woensdag 22 april 2015

Julie | Lush – The Comforter Bubble Bar

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-lush-comforter-bubble-bar.html

Ik begrijp dat sommigen onder jullie zullen denken ‘Weer een bruisbal?’… Ja en nee. Het gaat hier namelijk over een Bubble Bar, maar ja het is alweer een badproduct van Lush. Eind april stop ik met deze tweewekelijkse artikels omdat trop natuurlijk te veel is. Ik zal dan af en toe nog eens een artikel posten over een badproduct, ook als tweede artikel. Het zal er dan aan liggen hoe het uitkomt of dit op woensdag of zondag is. Maar goed, terug onze aandacht bij deze gigantische roze blok. Zijn naam is The Comforter en hij zit in het vaste assortiment van Lush. Benieuwd naar deze? Lees dan snel verder!
 


Een bubble bar gebruik je eigenlijk nooit in één keer. Het is de bedoeling hier een stukje af te snijden en deze dan onder de stromende kraan te houden. De eerste keer is het altijd een beetje afwachten of het stukje groot genoeg is of niet. Het is moeilijk inschatten wat een bubble bar gaat doen als je hem voor de eerste keer gebruikt. Op de foto kan je zien welke hoeveelheid ik heb gekozen voor de eerste keer dat ik met deze bubble bar in bad ging.

Wat Lush zelf zegt over deze bubble bar: “Deze bubble bar noemen we The Comforter omdat we echt iets wilden maken dat troost! Daarom zitten er allemaal ingrediënten in die ervoor zorgen dat The Comforter net zo veilig aanvoelt als je oude teddybeer of dat ene dekentje dat je al sinds je kinderjaren mee gaat met elke verhuizing. Soms heb je nu eenmaal een beetje troost en verwennerij nodig! Op tijden dat het je dus allemaal net een beetje te veel wordt laat je lekker je bad vollopen, verkruimel je een stuk van deze bubble bar onder de lopende kraan en laat je je lekker wegzakken onder een warme deken van zwarte bessenbubbels. Sluit je ogen en ontspan, het komt allemaal wel goed. Omdat het een vast product is hoeven we geen conserveringsmiddelen toe te voegen (beter voor jouw huid en het milieu) en is het onverpakt! Veel badschuim bestaat voor een groot deel uit water en daarom ook uit conserveringsmiddelen. En zit in een plastic fles. Doodzonde. Als je eenmaal van een van onze bubble bars hebt genoten grijp je nooit meer naar de fles!”Het stukje dat ik gekozen had is zeker groot genoeg om je bad mee te vullen. Binnen de twee seconden nadat je dit onder de kraan houdt, begint je water roze te kleuren en ontstaat er een laagje schuim op het water. Jullie weten ondertussen dat ik altijd een vergietje gebruik in plaats van het product te verkruimelen. Ik vind dit echt de uitvinding van de eeuw, zelfs met vloeibare badschuim werkt het als een malle.

Ingrediënten: “Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Parfum (Perfume), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Zwarte bes absolue (Ribes nigrum), Cypres essentiële olie (Cupressus sempervirens), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 17200 (Colour 17200)”
En dit is uiteindelijk hoe mijn badje er uit zag voor ik er in stapte. Je ziet goed dat er een mooi schuimlaagje gevormd is en dat mijn badwater helemaal Barbieroze gekleurd is. Ik moet zeggen dat dit misschien wel mijn favoriete bubble bar van Lush is tot hier toe. Voor je huid doet hij niet zoveel, maar de zoete geur en het laagje schuim zijn wel erg fijn. Bovendien betaal je voor deze blok €6.95 maar kan je er wel super lang mee doen. Prijs kwaliteit vind ik altijd erg belangrijk en dat vind ik bij deze bubble bar een groot pluspunt. Ik ga nog vaak genieten van deze lekkere bubble bar en zou hem dan ook zeker een 9/10 geven.

Zo, dit was alweer eens een review van een bubble bar van Lush! Welke van hun bubble bars is jouw favoriet en moet ik zeker ook eens uitproberen? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Aaahh dat roze schuim ziet er zo leuk uit! <3 Wij hebben helaas geen bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou er echt geen geduld voor hebben en dat ding in bad gooien :p Zo'n warm badje en roze bad ziet er wel heel uitnodigend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je dan nog langer moet wachten, want het is geen bruisbal! ;-)

   Verwijderen