zondag 5 april 2015

Julie | Lush - Butterbear Bath Ballistic

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-lush-butterbear-bath-ballistic.html

Jullie zullen vast denken: “Alweer een review van Lush?” Ja! Want het is nu eenmaal zo dat ze ontzettend veel leuke producten hebben om in bad te gaan en dat ze deze bij bepaalde limited editions nog eens extra uitbreiden! En ik vind het gewoon leuk om deze allemaal aan jullie te laten zien. Vandaag heb ik voor jullie dit schattige beertje. Zijn naam is Butterbear en eigenlijk is hij hetzelfde als Butterball, maar dan gewoon in een liefelijke uitvoering. Zoals je misschien kan zien was hij door het vervoer onthoofd geraakt, maar laat dat vooral de pret niet drukken. Benieuwd naar wat deze bath ballistic doet voor je huid en badwater? Lees dan snel verder!Butterbear gaat heel erg snel bruisen en is dan ook vlug klaar. Het is dan ook een kleine bruisbal, die ook minder kost dan de gewoonlijke prijs van Lush. Voor dit exemplaar heb ik €3.95 moeten betalen. Hij zat in de Kerstcollectie en is dus nu niet meer te verkrijgen. Zoals je kan zien drijven er allerlei stukjes en pitjes in je water rond. Deze lossen wel makkelijk op als je ze in je handen plat drukt. Het zijn eigenlijk boterzachte cacaodeeltjes.


Eens kijken wat Lush zelf zei over deze Butterbear: “Cacaoboter zorgt voor een cremig, zacht bad dat je huid geweldig verzorgt en voedt. Butterbear heeft dezelfde vanille-geur als Butterball. Maar dan in de vorm van een gezellige beer!”


Ingrediƫnten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Cacao boter (Theobroma cacao), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Cacao poeder (Theobroma cacao), Water (Aqua), Parfum (Perfume)
Zoals je kan zien geeft Butterbear geen schuim of kleur af, en is zelfs het water nog vrij helder. Op het eerste zicht doet hij dus niet zoveel. Maar zoals je op deze foto kan zien, is hij vrij vet en olieachtig. Dit zorgt voor een ontzettend zachte huid! Het is echt alsof je in een bad vol boter stapt, lekkere cacaoboter! Ik heb wel van mensen gelezen dat ze dit niet zo prettig vinden en dat snap ik wel. Nadien moet je ook nog even de vette aanslag goed verwijderen, want alles heeft een soort van filmlaagje over zicht heen. Ik vond hem wel erg fijn in gebruik omdat mijn huid er zo ongelooflijk zacht van werd. Je hoefde niet eens je lichaam nadien in te smeren, want alles voelde al heel gevoed aan. Ook de geur was iets dat ik wel kon appreciƫren, sommigen houden er niet van, maar ik dus wel. Je ruikt goed de cacaoboter, terwijl ik dus echt eerder vanille had verwacht.


Goed, ik zou deze bath ballistic zeker een 8/10 geven. Hij verliest wat punten door de vette aanslag, maar door zijn schattige uiterlijk is hem dit zo weer vergeven! Hadden jullie deze aangeschaft in de Kerstperiode? En wat vinden jullie van het resultaat? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Het is niet de meest spectaculaire maar ik vond hem toch top. Nog nooit zo'n zachte huid gehad! Hoop dat hij er volgend jaar terug bij is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja precies! :-) Spectaculair qua kleuren en geuren is hij niet, maar zacht maken doet hij wel! :-) Heb je Butterball al geprobeerd?

      Verwijderen