstick hebt opgemaakt, dat komt niet vaak voor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Kirsty! En nee, daar heb je gelijk in! Zegt genoeg over hoe fijn ik hem vind denk ik dan! ;-)

   Verwijderen
 4. (Lisa: livelifebeautiful.123website.nl)
  wat een leuke producten zeg, en wat heb je een gave blog!
  ik ben zelf ook begonnen met een blog en ben nog volop aan het leren.
  daarom zou ik het erg leuk vinden als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Lisa! Fijn dat je reageert. Aangezien je nieuw bent, hier nog even een tip. Veel bloggers appreciëren het niet als je zo openlijk de link van je blog deelt in een comment. Je kan beter het voorziene vakje gebruiken om je link in te zetten. Als mensen je blog dan willen bezoeken, kunnen ze gewoon op jouw naam drukken en komen ze er vanzelf op terecht! :-)

   Verwijderen
 5. Wat gaaf dat je bij Rituals werkt. Lush vind ik ook heerlijk. Die geurstokjes, die zijn echt zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was normaal enkel voor de maand maart, maar heb er nu tot eind mei gewerkt in Turnhout en vanaf 8 juni begin ik voor twee maanden bij Rituals in Mol, daarna zien we wel weer! :-)

   Verwijderen
 6. Je hebt zeker veel opgemaakt, gaat altijd wel snel idd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De maanden vliegen voorbij, maar de producten ook, haha! ;-)

   Verwijderen
 7. Wat een mooie producten heb je opgemaakt zeg. De Lady Speedstick lijkt me zo enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt flink wat opgemaakt zie ik! Ik haal dat niet joh, ik maak nooit zoveel op haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die Bourjois potjes zijn echt de max eh! Ik heb die paarse variant :-) Ik gebruik nu de foaming face wash uit de Aloe lijn van TBS, die is echt goed. De toner heb ik nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ze zijn zo handig! :-) En die face wash heb ik dan weer nog niet geprobeerd! :-)

   Verwijderen
 10. Mooie producten! De Rituals deodorant stick lijkt mij super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die lipstick, aah! Heerlijk om te zien haha :D. Leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen