woensdag 1 april 2015

Julie | Lush – Heart Throb Bubbleroon


Lush komt altijd met de leukste tijdelijke collecties! Jammer dat ze dus tijdelijk zijn. Uit de Valentijnscollectie kocht ik deze Heart Throb Bubbleroon. Het was een bubble bar die vuurrood zag en bestond uit twee delen die aan elkaar geplak zaten met gouden glitters. Je kon deze meerdere keren gebruiken, maar ik koos er voor om hem in twee keer te gebruiken. Op Valentijn zelf zijn Nick en ik met de eerste helft in bad gegaan en nadien mocht ik deel twee voor mezelf gebruiken. Maar hoe ziet deze er nu uit in het badwater? En wat was mijn mening? Lees snel verder en ontdek het antwoord op deze vragen!Ik heb opnieuw mijn kleine vergiet gebruikt om extra schuim in mijn water te krijgen. In het begin kleurde het water goud/geel maar van zodra ik aan de rest van het blokje begon, kreeg het water dan ook een bloedrode kleur. De kleine gouden glinsters waren nog subtiel aanwezig in het badwater. Ik vond het er echt wel luxe uitzien!


Wat Lush zelf te zeggen heeft over het product geef ik ook nog even mee: “De romantiek van een Frans gebakje vind je terug in deze bubbleroon vol sheaboter. Natuurlijk in helderrood, de kleur van passie en hartstocht! Geef je huid een tripje naar het paradijs met de heerlijke etherische oliën en zachte biologische sheaboter in Heart Throb. Tover je water om tot helderrood liefdeswater en geniet. En niet onbelangrijk – de fantastische geur kun je herkennen van onze body conditioner African Paradise.”
Zo zag het er uit wanneer je één helft in het water gebruikt. Ik vond het een fijne bubble bar omdat ook de geur erg lekker was. Hij gaf voldoende schuim en door de gouden glitters zag het geheel er best feestelijk uit. Deze bubbleroon is helaas niet meer te koop, misschien zit hij volgend jaar terug in het assortiment? De prijs was €5.95 wat ik best wel wat vond voor twee keer in bad te gaan. Je kan er ook vier keer mee doen in principe, maar dat vond ik dan toch weer net te weinig. Ik zou deze een 7/10 geven omdat hij wel fijn was, maar geen topfavoriet.Hadden jullie iets gekocht uit de Valentijnscollectie van Lush? En wat vinden jullie van deze bubbleroon? 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ook al zijn de badproducten best prijzig, ik kan ze nooit weerstaan bij lush :)
    Deze klinkt ook erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen