vrijdag 22 mei 2015

Julie | Friday Nails #34 – Silky Smooth Raindrop

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-friday-nails-34-silky-smooth.html

Vandaag heb ik een bijzondere Friday Nails voor jullie. Ik laat hierbij niet één, maar twee nieuwe lakjes uit mijn collectie zien. Toen ik foto’s zag van het hemelsblauwe lakje Raindrop van NYC was ik onmiddellijk verliefd. Net zoals bij het zien van foto’s van de Silk Matt Top Coat van Catrice. Ik kon niet langer wachten en besloot deze twee lakjes zelf ook aan te schaffen en ze ook gelijk uit te testen voor Verodoesthis. Zijn jullie benieuwd of ik ook na gebruik nog zo enthousiast ben? Lees dan snel verder!Beginnen doe ik natuurlijk met het bespreken van de kwastjes. Het kwastje van NYC is lang en slank. Ik vind het nog net kunnen, maar het is wel aan de dunne kant. Ik hou wel van netjes gelakte nagels, maar heb meestal geen geduld. Een dikker borsteltje, zoals dat van Catrice is dus meer mijn ding. Zeker voor een top coat vind ik dit de perfecte dikte. Zo kan je in één veeg eigenlijk je volledige nagel voorzien van een laagje van deze lak. NYC beweert ook droog te zijn ‘in a New York Color Minute’ en ook van de Silk Matt top coat had ik al gehoord dat hij in luttele seconden droog zou zijn… Ik ben benieuwd!Dit is het resultaat na één laagje Raindrop. Niet echt geweldig, maar voor een pastelkleurig lakje had ik eigenlijk ook niks anders verwacht. Het is altijd afwachten, maar meestal heb je toch wel minstens twee lagen nodig voor een licht lakje dekkend genoeg is. Wel vind ik de kleur echt prachtig! Ik hou van zulke babyblauwe kleurtjes en al helemaal op mijn nagels. Hij was zeker snel droog, maar natuurlijk nog niet uitgehard. Op deze foto zien jullie dan hoe de lak het doet in twee laagjes. Ik vond het eigenlijk wel helemaal oké! Hij dekt goed in twee laagjes en de glans die jullie zien is ook volkomen dankzij Raindrop, ik heb hier namelijk geen glanzende top coat over heen gelakt. Op deze foto kan de lak een tikkeltje streperig overkomen, maar dat viel in het echt eigenlijk niet op. Mag ik alvast zeggen dat ik verliefd ben op dit kleurtje? Er is toch niets vrolijker dan met zo’n kleurtje op je nagels rondlopen. Bovendien laten zulke lichte kleurtjes je handen ook gebruinder lijken, wat voor mij mooi meegenomen is! En dan heb ik het nog niet gehad over de prijs! Voor slecht €2.49 is dit lakje al van jou. Daarom heb ik ook mijn oog nog laten vallen op een babyroze lakje van NYC in de kleur ‘Raspberry Ice Cream’. Hebben, hebben, hebben! 
Op deze foto zie je dan de Silk Matt top coat aan het werk. Ik heb er bewust voor gekozen om zowel mijn wijs- als middelvinger één laagje van deze top coat te geven en de middelvinger en pink niet. Zo is het verschil meteen duidelijk. Het is zo dat er nog altijd een zachte glans terug te zien is, maar net dat satijneffect vind ik prachtig! Ik kan er uren naar blijven kijken en vond het dan ook jammer dat ik deze combinatie niet langer op mijn nagels kon laten zitten. Ik vond het blauwe lakje an sich al erg mooi, maar in combinatie met de top coat ziet het er toch nog net wat specialer uit. Ook de topcoat is snel droog, maar ‘luttele seconden’ is toch wel wat te vroeg gejuicht. De top coat kost slechts €2.89 en ik zou hem dan ook zonder twijfelen aanraden! Volgens mij doet hij het uitstekend bij ontzettend veel verschillende lakjes.

Ik ben echt heel erg blij met deze twee lakjes! Ik ben dol op zulke pasteltintjes en ook het silk matt effect vind ik prachtig. Over de houdbaarheid kan ik jullie momenteel weinig vertellen. Tot nog toe heb ik dus zeker geen negatieve punten over deze nagellakjes te vertellen. Wat vinden jullie van deze lakjes? En hebben jullie zelf al een van deze twee in huis? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

  1. Ik vind het matte/satijnen effect wel mooi. De Top Coat doet goed zijn werk. Ook de lak van NYC klinkt best goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie blauwe kleur zeg! De topcoat klinkt ook wel heel handig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het effect van die matte lak is super! En dat blauwe kleurtje, hemels! Hij is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen