zaterdag 18 april 2015

Vergeten & geliefd


Het is normaal dat, wanneer je een heleboel make-up hebt en ook steeds nieuwe producten ontdekt, je focus soms verschuift naar andere producten. Hetgene waar je vorige maand niet meer zonder kon, wordt plotseling enkel nog gebruikt indien je all the way gaat en iets wat je vroeger zever vond, staat nu als eerste op je to do list. Vandaag wil ik jullie vertellen wat ik dus nogal snel weglaat in mijn dagelijkse routine (vergeten) en zonder welke make-up ik dan weer absoluut niet buiten kom. Dit soort artikels ga ik vaker schrijven aangezien dit bij mij regelmatig veranderd dus elke keer als ik merk dat er een grote, opmerkelijke verandering heeft plaatsgevonden, laat ik jullie dit zeker weten! Als eerste hetgene wat ik tegenwoordig enkel gebruik indien ik mezelf echt opdof voor een feestje of belangrijke gelegenheid. Voor mij is dit vergeten goed momenteel oogschaduw. Ik hou nog steeds van mijn palettes maar ik voel niet meer dagelijks de behoefte om een ooglook te maken. Mascara en eyeliner gebruik ik wel nog steeds maar ik zou mezelf niet meer zoveel zorgen maken als ik eens buitenkom zonder. Waarom ik ineens geminderd ben met oogschaduw? Geen idee aangezien ik wel nog steeds hou van het experimenteren en maken van ooglooks. Misschien ligt het aan het feit dat het warmer wordt en je dan de neiging hebt om je make-up minder zwaar te doen lijken waardoor hetgene wat vaak hard opvalt (oogschaduw) als eerste naar de achtergrond wordt geschoven. 

Eerlijk is eerlijk, het feit dat ik dit nu minder gebruik, wil nog niet zeggen dat ik niet minder kwijl bij het zien van mooie nieuwe palettes. Zo heeft Nathalie voor mij het Iconic Palette van Make-up Revolution meegebracht uit Londen en wanneer ik dit van haar krijg, zal er zeker nog een review volgen! Uiteraard met ooglooks want een artikels voor Verodoesthis is een van die belangrijke gelegenheden waarvoor ik qua ooglook all the way wil gaan. Om naar school of het werk te gaan? Kans is klein dat ik de eerstvolgende weken daar regelmatig oogschaduw voor ga dragen, maar wie weet. Ik draai en keer soms met de wind dus misschien op dit vlak ook. 


Hetgene wat nu echt geliefd geworden is bij mij zijn mijn wenkbrauwen. Vroeger vond ik het oftewel belachelijk om je wenkbrauwen (in mijn geval) bij te tekenen aangezien ze toch al vrij prominent aanwezig zijn en wanneer ik het dan wel probeerde, trok het op niks. Dus keek ik maar vol bewondering naar bloggers met mooie wenkbrauwen en zorgde ik ervoor dat mijn haar meestal over mijn wenkbrauwen hing. Tot een regenachtige donderdagnamiddag in maart. Carolien en ik gingen naar een persevent van Bourjois waar een visagiste op mijn vraag mijn wenkbrauwen eens deed. Ik was verkocht. Op de een of andere manier maakte het echt wel verschil en leek het zoveel verzorgder. 

Helaas pindakaas waren de kleuren producten in mijn goodiebag niet aan mijn besteed (te licht en te donker) en dus ging ik zo snel mogelijk naar de Kruidvat voor een goed wenkbrauwpotlood. Ondertussen zijn mijn wenkbrauwen een belangrijke stap in mijn dagelijkse make-uproutine geworden en zou ik nog sneller zonder eyeliner naar buiten gaan dan zonder mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Bizar? Ja, vooral bizar hoeveel verschil het toch kan maken, dat kleine beetje wenkbrauwpotlood. Kunnen jullie je voorstellen dat ik nu zelfs al twee wenkbrauwpotloden gekocht heb? 

Willen jullie graag zien hoe ik mijn wenkbrauwen bijteken? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Haha, wenkbrauwen doe ik sinds een tijd ook.. en ik wil niet anders meer!

    BeantwoordenVerwijderen