zondag 12 april 2015

Julie | Lush - Melting Snowman Bath Melt

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-lush-melting-snowman-bath-melt.html

Ik begrijp waarom Lush deze schattigerd de naam ‘Melting Snowman’ gegeven heeft. Hij ziet er niet alleen uit als een gesmolten sneeuwpop, mijn hart smelt ook als ik zijn trieste gezichtje zie! Het is de eerste keer dat ik een Bath Melt ging uitproberen van Lush en aangezien dit exemplaar er eentje uit de Kerstcollectie is, werd het echt wel tijd om hem in mijn badwater te kieperen. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan snel verder!
 


Echt veel gebeurt er niet wanneer je deze bath melt in je water stopt. Zachtjes aan gaat hij wel smelten, maar het is niet zo dat hij begint te bruisen. Deze sneeuwman nestelt zich op de bodem van je bad en blijft daar een hele tijd schijnbaar onaangeroerd zitten. Ik ben iemand met weinig geduld op dat vlak en besloot om hem dan maar onder de stromende kraan te houden, zoals een bubble bar. Het is geen groot exemplaar maar je betaalt er wel €4.95 voor, wat is best een behoorlijke prijs vind. 

Nog even kort wat Lush te zeggen heeft over deze bath melt: “Voel je je niet zo lekker? Neem dan een bad met The Melting Snowman. Kaneel, kruidnagel en zoete sinaasappel stimuleren je bloedsomloop en peppen je op. Cacaoboter en amandelolie zorgen voor een zijdezachte huid.”
Dat onder de kraan houden bleek op zich geen slecht idee, zo ging het allemaal iets sneller vooruit. Op de foto hierboven die je het eindresultaat van mijn bad. Het water is troebel geworden maar heeft niet echt een spectaculair kleurtje gekregen of een schuimlaag gecreƫerd. Voor mij was dit ook niet echt nodig, aangezien deze kleine man voor een zijdezacht badje gezorgd heeft. De geur van kaneel is duidelijk, maar niet overdonderend aanwezig. Ik vond het een erg fijne bath melt en de kans zit er wel in dat ik deze opnieuw zou kopen, al vind ik hem toch wel aan de dure kant. Ik geef hem daarom ook een 7.5/10.

Hadden jullie deze schattige sneeuwman aangekocht bij Lush? En wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben zeker benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Oei. Ik was overtuigd van deze kleine vriend maar het kaneel bracht me weer naar deze harde realiteit :D Leuk dat je enthousiast bent hierover!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a cutie :-) Klinkt lekker. Ik ben ook dol op kaneelgeur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat was hij inderdaad! :-) Volgend jaar eens uitkijken voor deze dan! ;-)

   Verwijderen