vrijdag 15 mei 2015

Julie | Friday Nails #33 – Neon Fest

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-friday-nails-33-neon-fest.html

Ondanks dat ik tijdens het werk geen andere nagellak mag dragen dan die van Rituals, koop ik toch nog geregeld een nieuw lakje. Ik ben gewoon zo benieuwd en er zijn zoveel mooie kleuren van zoveel verschillende merken. Zo werd mijn aandacht gewekt bij het zien van de nieuwe Rimmel by Rita Ora collectie. Sinds ik het laatste seizoen van The Voice UK gezien heb, ben ik wel een beetje fan van Rita. Ik vond sommige liedjes al wel goed, maar het is vooral haar persoonlijkheid die me verbaasde tijdens het programma. Bovendien kosten de nagellakjes niet veel (€3.99 per stuk!) en was er nog eens een actie bij Kruidvat waarbij je op deze collectie het tweede item aan de halve prijs kreeg. Ik kocht dan ook twee lakjes, waarbij deze ‘322 Neon Fest’ degene is die ik het eerste bespreek. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!Ik ben fan van de vormgeving van dit lakje! De bloemetjes op de dop zijn super schattig en hebben telkens de kleur van het lakje zelf. Ook de handtekening op de dop vind ik een leuke toevoeging. Het kwastje is aan de brede kant, maar het lakt nog steeds prettig. Ik vind dit een fijn formaat voor een kwastje. Te dunne borsteltjes vind ik niet fijn omdat je dan te lang bezig bent. De kleur van dit lakje is best fel roze, maar geen Barbieroze. Het is een vrouwelijke, knetterend roze kleur. De inhoud is 8ML, wat een gemiddelde inhoud is. Maar ik heb toch nog maar zelden een lakje opgemaakt, dus dat vind ik niet erg.Op deze foto zie je de dekking die het lakje geeft bij twee laagjes. Ik was nog eens in de mogelijkheid om een lakje lang genoeg uit te testen dus doe ik het op de oude manier. Het lakje dekt best goed in één laag, maar twee is toch altijd mooier, vind ik zelf. Ik vind de kleur echt geweldig! Het is een vrolijke, zomerse kleur en ik denk dat ik deze dan ook nog vaak zal dragen in de komende maanden. Hij lijkt trouwens ontzettend op de kleur ‘Cherry Pink’ van Rituals… Ik zou zelfs zeggen dat Neon Fest een goedkopere dupe is, want de kleur is eigenlijk identiek. Je betaalt bij Rituals 5 euro voor een lakje van 7ML en deze van Rimmel is dus €3.99 voor 8ML.
En zo ziet het lakje er uit na een dikke zes dagen dragen. Je ziet het misschien niet al te goed, maar eigenlijk zijn de nagel van mijn wijs- en middelvinger gewoon gescheurd. Het ligt dus niet aan het lakje dat er zulke grote stukken lak missen. Op andere nagels die niet gescheurd zijn, zit hij er nog bijna perfect op. Het enige wat na enkele dagen zichtbaar wordt, is wat tipwear. Ik ben dus zeker tevreden van dit lakje en hoop dat het andere kleurtje dat ik gekozen heb, net zo mooi is al deze! Ik kan je de lakjes van Rimmel by Rita Ora zeker aanraden. Er zijn, als ik me niet vergis, 12 verschillende kleurtjes te verkrijgen uit deze Colourfest collectie! Ga ze zeker eens bekijken bij Kruidvat!

Heb jij al een lakje weten te bemachtigen uit deze Rimmel collectie in samenwerking met Rita Ora? En wat vind jij van dit lakje? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten