zondag 3 mei 2015

Julie | Lush Cupcake Masker

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-lush-cupcake-masker.html

Het is alweer de eerste zondag van een nieuwe maand en dat wil zeggen dat ik een nieuwe masker review voor jullie heb! Zo nu en dan kan ik er echt van genieten om mijn gezicht te verwennen met een lekker masker. Eigenlijk zou ik het nog vaker moeten doen, maar ik denk er gewoon niet altijd aan. Bij Lush hebben ze heerlijk verse gezichtsmaskers en in het verleden heb ik er al twee van geprobeerd en gereviewd. Dat waren Catastrophe Cosmetic en Oatifix. Als je op de namen klikt, kan je de artikels lezen. Vandaag wil ik jullie een derde masker laten zien, namelijk Cupcake. Ik had het verrukkelijke chocolade masker natuurlijk al langer zien staan, maar toch nog nooit mee naar huis genomen. Benieuwd naar de werking van dit masker? Lees dan snel verder!Eerst laat ik jullie nog even de ingrediënten van dit masker zien. Ik zie dat hier onder andere verse pepermunt in terug te vinden is, maar daar heb ik eerlijk gezegd niets van gemerkt. Ik rook toch echt enkel chocolade en ook het masker zelf ziet er enkel chocoladebruin uit. Verder begon het ook niet te tintelen of irriteren op mijn gezicht, dus maak je daar vooral niet druk om. Het enige jammere is dat deze maskers niet zo lang houdbaar zijn. Je kan er altijd wel iets langer mee doen dan de houdbaarheidsdatum, maar hou er toch rekening mee dat je dit masker regelmatig gebruikt wanneer je het in huis haalt.Hier nog even wat Lush zelf zegt over dit masker: “Je dacht misschien dat je van je puistjes af zou zijn zodra je die vreselijke puberjaren achter je gelaten hebt. Maar nee. Daarom kun je Cupcake nog steeds gebruiken als je de 20 allang gepasseerd bent. Het idee is dat je Cupcake regelmatig gebruikt en zo puistjes voorkomt. De Rhassoulmodder houdt je poriën schoon en cacaoboterstukjes zorgen dat je velletje niet uitdroogt. Dit is het bewijs: chocolade is wel goed voor je huid.

Gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op een schone huid, niet rondom de ogen; laat vijf tot tien minuten intrekken en spoel af met lauwwarm water. Ongeveer drie tot vijf behandelingen per potje. In de koelkast bewaren.”
En dit is dan hoe het masker er op mijn gezicht uitziet. Erg smakelijk ziet het er niet uit misschien, maar zo voelt het wel. De chocolade geur is best aanwezig en ik vind het heerlijk. Het masker brengt ook vlot aan en droogt zachtjes een beetje op. Normaal is het een hel om zulke chocolademaskers te verwijderen maar dat is bij Cupcake niet het geval. Mijn huid voelt na gebruik erg schoon en zacht aan en dat vind ik een van de belangrijkste dingen bij een masker. Meestal heb ik nog een crème nodig om van een trekkerig gevoel af te komen en zelfs dat is hierbij niet echt nodig. Ik vind dit masker echt heerlijk om te gebruiken en zal het zeker nog eens mee naar huis nemen. Van de drie maskers die ik al geprobeerd heb, vind ik deze zonder twijfelen het beste.

Hebben jullie dit masker al eens geprobeerd? En welk vers gezichtsmasker van Lush is jullie favoriet? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Dit masker heb ik nog niet geprobeerd maar hij lijkt mij zeker wel heerlijk om te gebruiken x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens doen Bianca! Hij is echt erg fijn! :-)

   Verwijderen
 2. Ik heb nog geen gezichtsmasker van Lush geprobeerd, maar ik ben wel gek van Lush! Het houdt me wel wat tegen dat ze zo snel slecht zijn. Of ik zou het potje moeten delen met een vriendin :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan ze altijd wel iets langer gebruiken hoor Griet! En ik vind het ergens wel goed.. Dan wordt ik verplicht om toch minstens 1 keer per week mijn gezicht te trakteren op een maskertje! ;-)

   Verwijderen