vrijdag 24 april 2015

Julie | Friday Nails – A Sunny Affair

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-friday-nails-sunny-affair.html

Het is alweer vrijdag en dat wil zeggen dat er een nieuwe Friday Nails is! Dit is echter niet meer zo vanzelfsprekend sinds ik bij Rituals werk. Er wordt namelijk verwacht dat je enkel nagellak van Rituals draagt, en daar hou ik me dan ook aan. Omdat ik het toch wel fijn vind om deze rubriek te behouden, ga ik het dan ook anders aanpakken. Voor zolang ik bij Rituals mag blijven werken, zal ik de lakjes geen week meer kunnen dragen om de houdbaarheid te testen. Ik ga in het vervolg andere aspecten bespreken die onderling kunnen verschillen. Zo bespreek ik vanaf nu de kwastjes, droogtijd en de dekking van de verschillende nagellakjes die ik heb. Benieuwd hoe deze eerste vernieuwde Friday Nails er uit zal zien? Lees dan snel verder!
 


Onlangs won ik een gigantisch pakket met allemaal heerlijke producten uit de Smoky Poppy lijn van The Body Shop. Het artikel dat ik daar over schreef, kunnen jullie hier lezen. In het pakket zaten ook drie vrolijke nagellakjes. Vandaag koos ik er voor om jullie een eerste lakje hiervan te laten zien. Ik koos voor een zonnige, gele kleur, die de naam ‘ A Sunny Affair’ meekreeg. Door het goede weer van de afgelopen dagen, leek me dit wel gepast. Het kwastje van deze lak is vrij kort en normaal van dikte. Ik vind zulke borsteltjes wel fijn lakken. Te dik is niet goed maar te dun vind ik nog veel erger. 
Ik heb nog nooit eerder een gele nagellak gehad, dus dit is een primeur in mijn stash. Het is nog even wennen aan dit kleurtje, maar ik vind het resultaat toch best mooi. Op de foto hierboven zie je het resultaat van één laagje. Zoals je kan zien dekt de lak zeker niet slecht, maar is een tweede laag wel echt nodig. Toch vind ik dit voor een lichte kleur echt niet verkeerd. Hij ziet er ook wel een beetje streperig uit, ik hoopte dat dit met een tweede laag wel beter zou worden.
 Na een tweede laagje is de dekking zo goed als perfect. Het streperige effect is flink afgenomen en dat kan ik enkel toejuichen. Bovendien heb ik geen topcoat gebruikt, dus alle glans die je op deze foto ziet, zit van nature in dit lakje. Ik moet zeggen dat de droogtijd hetgene is dat me het meeste heeft weten te verbazen. Na een eerste laagje was hij echt super snel klaar om er een tweede overheen te zetten en ook die tweede laag was erg snel droog. Natuurlijk is hij dan nog niet uitgehard, al mag een lichte wrijving geen probleem geven. Het is natuurlijk met geen enkele nagellak zo dat je na enkele minuten al met je nagels ergens tegen kan botsen zonder deukjes. De Color Crush lakjes van The Body Shop kosten €6 per stuk en dat vind ik een zeer faire prijs. Ik weet natuurlijk niets over de houdbaarheid, maar ik kan je wel vertellen dat dit lakje erg aangenaam was om mee te werken dankzij het normale kwastje. Bovendien was hij erg snel droog en is de dekking lang niet verkeerd. Ik ben zeer tevreden met dit kleurtje en denk dat ik hem nog vaak zal dragen als ik daar de kans voor heb.

Hebben jullie al een van de lakjes van The Body Shop kunnen proberen? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten