woensdag 29 april 2015

Julie | The Body Shop – Frosted Cranberry Bath Jelly

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-body-shop-frosted-cranberry-bath.html

Tijdens de feestdagen kocht ik bij The Body Shop drie verschillende Bath Jelly’s, uit hun drie Limited Edition collecties. Ik schreef al eerder over de Glazed Apple en Vanilla Brulée Jelly en vandaag is het de beurt aan die uit de Frosted Cranberry lijn. Dit is tevens voorlopig het laatste badproducten artikel. In de toekomst zullen ze niet meer elke woensdag en zondag online komen, maar slechts af en toe. Ik vond deze een mooie afsluiter, dus laten we snel even kijken of ik tevreden ben over dit product. Klik op ‘Meer Lezen’.Zoals je kan zien is dit een echte stroperige jelly, ik vind dit wel een leuk concept. De Cranberry lijn heeft altijd een best sterke geur, voor sommige mensen is hij veel te zoet. Ik heb uit deze lijn ook altijd enkel een handzeep of zoals nu een bath jelly en geen body butter omdat ik die ook wel te sterk van geur vind. Je mag best een stevige hoeveelheid van deze jelly gebruiken in je bad en dat vind ik eigenlijk wel leuk!Naar goede gewoonte, gebruik ik om een beetje extra schuim te creëren mijn kleine vergiet. Dit is echt de uitvinding van de eeuw wat mij betreft. Het lijkt een gedoe, maar eigenlijk is het super handig in gebruik en het doet zijn werk ook nog eens prima. Deze bath jelly mag dan in de pot een sterke geur hebben, deze hangt niet heel sterk in de badkamer. Je ruikt het een beetje, maar het is niet overweldigend.
En ten slotte nog een foto van het eindresultaat. Ik vind het jammer dat het bad geen rood kleurtje gekregen heeft. Enkel de groene jelly geeft een beetje kleur af en dat vind ik daar net zo leuk aan. Deze pot valt me eigenlijk een klein beetje tegen, net zoals die met Vanilla Brulée. Ik zou deze allebei volgend jaar niet opnieuw aanschaffen. Wat mij betreft zijn dit de eerste producten van The Body Shop waar ik eigenlijk niet zo tevreden over ben. Het concept is leuk bedacht, maar ik had er gewoon meer van verwacht. Ook voor je huid doen ze niet zo erg veel. De Glazed Apple Jelly vind ik dan nog iets leuker omdat hij een verrassend frisse geur heeft en toch je badwater een beetje kleur geeft. Ik zou deze met Cranberry een 6/10 geven.

Hebben jullie de bath jelly’s van The Body Shop aangeschaft tijdens de Kerstperiode? En wat vinden jullie van het resultaat? Laat zeker een reactie na met je antwoord!

Liefs,


Julie x 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten