zondag 26 april 2015

Julie | Bourjois Velvet Lip Creams

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-bourjois-velvet-lip-creams.html

Ik zie net dat ik eigenlijk al heel lang geen review meer gedaan heb van een product van Bourjois. Vreemd eigenlijk, gezien dit een van mijn eerste liefdes was op make-up gebied. Bovendien heb ik veel vaste producten die ik van hen gebruik zoals mijn gezichtspoeder, mascara, bepaalde lipsticks… Ik was dan ook al langer benieuwd naar hun Velvet Lip Creams uit de Rouge Edition. Het enige wat me een beetje tegenhield was de prijs. Ze kosten al snel een kleine €15. Tot ik opeens een leuke actie zag bij Kruidvat! Ik weet niet meer exact hoe het omschreven stond, maar het kwam er op neer dat ik deze twee kleurtjes mee kon nemen voor een totaal van €15. Het was geen 1 + 1 gratis denk ik, eerder een ‘Alle lipproducten aan 50%’ of zoiets. Hoe dan ook, ik koos twee leuke kleurtjes uit en nam ze snel mee naar huis. Benieuwd? Lees dan snel verder!Het leuke aan zulke soort lip laquers of lip creams vind ik dat ze een makkelijke applicator hebben. Je kan met deze van Bourjois best precies werken aangezien ze taps toelopen in een punt. Bovendien is de structuur van deze lipcreams erg zacht en dat werkt ook erg prettig. Ik koos voor de kleuren ’02 Frambourjoise’ en ’07 Nude-ist’. Beide kleuren hebben een matte finish. Tegenwoordig ben ik meer en meer fan aan het worden van matte lipproducten. Daar waar een lipstick nogal uitdrogend kan zijn voor je lippen, valt dit hier wel mee omdat het toch een vloeibaar product is.Op de swatches op mijn hand kan je zien dat één veeg al voldoende is voor een intense pigmentatie. De bovenste kleur is Nude-ist, die al goed opgedroogd was en daardoor het matte effect goed weergeeft. Frambourjoise heeft dit effect ook, maar was nog niet volledig droog. Toch vind ik de swatches erg veelbelovend!Ik heb maar één close-up foto genomen zie ik net, en dat is van Nude-ist. Als je heel goed kijkt kan je zien dat er hier en daar een beetje velletjes zichtbaar zijn op mijn lippen, maar dat de lip cream dit absoluut niet benadrukt. Dat is voor mij een van de grootste pluspunten aan deze matte lip cream, ten opzichte van een matte lipstick. Bovendien vind ik deze oudroze kleur erg mooi.En bij deze de full face foto van Nude-ist. Ik vind de kleur echt geweldig en draag hem vaak overdag. Ook als je voor een donkere ooglook kiest, is deze kleur ideaal om op je lippen te dragen. Ik hoorde wel vorige week van mijn collega’s dat ze me beter vinden passen met felle kleuren, maar ik draag dit kleurtje toch ook erg graag! Bovendien blijft deze lip cream heel erg lang zitten. Hij trekt goed in je lippen, waardoor hij echt uren blijft zitten, ook als je eet of drinkt. Het is echt pas na een dikke 5u ongeveer dat ik de binnenkant een beetje moet bijwerken. Ik heb hem gedragen op het galabal van het Sint Victor (onze vroegere middelbare school) waar wij altijd gaan helpen. Ik heb hem denk ik op de 12u dat ik daar was (ja, echt!) slechts drie keer bijgewerkt. Niet per se omdat het broodnodig was, eerder uit gewoonte. Ja, ik ben erg blij dat ik deze gekocht heb!
En dan natuurlijk ook nog de kleur Frambourjoise op mijn lippen in een full face foto. Ik draag normaal nooit rode lipsticks omdat ik die niet zo goed bij mij vind passen. Deze framboosroze kleur neigt echter wel een beetje naar het rood omdat hij matte opdroogt. Ik vind hem niet verkeerd en draag ook deze met plezier. Ik vind het echt zalig dat ze zo lang blijven zitten zonder ze te moeten bijwerken. En als je dan toch moet bijwerken gaat dit heel makkelijk. Bij sommige van dit soort producten gaat het dan brokkelen, bij de lip creams van Bourjois niet! Mocht er ooit nog eens een leuke actie zijn, wil ik gerust nog wat nieuwe kleurtjes bij kopen.


Zo, het mag duidelijk zijn dat ik ontzettend tevreden ben over deze producten! Het enige minpunt dat ik zou kunnen bedenken is de prijs. Maar voor kwaliteit heb ik dat toch wel graag over. Ik kan je deze lip creams dus zeker aanraden omwille van hun prachtige kleur, matte finish, lange houdbaarheid en prima applicator.Heb jij al kleurtjes uit deze lijn van Bourjois kunnen testen? En welk kleurtje vinden jullie het beste bij me passen? Ik ben zeer benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind beide kleuren heel mooi! Ik vind zoiets altijd alleen best droog op de lippen,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Mariëlle! :-) Meestal vind ik dat ook, maar deze zijn echt heel erg zacht! :-)

      Verwijderen