woensdag 15 april 2015

Julie | Yves Rocher – Kokosnoot Douchegel

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-yves-rocher-kokosnoot-douchegel.html


Nu ik telkens op zoek ben naar lekkere producten om mee int bad te gaan, zoek ik ook wel eens geurtjes die voor Nick zouden passen. Ik kan hem moeilijk in bad laten gaan met een van mijn mierzoete bruisballen van Lush. In mijn kast had ik ook nog enkele kleine flesjes van Yves Rocher staan. Technisch gezien zijn het douchegels, maar daar kan je natuurlijk ook gewoon mee in bad gaan. Omdat Nick dol is op kokos, kieperde ik dit flesje graag voor hem leeg in ons bad. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder.Omdat deze kleine flesjes eigenlijk het ideale formaat hebben om mee op vakantie te nemen, of om hun verschillende geurtjes te leren kennen, kan je deze best in één keer in bad doen. De hoeveelheid is net genoeg om een vol bad mee te nemen. De geur verspreide zich lichtjes door de kamer, maar veel effect had het nog niet in het water.
Dit is wat Yves Rocher zelf zegt over het product: “Geniet onder de douche of in bad van de geur van kokos. De Bad- en douchegel kokos, verrijkt met kokos uit Maleisië, verandert onder de douche of in bad in een romige, lichte schuimmassa. Zonnige, exotische verwennerij die weldadig is voor lichaam en geest. De Bad- en douchegel kokos biedt u alle natuurlijke, weldadige eigenschappen van kokos uit Maleisië en een plantaardige wasgel.”
Om meer schuim te creëren heb ik gewoon het flesje uitgespoeld onder de kraan en op die manier het bad verder laten vollopen. Dit was best succesvol, want zoals jullie kunnen zien, staat er nu een mooi laagje schuim op het water. Nick vond deze nu eigenlijk niet echt heel bijzonder. Het was een gewoon goed bad, maar niks speciaals. De kokosgeur is subtiel aanwezig maar blijft niet hangen op de huid. Het bad voelt wel zacht aan, maar voedt de huid niet meer of minder dan een andere bad- of douchegel. Ik ben zelf meestal ook maar ‘gewoon’ tevreden met de douchegels van Yves Rocher en verkies meestal producten van The Body Shop, Lush of Rituals boven die van Yves Rocher. Toch zou Nick dit geurtje een 7/10 geven, omdat het ook niet per se slecht was. Hij heeft een droge en gevoelige huid en zijn huid voelde na het bad niet trekkerig aan. Prima douchegel, maar verwacht niks spectaculairs.

Hebben jullie al eens een bad- en douchegel van Yves Rocher geprobeerd? En welke geurlijn is jullie favoriet? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,

Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten