vrijdag 1 mei 2015

Julie | Look Like A StarLook Like A Star
Het is alweer tijd voor een nieuwe set van vier dames die ik onder de loep ga nemen wat kleding betreft. Ik zeg het wel vaker, maar de tijd vliegt vooruit! Het is ondertussen zelf al mei, de vijfde maand van het jaar. Het lijkt nog wel maar een maandje geleden dat het oudjaar was. Goed, hoe dan ook gaan we eens bekijken welke vier celebrity’s ik deze keer uit mijn mouw heb getoverd. Het wordt steeds moeilijker om nieuwe mensen te bedenken die nog nooit aan bod gekomen zijn, maar toch ben ik er weer in geslaagd deze maand. Kijken jullie mee naar de eerste?

Paloma Faith
Ik ken Paloma Faith al enkele jaren, ik was namelijk fan van haar single Stone Cold Sober in 2009. Het is eigenlijk pas sinds haar hitnotering in de Belgische en Nederlandse charts met Can’t Rely On You dat ze bekend werd bij het grote publiek. Ze heeft een bijzonder stemgeluid en datzelfde kan eigenlijk gezegd worden over haar smaak voor kleding. Paloma gaat zeker niet als grijze muis door het leven, ze wil gezien worden. Durf jij het aan om deze kledingstijl te kopiĆ«ren? Hieronder geef ik je eerst een collage van enkele van haar outfits, daarna een outfit ter inspiratie waar jullie zelf mee aan de slag kunnen.


Zoals jullie kunnen zien, heb je eigenlijk carte blanche als je de look van Paloma Faith wil nabootsen. Nu wil ik natuurlijk wel proberen om er een draagbare look mee te maken die toch volledig binnen haar stijl zou passen. Zo valt me bijvoorbeeld op dat ze erg vaak op de rode loper verschijnt met een of ander hoofddeksel. Bovendien draagt ze enkel torenhoge hakken, in de meest uiteenlopende kleuren. De grote kracht van haar uitstraling is dat ze er zo zelfverzekerd uitziet. Ze heeft ook erg vaak accessoires bij zich in de vorm van een handtas of zelfs een rood koffertje. Juwelen draagt ze ook, al kiest ze er duidelijk voor om haar outfit op de voorgrond te stellen. Qua make-up kies je best voor een rode lipstick of een neutrale gloss. Ook hier houdt ze het tamelijk rustig omdat de rest al zo druk is. Ik zou zeggen, laat je volledig gaan met kleuren en prints!


Maxi Dress: £65 - riverisland.com
Shoes: £25 - newlook.com
Hat: €40 - americanapparel.net
Bag: $28 - forever21.com
Earrrings: $12 - accessorize.com
Lipgloss: €8.50 – Rituals Lipgloss in ‘La Vie En Rose’ – rituals.com

Liefs,


Julie x2 opmerkingen:

  1. Eerlijk gezegd, ziet er leuk uit maar niets voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh maar voor mij ook niet hoor, ik draag nooit jurkjes! ;-)

      Verwijderen