vrijdag 3 april 2015

Julie | Look Like A Star

Look Like A Star

Het is weer tijd om aan een nieuw setje van vier dames te beginnen voor een Look Like A Star. Ooit is het begonnen door de vier actrices van Pretty Little Liars en de vier zangeressen van Little Mix en toen heb ik een beetje de traditie opgevat om ze telkens per vier te maken in een document. Komt ook mooi uit met het aantal weken in een maand. Ik heb er zelf ontzettend veel zin in, want ik heb weer vier compleet nieuwe en interessante dames uitgekozen om te bekijken. Hieronder kan je alvast de eerste celeb bekijken.

Eliza Dushku
Ik heb het idee dat niet iedereen deze dame zal kennen. Deze actrice heef toch al in verschillende films meegespeeld en had zelfs een hoofdrol in de series Dollhouse en Tru Calling. Deze laatste serie hebben Nick en ik volledig gezien en ik vind Eliza niet alleen een goede actrice, maar ook een mooie meid. Ze is bovendien ook te zien in de clip van Nickelback’s single Rockstar


Als ik de stijl van Eliza in drie woorden zou moeten beschrijven, kies ik voor vrouwelijk, elegant en stijlvol. Ze kiest vaak voor een combinatie van zwart, wit, navy blauw of grijs with a hint of color. Opvallende kleuren draagt ze niet vaak, het is eerder in de afwerking dat er een tintje kleur komt kijken. Ze heeft wel vaak accessoires bij zich en ook armbanden en ringen draagt ze veel. Haar haren draagt ze meestal los en haar schoenen zijn meestal hoog. Kies dus voor die klassieke zwarte pump en je zien helemaal goed! Qua make-up legt ze de nadruk vaak op haar ogen en kiest ze voor een zachte kleur lipgloss in plaats van een knallende lipstick. Het meeste draagt ze jurken, maar ook broeken en rokjes kan je in haar garderobe makkelijk terug vinden. Ik ben erg benieuwd wat jullie van haar stijl vinden!


Dress: £38 – veromoda.com
Shoes: £25 - newlook.com
Bag: $44 - accessorize.com
Earrings: £6.99 - mango.com
Ring set: $5.80 - forever21.com
Lipgloss: €18 – MAC Tinted Lipglass in ‘Pink Nouveau’ – maccosmetics.be


Liefs,


Julie x


2 opmerkingen:

  1. Ik kende haar nog niet, maar ik vind haar stijl wel erg leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond Tru Calling best een leuke serie! :-) En ja, haar stijl is wel mooi!

      Verwijderen