vrijdag 10 april 2015

Julie | Friday Nails – Blueberry Purple

http://www.verodoesthis.be/2015/04/friday-nails-blueberry-purple.html

Jullie wisten al dat ik in de maand maart bij Rituals aan het werk was, maar mijn contract is ondertussen nog verlengd tot eind april. Aangezien ik daar altijd nagellak van Rituals zelf moet dragen en ik het vorige kleurtje een beetje beu was, besloot ik om een nieuw kleurtje uit te kiezen. Deze keer koos ik voor ‘Blueberry Purple’ een paars lakje met een duochroom effect en in bepaald licht een blauwe ondertoon. Ik vond het lakje erg bijzonder en was benieuwd hoe dit er op mijn nagels zou uitzien. Jullie ook? Lees dan snel verder!
Ik vind het effect eigenlijk wel leuk. Het is geen typisch paars lakje want hij ziet er in elk licht een beetje anders uit. In het flesje zelf kan je ook goed de blauwe gloed zien. Het lakje bevat ook glitters, maar die zie je voornamelijk in kunst- of zonlicht. Het is weer eens helemaal wat anders en net dat vind ik er zo leuk aan. Bovendien kosten de lakjes bij Rituals slechts 5 euro. De potjes zijn wel niet erg groot, maar geef toe: heb jij ooit al een lakje volledig opgemaakt? Op deze foto met neplicht, ziet het lakje er weer helemaal anders uit. Hier kun je dan ook beter de glittertjes zien zitten. Ze zijn echt erg subtiel, dus het lakje is niet zo moeilijk te verwijderen als een typische glitter nagellak. Ideaal dus!
Voor de lange houdbaarheid moet je deze lakjes eigenlijk niet aanschaffen. Dit is het resultaat na 4 dagen. Ik weet dat sommigen al na 3 dagen tevreden zijn, voor mij mag het altijd wel een weekje goed blijven zitten. Het is natuurlijk wel zo dat ik nu veel met mijn handen aan het werk ben en contant in het water zit, dat doet ook geen goed aan je nagellak. Bovendien zijn mijn nagels ontzettend broos en scheuren ze snel, waardoor ook de nagellak mee verdwijnt. Ben ik dan wel tevreden over dit lakje? Jazeker, want ik vind de kleur erg speciaal en dat is toch wel het belangrijkste.Hebben jullie al wel eens een lakje van Rituals geprobeerd? En wat vinden jullie van deze kleur? Laat zeker je mening achter onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten