woensdag 8 april 2015

Julie | MAC Lipstick Viva Glam – Miley Cyrus

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-mac-lipstick-viva-glam-miley-cyrus.html

Ik weet het, ik weet het! Ik kom vrij laat met deze review. Nochtans had ik de lipstick onmiddellijk besteld van zodra bij online ter beschikking was. Ik wou gewoon niet dat mijn review verloren ging tussen alle andere artikels over deze lipstick. Want natuurlijk wil ik deze met jullie delen! Nog nooit eerder kocht ik een Viva Glam lipstick van MAC. De opbrengst van deze lipsticks gaan naar het goede doel, namelijk het MAC Aids en HIV fonds. Mooi initiatief, en als het dan om een mooie lipstick gaat ook, moet ik niet lang twijfelen. Benieuwd naar hoe dit kleurtje mij staat? Kijk dan snel verder!
 


De handtekening van Miley staat niet alleen op het kartonnen doosje, maar ook op de huls van de lipstick zelf. Nu moet ik wel toegeven dat ik geen echte fan ben van Miley Cyrus. Sommige liedjes vind ik nog wel oké, maar haar gedrag spreekt me nu niet meteen aan. Wel is het wat mij betreft positief dat iemand die zo bekend is, zichzelf op deze manier mee inzet voor het goede doel. Dat spreekt wel in het voordeel van Miley. Deze lipstick heeft een Amplified Crème finish, slechts een van de vele finishes die MAC te bieden heeft. Maar wat wil dit nu precies zeggen? Wel, de houdbaarheid, dekking en pigmentatie zijn goed, net als satin en matte maar deze finish is meer crèmerig. Ze zijn dikker en romiger, waardoor ze ook minder uitdrogend zijn als Matte of Satin. Het is dus zo dat deze lipstick vlot over je lippen heen zal glijden, en toch een goede dekking zal geven.Deze lipstick heeft een semi-matte finish, wat ik wel mooi vind. Matte kleurtjes vind ik altijd wel mooi, maar omdat ze zo uitdrogend zijn, hou ik wel van een klein tikkeltje glans. Deze roze kleur knalt zo maar even van je hand af, en dat doet hij ook van je lippen wanneer je hem draagt. Hij lijkt wat mij betreft een beetje op de lipstick Lickable, die ik ook heb. Persoonlijk vind ik deze kleur iets meer draagbaar dan Lickable of zoals de andere roze knaller Candy Yum Yum. Ik denk dat dit aan het soort finish ligt.Bij deze alvast even een close-up van de lipstick op mijn lippen. Zoals je kan zien bevat de lipstick inderdaad wat glans. Ik vind de dekking best goed, je kan de kleur beter opbouwen dan bij een matte kleur en dat vind ik positief. Ook brengt hij heel vlot aan omdat hij toch wel vrij romig is. Hij durft een beetje gaan bloeden aan de uiteindes, dus een lippotlood gebruiken, kan hier wel bij helpen.Op de full face foto kan je goed zien hoe prachtig de kleur van deze lipstick is! Hij knalt letterlijk van je lippen, maar toch op een deftige manier. Ik vind hem echt geweldig, de kleur is perfect. Oh ja, het kleurverschil tussen mijn gezicht en hals is volgens mij ontstaan door de lichtinval, want normaal merk ik nooit zo’n groot verschil. :-)
Sorry, ik kon het niet laten! Bij een Miley Cyrus lipstick, hoort natuurlijk ook de typische Miley pose! Tong uit de mond en een peace teken met je vingers, haha!

Hoe dan ook, ik vind deze lipstick echt de moeite waard. Hij mag dan wel een beetje kosten, het feit dat de opbrengst naar een goed doel gaat, maakt veel goed. Bovendien is de kleur echt een plaatje en vind ik hem echt geweldig. Ik denk dat ik deze kleur tijdens de zomer nog veel zal dragen!

Hebben jullie deze lipstick al aangeschaft? En wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. De kleur staat je goed, hele mooie kleur! Wat goed dat er een goed doel word gesteund dat wist ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :-) Ja, telkens als er een Viva Glam samenwerking is, gaat de opbrengst naar het goede doel! ;-)

   Verwijderen
 2. Hij staat jou erg mooi! Voor mij zou deze kleur te fel zijn, maar jij hebt mooie volle lippen dus kan perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een hele mooie lipstick, staat je goed! Heb hem ook, maar helaas nog niet zo vaak gedragen x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bianca! Komt helemaal goed, met de zomer in aantocht! ;-)

   Verwijderen