vrijdag 8 mei 2015

Julie | Friday Nails #32 – Safari Runaway

http://www.verodoesthis.be/2015/05/julie-friday-nails-32-safari-runaway.html

Zoals jullie woensdag al konden lezen in mijn shoplog – klik hier – kocht ik in Duitsland een mooi lakje van P2. Hierbij kocht ik ook dry+shine drops omdat ik eigenlijk constant gelakte nagels heb, maar geen geduld. Ik wou deze twee producten dan ook graag zo snel mogelijk voor jullie uitproberen. P2 wordt niet in België of Nederland verkocht, maar voor velen is de Duitse grens niet veraf. Bovendien komt het lakje ‘010 Runaway’ uit de Limited Edition Safari collectie van P2, dus je moet er snel bij zijn. Ben je benieuwd naar dit lakje? Lees dan snel verder!Meteen toen ik het lakje zag staan, wist ik dat het mee naar huis moest. Ondanks dat ik nu eigenlijk enkel Rituals nagellak mag dragen, wou ik deze toch per se kopen. Het is een erg speciale kleur met zowel goud, koper als taupe er in en ook nog een bijzondere shimmer. Het kwastje is behoorlijk dun, waardoor je erg precies kunt lakken en niet zo snel foutjes maakt. Ook is deze dus uiterst geschikt om op je teennagels te gebruiken. Ik zou trouwens wel uren naar dit flesje kunnen kijken, want ook de vormgeving vind ik prachtig. De gouden dop geeft een erg luxueuze uitstraling aan deze nagellak en dat terwijl hij slechts €2.25 kost!Ik heb hier slechts één woord voor: WAUW! Dit is namelijk het resultaat na slechts één laagje. Bovendien heb ik de dry+shine drops niet eens nodig gehad, want dit lakje droogt erg snel. Ik vind de kleur echt zo bijzonder! Hij zit ergens tussen goud, brons, koper en taupe en dan die glitter en haast metalic finish… Ja, ik ben echt helemaal verliefd geworden op deze beauty! 
En gewoon voor de lol heb ik er nog een tweede laagje over aangebracht. Qua dekking was dit dus eigenlijk niet nodig, maar ik doe het toch altijd wel. Ik heb overigens geen gebruik gemaakt van een topcoat, dus alle glans die je ziet, komt van nature uit het flesje. Ik kan jullie helaas niets vertellen over de houdbaarheid, maar in het verleden hebben P2 lakjes me ook daarop niet teleurgesteld. Ik kan echt niets negatief bedenken over dit lakje… Nog even alle pluspunten op een rij:

♥ Luxe verpakking
♥ Prachtige kleur
♥ Goedkoop
♥ Perfecte dekking bij één laag
♥ Droogtijd sneller dan gemiddeld
♥ Kwastje lakt erg handig
♥ Makkelijk te verwijderen
♥ …

Zal ik nog even doorgaan? Of zijn jullie ook overtuigd van dit prachtige lakje? Ik vind het jammer dat ik hem niet op mijn nagels kon laten nadat ik hem uitgeprobeerd had. Maar ik weet wel dat dit kleurtje onmiddellijk op mijn teennagels aangebracht wordt! Ik kijk uit naar jullie reacties maar ik moet er nu vandoor… Ik ga mijn teennagels lakken! ;-)

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: