woensdag 29 april 2015

Julie | Opgemaakt 14 - Maart


Indien jullie houden van opgemaakt artikels is vandaag your lucky day. In maart heb ik namelijk een heleboel dingen opgemaakt en ik wil graag aan jullie laten zien over welke producten ik wel en niet tevreden ben. Er komen enkele oude bekenden aan bod maar ook nieuwe producten die ik voor het eerst opgemaakt heb. Beginnen doen we zoals je hierboven kan zien, met de Cleansing Wipes van Primark. Telkens als ik in een Primark ben, koop ik een duopack van deze doekjes voor €1.50. Ik vind ze eigenlijk erg goed. Ze doen hun werk, ruiken lekker en laten geen vet laagje na op je gezicht. Zeker een aanrader! Wat ik nog meer opgemaakt heb, kan je lezen als je drukt op ‘Meer lezen’.


Ik hou wel van geurkaarsen en die van Primark zijn heel goedkoop voor het aantal branduren dat je er voor terug krijgt. Helaas is deze kaars niet helemaal opgebrand. Toch vond ik deze niet slecht aangezien de geur ontzettend lekker was en goed werd verspreid in de ruimte tijdens gebruik. Dit is de ‘Blackcurrant & Orchid’ variant. Ik zou deze denk ik toch wel opnieuw kopen de volgende keer.


Van deze kleine bad- en douchegel van Yves Rocher heb ik al een volledige review geschreven. Je kan het artikel hier lezen. Persoonlijk ben ik geen fan van douchegels van Yves Rocher. Ze zijn goedkoop en ruiken lekker in de fles, maar tijdens gebruik op mijn huid vind ik dat de geur plots erg chemisch gaat ruiken. Dit flesje met kokosvariant heb ik dan ook in één keer in bad gekiept, voor Nick omdat hij wel van kokos houdt. Waar ze wel fijn voor zijn, is om mee op vakantie te nemen omwille van de kleine verpakking. Deze zou ik niet direct opnieuw kopen, tenzij Nick dit graag zou willen voor zichzelf.


Dit kleine flesje zat in de Clinique Bonus Set waar ik ook al een artikel over schreef. Dat artikel vind je hier. Ik ben héél tevreden van deze DDML (dramatically different moisturizing lotion)! Ik vond het een van de beste lotions voor mijn gezicht die ik ooit al geprobeerd heb. Het is wel een prijzig product, maar ik zou het er wel voor over hebben. Ik denk dat hij voor in de zomer een beetje te rijk is voor mijn huid, maar in de aanloop naar de koudere maanden denk ik dat ik deze wel ga aanschaffen.


In dit zakje zat de Holly Go Lightly bubble bar van Lush. Het artikel dat ik daar over schreef kan je hier terugvinden. Ik vond deze eigenlijk erg fijn omdat je hem meerdere keren kon gebruiken. Helaas is dit een product uit de Kerstcollectie en is hij dus momenteel niet verkrijgbaar. De kans is groot dat ik hem volgend jaar opnieuw koop, als hij opnieuw in de Kerstcollectie zit. De geur van kaneel en de zilveren glitters die de bubble bar heeft zijn echt ontzettend leuk om mee in bad te gaan!


Voor we gaan slapen smeren Nick en ik onze lippen altijd goed in met een laagje lippenbalsem. ’s Nachts kan dit goed inwerken en dan sta je ’s morgens altijd op met zachte lippen zonder velletjes. Klassieker onder de lippenbalsems is natuurlijk deze Classic Care Labello. Ik hou van afwisseling en van nieuwe producten uit te proberen, dus deze zou ik niet snel opnieuw kopen. Zijn werking is natuurlijk wel goed, waardoor het wel een goed product is en blijft.


Alweer een kaars van Primark die we hebben opgemaakt in maart. Deze keer is het de ‘Sweet Berry & Patchouli’ kaars die je op de foto kan zien. Zoals je ook kan zien is deze veel beter opgemaakt dan de vorige kaars. In het verleden deden Primark kaarsen het eigenlijk altijd goed, dus ik zou ook deze zeker opnieuw kunnen kopen. De geur is niet heel sterk, maar zeker wel voldoende aanwezig in de ruimte.


Net zoals lippenbalsem gebruiken Nick en ik voor het slapengaan ook altijd handcrème. Ik vind het altijd vervelend als mijn handen overdag plakken, dus gebruik ik het liever ’s nachts. Deze 24h hand protection balm is van Essence en heeft een ‘Vanilla & Cinnamon’ geur. Ik vond deze op zich niet slecht, maar echt kaneel rook ik niet per se. Deze waren enkel te verkrijgen in Duitsland en ik ben toch blij dat we er toen drie (elk in een andere geur) gekocht hebben. Het is wel een lastige tube om helemaal leeg te krijgen, dus hebben we hem moeten openknippen. Voor de €1.45 dat hij kost, zou ik hem zeker opnieuw kopen.


Omdat we wel houden van afwisseling, staan er meestal twee tubes handcrème op ons nachtkastje. Deze handcrème van Flormar vond ik echt geweldig. Het is de Intensive Care variant voor droge huidtypes. Ik vond hem erg fijn smeren, snel intrekken en toch erg voedend. Ik kocht hem op een Flormar demonstratie maar vroeg wel aan mijn grootmoeder om een nieuwe tube mee te brengen van Tenerife. Ik geloof dat hij slechts 2 euro kost, en dat is echt super goedkoop voor deze fijne tube handcrème. Een echte aanrader dus!


Mijn laatste exemplaren van de geurverfrissers uit de Action. Het waren dan ook soort van Limited Edition producten voor de feestdagen. Ik vond deze variant in de ‘Cinnamon & Apple’ variant het lekkerste van de vier die ze verkochten. Mochten deze volgend jaar opnieuw te koop zijn, sla ik ze massaal in. Je kan ook perfect zien wanneer deze op zijn en daardoor vind ik ze ook nog eens erg handig in gebruik.


Dit is opnieuw een nieuw product dat nog niet eerder voorkwam in een opgemaakt artikel van mij. In juli vorig jaar ging ik naar de The Body Shop The Cool Skin Treat Evening, waar ik dit artikel over schreef. Daar kocht ik ook deze Vitamine E Overnight Serum-In-Oil. Het pipet is erg handig om te doseren en dat maakt dat je erg lang met dit product kan doen. Ik was tevreden van de werking en zou het daarom best opnieuw kunnen kopen, al was ik het tegen het einde een beetje beu. Dit ligt gewoon aan het feit dat ik graag afwissel en dat dit product zo zuinig is dat ik dacht dat het al veel sneller op zou zijn.


Daarnet vertelde ik jullie al over deze ‘Sweet Berry & Patchouli’ kaars van Primark. We hadden er zo drie gekocht om te gebruiken op onze housewarming en nadien hebben we er twee opgemaakt. Daarom dat dit product twee keer terug te vinden is in dit artikel. Opnieuw mooi opgebrand en dat is natuurlijk een groot pluspunt.


Alweer een bruisbal van Lush, deze keer de Dashing Santa uit de Kerstcollectie. Het artikel over deze Kerstman kan je hier lezen. Ook voor dit product geldt dat het enkel tijdens de feestdagen te verkrijgen was. Ik vond hem zeker niet slecht en mogelijks koop ik hem dan ook opnieuw. Ik hou gewoon van Limited Edition producten!


Ik heb ook nog een sample opgemaakt van Lush. Hierboven zie je een leeg potje van de Blousey shampoo. Het is een bananenshampoo maar ik vond deze echt niet ruiken naar banaan. Geef mij dan maar de banaanshampoo van The Body Shop. Ik denk niet dat ik deze zou kopen, omdat ik niet echt een verschil merkte aan wat hij voor mijn haar deed ten opzichte van andere shampoos.


De reinigingsdoekjes vliegen er bij mij doorheen. Ik heb ook op twee plaatsen in ons huis een pakje liggen dat in gebruik is, dus daarom gaan er best veel op. Zeker nu ik eigenlijk elke dag make-up draag voor mijn werk, is het heel belangrijk om ook mijn make-up iedere dag te verwijderen. Ik reinig mijn gezicht hierna ook met andere producten, maar toch vind ik deze doekjes wel handig om het grootste deel alvast te verwijderen. Deze doekjes van Kruidvat vind ik zeker niet slecht. Ik heb al betere gebruikt qua geur en structuur, maar toch zou ik deze best opnieuw kunnen kopen.


Ook Father Christmas ging met mij mee in bad, zoals jullie hier al konden lezen. Alweer een Lush bruisbal uit de Kerstcollectie die nu helaas niet meer te verkrijgen zijn. Gelukkig brengt Lush vaak Limited Edition producten uit en ze zijn allemaal even schattig en heerlijk van geur. Als deze volgend jaar opnieuw te koop is kan het best zijn dat ik hem opnieuw aanschaf.


Deze Bolsius Aromatic kaars in de geur ‘Sugar & Spice’ vonden Nick en ik allebei erg lekker. We kochten ze bij Albert Heijn en ze waren niet zo duur. Het zijn dan ook kleinere kaarsen die minder uren meegaan, maar toch zou ik deze zeker opnieuw kunnen kopen. De geur hing goed in de kamer tijdens het branden en dat is toch wat voor mij erg belangrijk is aan een geurkaars. Bovendien kan je zien dat ze vrij volledig opgebrand is, en dat is natuurlijk ook erg fijn.


Deze Signal White System tandpasta hebben jullie al ontzettend vaak zien langskomen in de opgemaakt artikels. Ik gebruik deze heel erg graag en vind hem ook erg goed. Hij is fris maar niet te hevig van smaak en dat vind ik wel zo aangenaam. Ik zal deze dan ook altijd opnieuw blijven kopen.


Over deze nachtcrème van Tropika Skincare schreef ik al een uitgebreide review, die je hier kan lezen. Ik vond de geur echt zalig en vond het jammer dat deze op ging. Persoonlijk vond ik wel dat hij nog redelijk snel leeg was, maar het formaat is natuurlijk ook niet erg groot. De tropische geur was erg fijn om op je gezicht te smeren en ook Nick vond hem erg lekker ruiken bij mij. De prijs is aan de hoge kant, maar het is vooral de verkrijgbaarheid dat mij tegenhoudt om hem opnieuw te kopen. Het is wel zo dat Tropika aan het uitbreiden is en niet enkel online maar ook in sommige apothekers te verkrijgen is. Mocht ik hem tegenkomen, koop ik hem misschien wel opnieuw.


Deze Crazy Rumors lippenbalsem in de smaak ‘Banana Split’ kocht ik een keer via de webshop Alice & Jo, toen Veronique vroeg of ik ook wat wou bestellen samen met haar. Ik vond deze niet echt geweldig en Nick vond de smaak echt vies. Veel banaan viel er niet in te ontdekken, hij was vooral erg kruidig van smaak. Ondanks dat hij slechts 1 euro heeft gekost, zouden we deze zeker niet opnieuw kopen. De werking was prima, al heb ik al veel betere lippenbalsems gehad ook.In maart hebben we ook deze handzeep van Balea opgemaakt. Hij had de geur van perzik en dat vind ik echt super lekker. Jammer genoeg kan je deze enkel bij een DM kopen en zit deze enkel in Duitsland. Gelukkig gaan Nick en ik op dinsdag nog eens naar Oberhausen winkelen en ik denk dat we zeker nog enkele zeepjes van Balea gaan kopen. (Ik schrijf dit artikel op maandag, dus wanneer jullie dit lezen zijn we gisteren geweest.) Ze kosten nog geen 1 euro en je krijgt er een flinke hoeveelheid voor terug. De geuren zijn erg lekker en de reinigen je handen goed, wat wil een mens nog meer?!


Wat een vervelende sample om op foto vast te leggen, de verpakking glimt in elk licht super fel. Op de foto hierboven kan je een lege tester zien van het Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask van The Body Shop. Ik heb het maar één keer kunnen testen en vond het niet slecht. Of ik nu meteen naar de winkel wil rennen en een volledige pot aanschaffen? Nee, niet per se. Het product is niet goedkoop en je brengt het over je nachtcrème heen aan. Het is dus weer een extra product in je routine en daar moet je tijd voor maken. Ik heb nog zo’n kleine sample liggen en wie weet ben ik na een tweede keer wel overtuigd, maar voorlopig heb ik niet de behoefte om dit product te kopen.Tot vorig jaar had ik nog nooit van Jafra gehoord. Gelukkig ken ik nu hun producten wel, want deze eye make-upremover is echt een fantastisch product. Je kan er waterproof producten mee verwijderen en hij is ook geschikt om je lipstick mee te verwijderen. Ik vond het dan ook erg jammer dat dit flesje op was en daarom heb ik mezelf meteen een groot exemplaar aangeschaft. Het is een zuinig product en je komt zelfs met dit kleine flesje ontzettend lang toe. Fijn product, waar ik overigens hier al eens een review over schreef.


Ik heb al een paar keer de shampoo en conditioner uit deze lijn van Schwarzkopf gekocht. Ik vind het Essense Ultime gamma echt heel erg lekker ruiken en deze Omega Repair Conditioner doet ook zijn werk erg fijn. Hij maakt mijn haar glad, doorkambaar en voedt de droge punten van mijn haar. Ik zou deze zeker opnieuw kopen en dat heb ik dan ook meteen gedaan toen deze fles op was. Mocht je hem nog niet geprobeerd hebben, kan ik je deze zeker aanbevelen.


Alweer een kleine showergel van Yves Rocher, deze keer in de Framboos geur. Ik vond deze niet slecht, hoewel ik normaal geen fan ben van hun douchegels. Deze vallen nog best mee, het zijn vooral die andere flessen die ik maar niks vind. De geuren van de Plaisir Nature lijn vind ik over het algemeen erg lekker en de douchegels vallen ook best mee. Framboos vind ik sowieso erg lekker en daarom kan het wel zijn dat ik deze ooit opnieuw koop, al moet ik eerst maar eens mijn grote voorraad opmaken…


Deze geurkaars van Ikea is ook opgemaakt in maart. Zoals je kan zien is deze niet volledige op kunnen branden. Ik vond de geur erg lekker en zou deze zeker opnieuw kopen! Hij ruikt erg sterk naar rode vruchten zoals zoete aardbeien. Het is zeker een van de sterkste geurkaarsen die we al gehad hebben en dat vind ik erg positief. Zeker als je even uit de ruimte bent geweest en terug binnen komt, ruik je deze kaars ontzettend hard. Heerlijk!

Deze droogshampoo van Batiste hebben jullie nog al zien voorbij komen in mijn opgemaakt artikels. Ik vind deze Tropical variant heel erg lekker ruiken en hij doet zijn werk bovendien prima. De witte waas waarvoor droogshampoo’s bekend staan is bij deze ook minimaal. Ik heb nogal donkere haren en toch valt het best goed mee met deze droogshampoo. Ik heb hem ondertussen opnieuw gekocht en dat zal ik nadien ook blijven doen.

In maart heb ik ook deze Fix+ spray van MAC opgemaakt. Ik vind het een fijn product om als laatste stap te gebruiken als ik mijn make-up gedaan heb. Het is een fixerende spray die alles langer op zijn plaats zou houden en ik ben er erg tevreden over. Ik heb best lang gedaan met dit kleine flesje en heb deze dan ook meteen opnieuw gekocht. Een klein flesje kost 10 euro en dat vind ik geen slechte prijs voor een MAC product. Bovendien is dit een handig formaat voor in mijn toilettas en om mee op vakantie te nemen. 

Nee, ik ga niet helemaal opnieuw beginnen en terug de eerste foto gebruiken. Ik heb gewoon twee pakjes van de Primark reinigingsdoekjes opgemaakt in maart. Zoals ik in het begin al zei, koop ik deze altijd opnieuw omdat ik vind dat ze hun werk goed doen en ook de prijs is natuurlijk een groot pluspunt. Ze kosten namelijk €1.50 voor een duopack met in totaal 50 doekjes.

Begin maart ben ik gestart als verkoopster bij Rituals en daardoor heb ik natuurlijk een grote verzameling testers opgemaakt. Ik had er een aantal gevuld, zodat ik thuis rustig een aantal producten kon uitproberen. Ook Nick heft er al een aantal opgemaakt. In maart heb ik dus zeven testers opgemaakt.

Over het Cupcake masker van Lush verscheen nog geen review online, maar die komt er volgende zondag wel aan. Ik kan je alvast verklappen dat dit chocolade masker echt heerlijk ruikt. Dankzij de vijf lege potjes die ik had binnengebracht, heb ik dit masker gratis mee naar huis genomen. Ik had eerder al twee andere maskers geprobeerd en deze moet daar zeker niet voor onder doen. Of ik hem opnieuw zou nemen, kan je zondag dus lezen! ;-)

En dan zijn we nu (eindelijk?!) aangekomen mij het laatste opgemaakte product van maart. Ik heb in maart veel van mijn Lush badproducten opgebruikt en voornamelijk die uit de Kerstcollectie. Deze Melting Snowman is er daar dus ook eentje van. Ik schreef een volledig artikel over dit product en dat kan je hier lezen. Ik vond deze niet echt heel spectaculair, maar door zijn kaneelgeur kan het best zijn dat ik deze toch opnieuw zou kopen.

Wauw, ik schrik er weer van hoeveel ik in één maand tijd opgemaakt heb. Zowel in februari als in maart heb ik ontzettend veel producten opgemaakt. Ik vind dit best wel leuk, maar dit artikel schrijven duurde toch iets langer dan verwacht, haha! Hadden jullie in maart veel producten opgemaakt? Of ben ik echt de enige die zoveel producten opmaakt in één maand tijd? Laat het me zeker weten in een reactie, ik ben echt benieuwd!

Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat veel producten heb je opgemaakt! Ik twijfelde laatst nog bij de Primark of ik de geurkaarsen moet meenemen of niet, uiteindelijk niet gedaan maar volgende keer toch een paar meenemen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is echt ongelooflijk geweest in maart! :p En ja, dat zou ik zeker doen, ik vind ze best goed voor hun prijs! :-)

      Verwijderen