vrijdag 1 mei 2015

Julie | Friday Nails #31 – Ocean Blue

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-friday-nails-31-ocean-blue.html


Zoals jullie weten, komt er sinds vorige week een vernieuwde versie van de Friday Nails online. Deze week ga ik een nieuw lakje uitproberen dat ik nog maar pas in huis heb. In mijn stash zaten reeds drie lakjes van Yves Rocher en ik was over allemaal erg tevreden. Ik was dan ook zeer benieuwd of ’64. Bleu Océan’ mij ook zou overtuigen. Ik vind het wel handig dat het kleine flesjes zijn. Ze zijn handig om op te bergen en aangezien je toch bijna nooit een flesje nagellak opmaakt, zijn ze ook niet echt te klein. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan snel verder!Het borsteltje van deze lak is vrij breed. Ergens verbaasd me dit wel, aangezien het verder zo’n smal en klein flesje is. Ik heb geen problemen met brede kwastjes, maar voor bijvoorbeeld je teennagels is dit niet altijd even handig. Op zich valt er goed mee te werken en kan je toch vrij precies aan de slag gaan op je vingernagels. Volgens mij kosten deze nagellakjes gewoonlijk een kleine 9 euro, maar vaak zijn ze aan de helft van de prijs te verkrijgen. Ik kreeg de mijne cadeau met mijn klantenkaart bij een aankoop van eender welk ander product.
En dit is het resultaat na één laagje. Ik heb, geheel tegen mijn principes, zelfs maar één laagje aangebracht. Normaal lak ik altijd twee laagjes, hoe goed de dekking ook is. Nu had ik eigenlijk weinig tijd en omdat ik echt versteld stond van de goede dekking vond ik dat het wel kon. Twee dagen later is er slechts op één vinger een chip te zien, dus eigenlijk valt het best goed mee. Met twee laagjes zou hij volgens mij met gemak een vijftal dagen perfect blijven zitten. Bovendien viel de droogtijd me ook zeker niet tegen. Hij was niet super snel droog, maar het is ook niet zo dat hij extreem lang moest drogen. Ik ben alweer erg positief verrast door de nagellak van Yves Rocher. Eigenlijk kan ik niets negatiefs bedenken. Let bovendien niet op de snee in mijn wijsvinger. Blijkbaar ben ik niet zo handig met citroenen snijden! ;-)Zo, ik ben heel erg tevreden met dit lakje en kan eigenlijk alle lakjes van Yves Rocher tot hiertoe zeker aanbevelen. Hebben jullie al een lakje van Yves Rocher in je stash? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Edit: Nadat ik dit artikel geschreven heb, heb ik de nagellak zo'n drietal dagen gedragen en hij zag er nog perfect uit. Ik moest hem echter verwijderen toen ik ging werken om Rituals nagellak aan te brengen. Het verwijderen van Bleu Océan was echter echt verschrikkelijk... Mijn handen zagen er uit alsof ze het gevecht met een smurf verloren hadden.. Alles zag blauw en ik kreeg het ontzettend moeilijk verwijderd. Toch wel jammer dat dit het geval is, anders was het de perfecte nagellak.

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat goed dat de nagellak er na drie dagen nog perfect uit zag! Ik heb altijd met veel nagellak dat het na 2 dagen al begint te chippen, dus ik vind dit wel echt een wonder hahah :) Verder heel leuk artikel zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik draag normaal mijn nagellak een volledige week, chipt hij eerder vind ik hem niet goed, haha! ;-)

      Verwijderen