dinsdag 28 april 2015

Life Through My Eyes | April #2


Foto's nemen is precies niet echt meer mijn ding. Het lijken er elke week minder en minder te worden hoeveel moeite ik ook doe. Toch heb ik die paar foto's van de afgelopen twee weken verzameld en heb ik een kort overzichtje gemaakt voor jullie. Beloven dat ik deze week meer foto's ga nemen, ga ik niet doen aangezien, mezelf kennende, dit er dan waarschijnlijk toch niet van komt. Hierbij wil ik mij alvast excuseren als er de volgende weken weinig online komt maar ik heb hele drukke weken vanwege stage en daarna vallen nog allerlei deadlines waar ik nog enorm veel werk voor heb. Helaas pindakaas maar Verodoesthis wordt heel eventjes wat meer naar de achtergrond geschoven. School is nog altijd mijn grootste prioriteit op dit moment. Ik heb het beste liefje ooit. En nu maar hopen dat hij dit leest. Haha! Hij is hier Pools aan het leren, inclusief het noteren van de woordjes en aan mijn hoofd zagen of hij het wel juist uitspreekt. Je kunt je niet voorstellen hoe enorm lief ik het vind dat hij het wil leren. Toch wel een teken dat hij deze relatie serieus neemt en er moeite in wil steken. 


Zelf was ik ondertussen Sense & Sensibility aan het lezen en viel ik bijna in slaap. Zo weinig plot, zoveel beschrijving van alles. Neen, het is alleszins niet mijn favoriete boek.


 En toen ik het lezen beu was besloot ik eventjes te niksen. Geen idee wat Mathias toen aan het doen was maar ik trok deze foto eigenlijk om aan te tonen hoe enorm zijn bed is. Slaapt echt heerlijk!


Toen was het tijd om weer naar school te gaan en ik was lekker vroeg gegaan waardoor ik nog wat schoolwerk kon doen. Sofie, Nathalie en ik hebben voor Engels een tag gefilmd die jullie ook te zien krijgen! 


En weer naar Mathias. Ik zat wat op mijn laptop te surfen en hij was netjes Pools aan het leren. Wat een inzet!


En eenmaal weer thuis ging ik lekker lui in de zetel liggen. Ik was weer veel te vroeg moeten opstaan en wilde nog een dutje doen. Helaas niet gelukt.


Zaterdag ging ik lesvoorbereidingen maken en ik had even geen inspiratie. Ik doe dan even m'n ogen dicht en maak mezelf wijs dat ik aan het brainstormen ben. Soms werkt het, soms niet en val ik in slaap, haha!


Deze wazige foto is er eentje van tijdens de vroege uurtjes in het café waar ik werk. We waren niet meer met zoveel en het was super gezellig. Ik denk dat ik zondag ochtend om 6u thuis was. Auwch.


Uiteraard moest er nog geprint worden. Kijk hoeveel papieren ik mee heb naar school! 

Nu hebben jullie toch een klein beetje het idee hoe mijn afgelopen twee weken eruit zagen. Deze week loop ik stage en sta ik dus weer wat uurtjes voor de klas. Leuk maar wel vermoeiend! Ik kijk nu al uit naar donderdagavond. :p 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten