woensdag 8 april 2015

Julie | Lush - Father Christmas Bath Bomb

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-lush-father-christmas-bath-bomb.html

Kerstmis ligt ondertussen al een heel tijdje achter ons. Daarom vond ik het ook tijd om mijn producten uit Kerstcollecties eens te gaan gebruiken. Bij Lush kocht ik een heleboel leuke bruisballen en bubble bars uit hun eindejaar collectie, waaronder deze Father Christmas. Deze lollige Kerstman ziet er niet alleen ontzettend grappig uit, hij ruikt ook heerlijk, naar de bekende geur van de Snow Fairy douchegel! Ik was dus erg benieuwd wat deze zou gaan doen in mijn badwater. Ook benieuwd geworden? Lees dan snel verder!Father Christmas is een echte Bath Bomb. Je gooit hem dus in één keer je water in en hij gaat meteen bruisen. Deze grote bruisbal heeft me wel €4.95 gekost, wat ik in principe best veel vind voor één keer badderen. Maar laat dat zeker de pret niet drukken!


Nog even lezen wat Lush zelf zegt over dit vadertje Kerst: “Deze kerstman springt graag bij je in bad. Ben jij er klaar voor? Hij verandert je water in een poel van vurig rood en levendig groen. De echte fans kennen Father Christmas al langer, maar dit jaar heeft hij de verrassende geur van Snow Fairy. All we want for Christmas is this Santa, baby!”Deze Kerstman heeft namelijk nog een verrassing in petto. Aan de buitenkant is hij gewoon rood met wit, maar in zijn binnenkant zit een groene kleur verstopt die heel je badwater kleurt. Ik vind dit altijd super fascinerend om naar te kijken. Ook geeft hij een zachte schuimlaag, zonder echt bergen schuim te creëren. Ik vind dit in ieder geval erg mooi!
En dit is dan het uiteindelijke resultaat als hij helemaal opgebruist is. Ik vind het er in ieder geval erg mooi uitzien en ik weet nu al dat ik deze volgend jaar opnieuw zal kopen. De geur was erg lekker, al bleef ook deze niet zo erg lang hangen vond ik. Ik hou wel van een milky schuimlaagje en het kleurenspektakel van deze bath bomb is ook heel mooi. Ik zou deze Kerstman zeker een 8/10 geven. Jammer dat je er slechts één keer mee in bad kan… Tot volgend jaar Kerstman!Hadden jullie deze bruisbal ook gekocht? En welke is jouw favoriet van Lush? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik heb 'm ook lang gespaard maar niet ZO lang als jij :-) In bad gaan met Lush is altijd genieten eh.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik had gewoon zoveel ineens gekocht dat ik er nu pas aan toe kwam! ;-)

      Verwijderen