maandag 6 april 2015

Mijn make-uptasje voor op reis


Als ik voor een week naar Polen ga, durf ik wel eens veel meer make-up mee te nemen dan wat ik eigenlijk echt gebruik. Deze keer besloot ik eens wat rustiger te doen en mij enkel te beperken tot hetgene waarvan ik denk dat ik het echt ga gebruiken. Het leek mij dan wel leuk om jullie eens te laten zien wat mijn essentials zijn en erbij te vertellen wat ik naar mijn gevoel eigenlijk nog vergeten ben. Er komt deze week trouwens weer geen Life Through My Eyes wegens het gebrek aan foto's. :( I'm so sorry! 
Dit tasje kocht ik de 2e keer dat ik ging shoppen bij de Estée Lauder Company store en gebruik ik eigenlijk om mijn belangrijkste make-up in op te bergen. In feite kun je dit dus als mijn everyday tasje zien. Er raakt niet superveel in maar dit zorgt er net voor dat je er geen onnodige extraatjes in gaat steken. De gedachte dat je een MAC make-uptasje hebt, doet trouwens ook al veel. ;)Laten we eens beginnen met de accesoires die ik bijheb. Mijn oprechte excuses dat sommige (de meeste) producten er nogal smerig uitzien maar die liggen meestal gewoon in de badkamer en daardoor durft het al wel eens vies te worden. Binnenkort alles eens schoonmaken! 
Van links naar rechts: 

 • Pincet (gekocht bij Casa) 
 • Flormar Stipling brush
 • BH Cosmetics Powder Brush
 • BH Cosmetics Blush Brush 
 • BH Cosmetics flat eyeshadow brush
 • BH Cosmetics Blending Brush 

Dan het wimper gedeelte van mijn tasje. Vanachter zie je de Lash Machine van Bourjois. Dit zijn allemaal vezeltjes die je op natte mascara aanbrengt om je wimpers meer volume en body te geven. Hier komt eker nog een artikel over maar ik ben het nog zorgvuldig aan het testen. Dat ik ook de reden waarom ik het mee naar Polen heb. Als het weer wat mee zit en ik heb tijd kan ik hier al foto's maken. 
As usual heb ik ook mijn favoriete mascara bij. Ik denk dat ik deze al een honderd keer vermeld heb maar again: dit echt mijn 'holy grail'. 


Dit zijn de drie lipproducten die ik in mijn make-up tas heb meegenomen. Mistinguette van L'Oréal, 101 (denk ik) van Kate Moss en een lipgloss van Smashbox. In mijn handtas blijken ook nog een lipstick van YSL en eentje van MAC te zitten. Oops! 


God, deze zien echt vuil. Volgens mij is dit vooral kalkaanslag doordat ze meestal gewoon los in de badkamer rondslingeren. In ieder geval dit zijn dus bronzer en blush. Twee budget producten die ik echt wel goed vind eigenlijk! 


Drie oogschaduws. Als ik eerlijk moet zijn, heb ik nog een klein pallette met vier kleuren in mijn laptoptas zitten. Puur omdat ik geen mediumbruine kleur vond in een mono. De kleuren zijn van Catrice en Essence. 


Deze twee producten behoren sinds een tijdje eigenlijk echt bij mijn basismake-up. Ik draag niet vaak beide maar als ik make-up draag, toch minstens een van de twee. De laatste maanden droeg ik weinig foundation omdat ik uiteindelijk vond dat die van Smashbox toch wat te opvallend was. Online heb ik dan een staaltje van de Maybelline aangevraagd en ik was meteen verkocht. Ik ben hem nog eventjes grondig aan het testen dan mag je zeker een review verwachten! 

De concealer is er eentje van Essence, prima spul! 


Last but not least, de potloodjes. Hier zie je een highlighter, oogpotlood en m'n wenkbrauwpotlood. Ik heb ook nog een eyelinerstiftje bij maar die vond ik niet meteen (bleek die onder m'n been gerold te zijn). Sinds het persevent van Bourjois ben ik echt bezig met mijn wenkbrauwen, heb zelfs enkele dagen erna al dit potlood gekocht. Helaas waren de wenkbrauwspulletjes in de goodiebag niet mijn kleur. :( 

Zo, dit heb ik dus meegenomen wat make-up betreft. Ik besefte vandaag dat ik één belangrijk ding vergeten ben: oogschaduwbasis! Dus, ik ga hier in Polen op zoek naar een nieuwe (die van mij is toch bijna op :p). 

Liefs
Veronique 

3 opmerkingen:

 1. Een pincet is dus altijd het eerste dat ik vergeet! En je hebt die vrijwel ALTIJD nodig op reis! Ik krijg al spontaan zin om op reis te gaan nu! Veel plezier in Polen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien wat je aan make-up meeneemt op reis! Ik neem zelf stiekem echt heel veel mee, al is het voor één nacht dan past het nog niet in één tasje :P Nu moet ik zeggen dat ik daar mijn gezichtsverzorging trouwens ook bij in doe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi producten neem je mee! Die oogschaduws van essence en Catrice zien er ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen