donderdag 16 april 2015

Wat ik écht gebruikt heb in Polen


Soms moet je eens eerlijk zijn tegenover jezelf en bedenken wat je nu eigenlijk echt gebruikt hebt van al hetgene wat je mee op vakantie genomen hebt. Waren die drie kleuren oogschaduw nu echt nodig? En heb je dat ene boek voor dat ene vak wel vastgepakt? Kans is groot dat ik op zulke vragen nogal vaak nee antwoord en daarom leek het me toch wel interessant om er voor uit te komen. Wat heb ik mee genomen om mee te nemen en wat heb ik ook daadwerkelijk gebruikt wat make-up betreft. Ik gebruik weer de foto's van het artikel waarin ik de inhoud liet zien, omdat ik dan zeker ben dan ik niets vergeet. 


Als eerste mijn pincet en vier kwasten. Ik wou al bijna te zeggen dat ik met trots kon vertellen dat ik deze allemaal gebruikt heb, maar helaas. De oogschaduwkwasten heb ik links laten liggen. Het pincet heb ik nodig gehad en de gezichtskwasten kwamen ook erg goed van pas. 


Dit heb ik dan weer wel beide gebruikt. De mascara omdat dat een vast iets in mijn make-up routine is en de lash machine omdat ik deze nog aan het testen ben. Een mascara zou ik de volgende keer dus zeker weer meenemen. Over de lash machine twijfel ik toch nog (of ik het zou meenemen). 


Aii... Ik had in totaal zelfs vijf lipsticks bij en die zijn allemaal netjes blijven zitten waar ze zaten. Volgens mij heb ik letterlijk geen enkele keer lipstick of lipsgloss opgedaan. Misschien een goed excuus: door ziek te zijn, zijn mijn lippen vrij hard uitgedroogd en dus zou het ook gewoon niet mooi geweest zijn om het te dragen. Hoog tijd dus om m'n lippen opnieuw te gaan verzorgen. 


Bizar genoeg heb ik deze twee producten wel regelmatig gebruikt. Normaal ben ik eerder het type dat meer aandacht aan haar ogen schenkt dan aan de rest van haar gezicht maar tijdens mijn verblijf in Polen waren mijn blush en bronzer mijn allerbeste vriendjes. Ook de afgelopen dagen merkte ik van mezelf dat ik, als ik make-up droeg, ik niet zonder kon. 


Misschien konden jullie het al wel raden maar deze drie heb ik in Polen totaal niet aangeraakt. Geen enkele en geen enkele keer... Jammer! 


Sinds ik deze foundation in huis heb, draag ik dubbel (of zelfs wel driedubbel) zo vaak foundation als eerst. Deze geeft een natuurlijk resultaat en dat is toch wel een voordeel. Wanneer ik dan niet echt zin had om foundation op te doen, koos ik voor concealer. 


Ook aan mijn wenkbrauwen besteed ik plotseling veel meer tijd en het wenkbrauwpotlood heb ik dus vaak gebruikt. De andere twee ook wel maar eerder zelden. Of het echt de moeite is om die de volgende keer ook mee te nemen, weet ik niet. 

Eigenlijk dacht ik van mezelf dat ik echt enkel de 'essentials' mee had genomen maar niets is minder waar. Ik had nog veel meer gewoon thuis kunnen laten en misschien dat ik dit de volgende keer ook gewoon doe. Het heeft uiteindelijk geen zin om meer mee te nemen dan je gebruikt maar ik ben ergens wel bang dat ik een bepaald product toch nodig ga hebben. Zo heb ik misschien geen oogschaduw gebruikt omdat ik mijn oogschaduwbasis was vergeten... Wie weet had ik dit wel gebruikt als ik het niet vergeten was. Voortaan hou ik het trouwens wel bij maar 1 mooie subtiele/neutrale lipstick in plaats van er voor elke gelegenheid een mee te nemen.
Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten