zondag 26 april 2015

Julie | Lush – Hoppity Poppity Bath Bomb

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-lush-hoppity-poppity-bath-bomb.html

In de Paascollectie van Lush zaten weer enkele nieuwigheden en andere oude bekenden. Gemeenschappelijk aan alle producten? Dat ze er ontzettend mooi uitzien en dat ze grote verwachtingen scheppen. Nu ik zelf op zaterdag moet werken, kunnen Nick en ik niet meer zo spontaan een bezoekje aan Antwerpen brengen om te shoppen. Gelukkig voor mij werkt Nick in Antwerpen en vind hij het niet erg om af en toe richting Meir te fietsen om wat aankopen te doen. Zo kwam het dan ook dat Hoppity Poppity mee naar huis gehopt is. Benieuwd naar dit schattige konijntje? Lees dan snel verder!
 


Erg groot is deze bath bomb niet, dus ik denk dat iedereen het met me eens is als ik zeg dat deze best in één keer gebruikt wordt. Hij is dan ook iets goedkoper dan de gemiddelde bruisbal bij Lush. Voor €3.95 neem je deze al mee naar huis! 

Hoppity Poppity is op de Nerderlandse website al niet meer te vinden, dus ik weet niet of hij nog te koop is. Dit is in ieder geval wat ze er over vertellen: “Hop into the tub with this adorable bunny for a poppity good time! With a fresh and earthy fragrance of violet, lime and lavender, this rabbit will bring your tub alive with the fragrant joys of springtime. We've filled Hoppity Poppity with vibrant green popping candies too, so it will crackle, pop and hop all over the tub as it fizzes. When it's time to leap out of the bath, you'll be left with soft, freshly scented skin.”Dit schattig konijntje bruist vrij snel op en geeft een subtiele geur af. De groene stukjes ruiken naar limoen en de roze kleur komt dan weer voort uit ingrediënten zoals violet en lavendel. Het is een frisse geur die niet de hele badkamer vult. Dat vind ik toch altijd wel een beetje jammer. 

Ingrediënten: “Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Knettersnoep, Violenblad-absolue (Viola odorata), Limoen essentiële olie (Citrus aurantifolia), Lavendel absolue (Lavandula angustifolia), Parfum (Perfume), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Methyl ionone (Methyl Ionone), Benzyl alcohol, Benzyl benzoaat (Benzyl Benzoate), Benzyl salicylaat (Benzyl Salicylate), Citronellol (Citronellol), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Glitterpoeder, hulstgroen (Lustre holly sparkle)”
Ik heb deze foto met flits genomen, zodat je toch nog ene klein beetje de roze gloed kan zien in het badwater. Verder was er eigenlijk weinig te bespeuren… Geen geur, kleur of schuim te zien nadat het konijntje helemaal opgebruist is. Hij mag dan goedkoper zijn dan andere bath bombs, echt overtuigd ben ik niet. Feit is dat hij er ongelooflijk schattig uitziet en dat mijn huid na het bad zacht aanvoelt. Bodycrème smeren om je huid extra te hydrateren raad ik toch nog wel aan, aangezien hij wel zacht aanvoelt, maar niet per se voedend is. Helaas ben ik niet zo lovend over Hoppity Poppity en zou ik hem slechts een 6.5/10 geven. Hij was niet slecht, maar ik heb al veel betere gehad.

Hadden jullie iets gekocht uit de Lente/Paascollectie van Lush? En wat vinden jullie van deze Hoppity Poppity? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Volgens mij de eerste bath bomb die wat tegenviel. De geur van viooltjes was voor mij net iets te overheersend. In het begin kleurde hij wel mooi roze en lichtgroen maar daarna viel er nog bitter weinig te bespeuren in mijn badwater. Had meer verwacht van dit schattige konijntje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond hem ook niet géweldig ofzo.. Zoals je zegt verdwijnen de kleuren helaas! :-)

      Verwijderen