zondag 5 april 2015

Julie | DR Van Der Hoog – Romantic Roses Masker


Een hele tijd geleden won ik een klein pakketje via de blog http://www.alllovelythings.nl/ van Mandy. Hierin zat onder andere dit DR Van Der Hoog Romantic Roses masker. Ik heb het toen vrij snel geprobeerd, maar gewoon nooit de kans gehad om er over te schrijven. Nu heb ik een systeem waarbij ik elke eerste zondag van de maand een maskerreview met jullie deel en eindelijk komt het er eens van. Ik hoor veel verschillende dingen over maskers van DR Van Der Hoog. Meestal vind ik ze vrij duur, hoewel je soms wel eens goedkoop maskertjes kan scoren bij de Action. Maar goed! Terug over naar dit Romantic Roses masker, dat beloofd om ontspannend en egaliserend te werken. Benieuwd? Lees dan snel verder!
 


Bij deze ook nog even de beloftes van het merk over dit masker en ook de gebruiksaanwijzing. Ik moet zeggen dat ik hun verpakking altijd wel fijn en praktisch vind. Het product zit goed beschermd in een extra kartonnetje en de uitleg op de verpakking is erg volledig en duidelijk. Normaal ben ik niet zo’n fan van dingen met een rozengeur, dus ik stond een beetje twijfelachtig tegenover het masker, hoewel ik ook wel erg benieuwd was.Ik hoor wel eens dat maskers van DR Van Der Hoog wel eens tegenvallen en durven prikken op het gelaat. Daarom wil ik ook nog even de ingrediënten met jullie delen. Het zou best wel kunnen dat er in deze lijst iets voorkomt waar bepaalde mensen extra snel op reageren. Mocht je van jezelf weten dat dit het geval is, heb je misschien wel iets aan deze ingrediëntenlijst om te bepalen of het masker iets voor jou is of niet.
En hier zien jullie dan het resultaat van dit masker op mijn gezicht. In dit zakje zit product voor éénmalig gebruik, tenzij je echt heel zuinig bent en er twee keer mee wil doen. Ik heb het in één keer gebruikt en vond het daar een goede hoeveelheid voor. Het masker heeft me positief verrast. Mijn huid reageerde helemaal nergens op, de geur viel erg goed mee en het bracht makkelijk aan. Na gebruik was ook duidelijk dat het een masker is dat erg makkelijk te verwijderen is, omdat het zo romig is en niet hard wordt. Mijn huid voelde nadien helemaal niet trekkerig aan maar wel erg zacht. Ik vond dit masker daarom zeker niet verkeerd en zou het wel kunnen aanraden. Het is voor mij persoonlijk enkel de prijs die me zou tegenhouden. Het masker kost al snel €2.29 en dat vind ik voor één keer gebruiken toch best prijzig.

Zo, hopelijk vonden jullie dit een fijne review van dit masker. Hebben jullie al wel eens een masker van dit merk geprobeerd? En wat is jullie ervaring hiermee? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Door je review ga ik ook eens in m'n kast zoeken naar een maskertje! Heb het verdiend me dunkt! Deze van Dr Van Den Hoog kende ik al!

    BeantwoordenVerwijderen