vrijdag 8 mei 2015

Julie | Look Like A StarKiesza
Ik denk dat iedereen van jullie de zangeres Kiesza wel zal kennen. Met haar eerste hit Hidaway gooide ze hoge ogen en werd ze in één klap razend populair, ook opvolger Giant In My Heart hoor ik nog regelmatig op de radio voorbij komen. Mijn favoriet op het moment is haar samenwerking met Jack Ü, Diplo en Skrillex: Take Ü There. Ik deel de video even hieronder, zo kan je van haar muziek genieten terwijl je het artikel leest. Het is namelijk vandaag haar beurt in deze Look Like A Star, ik ben benieuwd naar haar stijl!
Ik wou zeggen ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’, maar ik denk dat we het allemaal zien… Twee woorden: Rode. Sneakers. Ik denk dat Kiesza een exclusiviteitscontract heeft met Reebok om hun rode sneakers aan de man te brengen, zelfs onder een lange rok op de rode loper draagt ze diezelfde sneakers. Bovendien is haar kapsel ook altijd hetzelfde. Haar kleding is verder duidelijk geïnspireerd door de jaren ’90. Ze draagt gekleurde broeken, bretellen, topjes en sportieve jasjes. Haar lipstick is zo rood als haar schoenen en qua juwelen kiest ze erg vaak voor een gouden schakelketting. In haar vrije tijd draagt ze wel eens een schoudertas als handtas bij zich. Haar stijl is niet zo moeilijk om na te bootsen, het is alleen even zoeken naar de juiste items. Bovendien moet het ook een beetje draagbaar blijven natuurlijk! Kijken jullie mee naar de outfit die ik heb samengesteld?


Baseball Jacket: £28 - newlook.com
Cropped Top: $50 - mango.com
Pants: £15 - hm.com
Shoes: $50 - reebok.com
Bag: £20 - riverisland.com
Necklace: $5.90 - forever21.com
Lipstick: €12 – The Body Shop Colour Crush Lipstick in ‘Red Siren’ - thebodyshop.nl

Liefs,


Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten