vrijdag 17 april 2015

Julie | Friday Nails – Plum Fiction

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-friday-nails-plum-fiction.html

In de salesbakken bij Kruidvat kon ik nog een van de Luxury Laquers van Catrice vinden die het assortiment zouden verlaten. De lakjes van Catrice zijn al niet zo duur, maar nu was deze afgeprijsd naar €1! De paarse kleur met glitters sprak me meteen aan en voor zo’n prijs moest ik echt niet lang twijfelen. Natuurlijk was ik wel benieuwd naar hoe het er uit ziet op mijn nagels. Bovendien vraag ik me altijd af waarom net dàt bepaalde product het assortiment verlaat… Puur vernieuwing? Of toch een mindere kwaliteit? Ondanks dat die vragen bij me opkwamen ging ik toch neutraal de test in. Kijken jullie mee?Ik wil nog even deze foto laten zien, voor ik over ga tot het resultaat op mijn nagels. Hier hou ik het flesje in het natuurlijke zonlicht en kan je mooi alle kleuren glitters zien. De meeste zijn klein, maar er zitten ook grotere chunks in. Ik vind het mooi dat alle glitters een andere kleur hebben, variërend tussen roze en paarse tinten.Wat me meteen opviel is dat deze lak goed dekkend te krijgen is in twee laagjes. Voor een glitterlakje is dit toch altijd even afwachten, soms heb je per ongeluk een top coat te pakken. Ik vond hem wel een beetje onhandig lakken door de glitterstukjes die er in verwerkt zitten. Ook wil ik hier nog wel even zeggen dat ik de vorm van het flesje wel erg mooi vind, het ziet er inderdaad een beetje luxe uit. De kleur van deze lak bevalt me ook wel op mijn nagels, zoals verwacht. 
En dit was het resultaat… na 4 dagen al! Niet alleen mijn wijsvinger, maar ook middelvinger, duim én pink hadden al schade ondervonden. Normaal draag ik een lakje altijd een week om ze onderling te vergelijken, bij deze was dit onhaalbaar. Bovendien had ik zoveel tijd niet nodig om vast te stellen dat dit lakje wel degelijk slechter is dan gemiddeld. Ik vind de kleur en het effect super mooi, maar de houdbaarheid is prut. Bovendien was hij verder ook vrij moeilijk te verwijderen, al had ik dat wel verwacht bij een glitterlakje in deze kleur. Ik ben blij dat ik er geen ‘volle prijs’ voor betaald heb. Ik denk niet dat deze erg vaak uit de kast zal komen. Misschien over een hele tijd, als ik vergeten ben dat ik er niet tevreden over was…Hebben jullie deze ervaring ook al eerder gehad met (Luxury) lakjes van Catrice? En wat vinden jullie van de kleur en finish? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,

Julie x

2 opmerkingen:

  1. Jammer van de houdbaarheid. Maar het effect en de kleur vind ik wel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen