zaterdag 4 april 2015

L'Oréal Color Riche Julianne's Pure Red


Donderdag is er geen artikel online gekomen omdat ik helaas goed ziek ben geworden en gewoon de energie niet had om recht aan m'n laptop te zitten. Dan maar het artikel dat ik woensdagavond wilde afmaken tegen vandaag gedaan. Wanneer ik dit typ ben ik nog altijd best ziek maar net genoeg onder invloed van pijnstillers om dit (hopelijk) toch tot een goed einde te brengen. Tijdje geleden ging ik naar de Etos om daar van de L'Oréalactie te profiteren. Een van de dingen die ik er toen kocht, laat ik vandaag aan jullie zien: de L'Oréal Color Riche Julianne's Pure Red uit de Exclusive Collection. 
De kleur was enorm moeilijk om juist op de foto te krijgen. Hij is namelijk niet zo 'warm' zoals hij op de foto's lijkt. De verpakking van de lipstick is erg mooi. Het is een soort mat leer met een printje met gouden details. Staat heel  chique en dat past wel bij zo'n Collection Exclusive. 


Hier op de swatch zie je al wat minder die oranje ondertoon. Door de moeilijkheden om het juist op foto te zetten, bedacht ik mij dat deze lipstick eigenlijk wel best hard op Ruby Woo lijkt. Qua structuur is hij wel iets minder droog dus met mijn vaak droge lippen is dit wel een voordeel. 


Rood vind ik een erg moeilijke kleur om er eentje te vinden dat echt goed staat om die reden trek ik mezelf er niet al te veel van aan. Ik ben erg bleek maar ik vind dat het contrast met die rode kleur dan net wel mooi is. Het is niet zo dat het een té groot contrast is, in mijn ogen. 


En zo ziet de lipstick eruit nadat ik een smoske kaas hesp gegeten had (kaas, hesp, groentjes en mayonaise dus) er is best veel af maar mayonaise is natuurlijk wel iets vettig dus op zich vind ik dat het nog goed meevalt. De lipstick moet je na het eten dus wel bijwerken maar een drankje en een klein (droger) hapje overleeft hij waarschijnlijk wel.

Als  laatste wil ik nog eventjes wat zeggen over de geur van de lipstick. Persoonlijk vind ik het echt zo'n typische lipstickgeur en brengt het toch heel wat herinneringen met zich mee naar hoe ik vroeger mama haar lippenstiften eens gebruikte.

Persoonlijk vind ik deze lipstick zeker een pareltje. Of het erg nuttig was om deze te kopen aangezien ik Ruby Woo heb, zal de tijd uitwijzen. Een rode lipstick draag je niet zo gemakkelijk en door er eentje te kopen die goed blijft zitten maar niet al te hard uitdroogt, motiveer ik mezelf het meer en meer te dragen Volgens mij is dit een goede aankoop! 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: