vrijdag 3 april 2015

Julie | Friday Nails - Five Shades Of Grey


Niet zo lang geleden kocht ik bij Big Bazar dit leuke Five Shades Of Grey setje van Playboy. Ik had nog niet zoveel donkere kleuren, en een gewoon zwart lakjes is eigenlijk onmisbaar in de stash van elke nagellak liefhebber. Vandaag laat ik jullie echter een glitterlakje uit deze set zien. Op de foto is het flesje nummer twee van links gezien. Haar naam is Susanah en het is een grijze lak met rode, roze en blauwe glitters er in. Benieuwd naar dit effect op mijn nagels? Lees dan snel verder!
 


Ik vond dit een mooi lakje en hij dekte eigenlijk erg goed. Ik gebruik altijd twee laagjes, en dat is dan ook het resultaat dat je op deze foto kan zien. Glitterlak mag dan wel horror zijn om van je nagels te halen, het staat wel erg mooi vind ik! Dit lakje heeft bijzondere glitters in zich, die afhankelijk van het licht een mooi effect geven. Soms lijkt het een gewoon grijs lakje, maar af en toe vangt de zon de gekleurde glitters erg mooi. Nu eens even kijken naar de houdbaarheid…
En dit is dan hoe mijn nagels er uit zien na een volledige week dragen. Ik vind het resultaat echt verbluffend, zeker voor zo’n goedkoop setje! Mijn rechterhand vertoonde chips aan drie vingers, maar eentje daarvan kwam omdat mijn nagel gespleten was en daardoor ook de nagellak beschadigd had. De kwastjes van de lakjes uit deze zet zijn dun en lakken heel erg handig, zonder al te veel knoeien. Ik ben dan ook erg tevreden over deze set en kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen!

Hebben jullie dit setje al eens gezien? En wat vinden jullie van deze bijzondere glitterlak? Vertel het me zeker in de reacties onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooi effect met die glitters. Benieuwd naar de andere lakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zwarte lakje is ook alvast erg goed, heb ik al eens in combinatie met een andere gebruikt en één laagje was al dekkend! ;-)

      Verwijderen