dinsdag 14 april 2015

Life through my eyes | April #1


Eindelijk nog eens een Life through my eyes! Het lijkt echt al eeuwen geleden. Ondertussen heb ik een griepje te pakken gehad, ben ik naar Polen geweest en heb ik vooral heel erg veel gegeten. Deze week is hij trouwens ook een dagje later aangezien ik zondagavond op tijd ben gaan slapen vanwege hoofdpijn. Zelfs toen Mathias kwam slapen, heb ik amper teken van leven gegeven. Volgens mij was ik toch wel redelijk moe... Maar van uitstel komt weeral geen afstel en hier is hij dan eindelijk: de eerste Life through my eyes van april. Enjoy! 
Maandag 30 maart gingen we met enkelen van ons praesidium in Geel mee een tent opstellen. Aangezien ze ons daar vergeten waren en we geen eten gekregen hadden, besloten we maar naar de McDonalds te gaan. Dit werd erg gezellig en we hebben goed gegeten. Omdat we zulke goede vriendjes zijn, deelden we zelfs met vier onze frietjes! 


Dinsdag moesten Carolien en ik op tijd naar school en zoals vaak komt zij eerst naar mij om dan samen te rijden. We waren al iets later vertrokken dan gepland en toen stak er nog een hele school kindjes over ook. Als bewijs voor de mensen die op ons zaten te wachten, maakte we deze foto. We konden er echt niet aan doen dat we te laat waren! 


Dinsdagavond maakte ik pasta om mee te nemen naar school. Volgens Carolien was hij erg lekker maar doordag ik al ziekjes geworden was, smaakte het me niet. Maar het waren hartjes!! 

De rest van die week bracht ik ofwel op school door ofwel ziek in bed. Ik moest wel naar school omdat we verplichte vormingsdagen hadden maar oh wat was ik graag thuisgebleven. Ik kon zelfs niet naar de dokter gaan hierdoor... Toevallig moest papa gaan en heeft die eventjes mijn symptomen opgenoemd en de dokter was duidelijk: ik had waarschijnlijk griep. En plotseling zijn we al een aantal dagen later en in Polen. Deze foto maakte ik met Pasen toen we deze mooie taart gingen aansnijden. Zelf heb ik er niet van gegeten omdat ik niet echt fan ben van die Poolse taarten. 


Waar ik anders wel gek van was, waren deze twee gerechtjes. Nog steeds geen flauw benul wat het precies was maar ik probeer de recepten te pakken te krijgen en deel deze dan ook maar al te graag met jullie! 


Tussendoor werkte ik wat voor school, aan de blog en las ik nog wat andere blogjes. Lekker vanuit bed natuurlijk! Het is toch vakantie voor iets? 


En mijn neef maakte ons 's avonds blij met lekkere croques! Zowel hij, Patricia als ik hadden nog wat honger en dus maakten wij iets lekkers. 


Deze lieve poes kwam doorheen de week regelmatig bij mij zitten en die kreeg ik dan ook niet van mijn schoot af.


Deze handtas had ik voor mama op de foto gezet maar toen we er een tweede keer naar gingen kijken, was de tas helaas al weg. Jammer want zelf vond ik hem ook heel mooi. 


En deze andere poes was bijna nog liever dan de andere. Deze is niet echt van mijn oma maar toch voor een 'straatkat' absoluut niet schuw. In het begin werd ze niet graag opgepakt maar tegen het einde van de week kon ik met haar doen en laten wat ik wou. Ze liep zelfs achter onze auto toen we vertrokken. Mijn hart brak en ik wou papa bijna vragen om te stoppen en haar mee te nemen. 


Eind mei moet ik naar een trouwfeest en daar heb ik deze mooie schoenen voor gekocht. Mijn kleedje (en Mathias zijn kostuum) is ook blauw dus it's a match! 


En plotseling was de week Polen voorbij en zaten we weer in de auto richting huis. Het was erg leuk in Polen maar ik was toch blij toen we eindelijk weer in BelgiĆ« waren. Oost, West maar nog altijd: thuis best. 


Toby had volgens mij de poesjes gemist want toen we thuis kwamen, zaten ze regelmatig met drie dicht bij elkaar. Iets wat niet vaak voorkomt. 

Deze week heb ik nog een weekje vakantie maar ik denk niet dat ik veel foto's ga nemen aangezien ik vooral bij Mathias ben (of hij bij mij) en we willen toch wat van elkaar genieten zonder dat ik heel de tijd eraan moet denken om foto's te trekken. 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Heerlijk dat je deze week vakantie hebt geniet er lekker van meis , leuk overzicht weer xxx

    BeantwoordenVerwijderen