vrijdag 29 mei 2015

Julie | Friday Nails – Salmon Chique

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-friday-nails-salmon-chique.html

In de Friday Nails van deze week zien jullie een lakje van het merk UNE. Het is mijn eerste ervaring met het merk en ik heb het lakje gekregen van Veronique. Zijzelf had het ontvangen in de goodiebag na het persevent van Bourjois en UNE in Brussel. Ik was hier natuurlijk erg blij mee en daarom wou ik het ook zo graag uitproberen. Het lakje kreeg niet echt een naam, eerder een nummer: C14. Ik vind het een beetje moeilijk om de kleur te beschrijven… Het is een soort van zalmroze – peachy - koraaloranje kleurtje. Het is wel een lakje dat eigenlijk bij iedereen past. De kleur is neutraal en je nagels ogen verzorgd. Benieuwd naar hoe dit kleurtje er op mijn nagels uit ziet? Lees dan snel verder!De dop is vergelijkbaar met de lakjes van BE Cosmetics. Eerst haal je het omhulsel er af, pas daarna kan je echt het flesje opendraaien. De dop zit er aan de bovenkant vrij smal uit, dus ik had ook een dun borsteltje verwacht. Dit valt echter reuze mee, want het borsteltje is van een perfecte breedte. Je kan er vrij precies mee werken omdat je in één veeg je hele nagel kan bedekken. Voor zover ik online kan zien, kost dit lakje tussen de 10 en 15 euro. Ik heb het merk hier zelf nog nooit ergens gezien, dus ik weet ook niet echt goed waar het te verkrijgen is eerlijk gezegd.Op deze foto zie je het resultaat na één laagje. Het ziet er zeker niet slecht uit, maar vooral bij mijn wijsvinger en pink kan je zien dat één laag niet dekkend genoeg is. Ik lak mijn nagels sowieso altijd met twee laagjes, maar wanneer je weinig tijd hebt is een lakje dat goed dekt echt wel een must. Gelukkig heeft C14 een ander voordeel. Het laagje dat je op deze foto ziet is vrij dun, en daardoor droogt hij ook ontzettend snel. Een tweede laagje er over zetten gaat bijna onmiddellijk, waardoor je toch wel wat tijd uitspaart. 
Ik moet zeggen dat dit kleurtje er in het echt nog mooier uitziet als op foto. Deze foto is genomen na het lakken van het tweede laagje. Bovendien heb ik geen base- of topcoat gebruikt omdat ze claimen dat dit niet nodig is. 80% van dit lakje zou van natuurlijke origine zijn en het is een 3-in-1 lakje waarbij je kan genieten van “base + colour + shine”. En glanzen doet hij zeker! Op de foto is duidelijk te zien dat dit lakje van nature een mooie glans geeft aan je nagels. Op sommige momenten ben ik fan van matte lakjes, maar op andere momenten kan het niet glanzend genoeg zijn.

Ik ben zeker fan van dit lakje! Het past bij veel mensen en bij veel kledij, dus is het heel veelzijdig. Overigens heb je geen extra topcoat nodig en dekt hij in twee laagjes. De droogtijd is iets sneller dan gemiddeld, dus ik heb enkel lovende woorden voor mijn eerste ervaring met UNE. Hebben jullie al eens een nagellak van dit merk geprobeerd? En wat vinden jullie van deze kleur?

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje zeg! :) Ik heb ook nog nooit van dit merk gehoord...

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marlies! :-) Ik had er ook nog nooit van gehoord! :-)

   Verwijderen
 2. Is in België trouwens bij de Di te koop (of toch zeker die Di beautystore in Leuven! :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzondere kleur! Ik ben nog niet bekend met dit merk. Het klinkt veelbelovend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Het was zeker een goede eerste indruk! :-)

   Verwijderen