zondag 19 april 2015

Julie | The Body Shop – Chocomania Showergel

http://www.verodoesthis.be/2015/04/julie-body-shop-chocomania-showergel.html

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op producten met chocolade in. Zowel de Chocomania als de Cacaoboter lijn van The Body Shop spreken me aan, maar ook gezichtsmaskers met chocolade of doucheproducten maken me erg blij. Vandaag heb ik dan ook een review van de douchegel uit de Chocomania lijn van The Body Shop. Helaas is deze lijn niet meer te koop, al vermoed ik dat hij tijdens soldenperiodes nog wel eens te verkrijgen zal zijn. De body butter uit deze lijn is nogal chemisch, maar de douchegel is dat niet. Kijk gerust even mee hoe deze shower cream het in mijn badwater doet.Ik liet een flinke scheut van dit product in bad lopen, maar er gebeurde niet zoveel omdat onze kraan niet zo krachtig is. Daarom besloot ik om even met de douchekop te proberen om meer schuim te maken op het water. Deze tip had ik een keer van Veronique gekregen en werkt inderdaad best goed. De geur van dit product vind ik, zoals eerder al aangegeven, ontzettend lekker. De substantie is echt chocoladebruin maar daar is in je water weinig van terug te zien.

Ingrediënten: Aqua (Solvent/Diluent), Sodium Laureth Sulfate (Surfactant), Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Glycerin (Humectant), Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Parfum (Fragrance), PEG-7 Glyceryl Cocoate (Emulsifier), Phenoxyethanol (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Trisodium Sulfosuccinate (pH Adjuster), Glycol Distearate (Viscosity Modifier), Mel (Natural Additive), PEG-150 Distearate (Surfactant), Benzophenone-4 (Sunscreen agent, Ultraviolet Light Absorber), Cocamide MEA (Surfactant), Laureth-10 (Surfactant/Emulsifying Agent), Sodium Cocoabutteramphoacetate (Hair-Conditioning Agent), Disodium EDTA (Chelating Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), Limonene (Fragrance Ingredient), Coumarin (Fragrance Ingredient), Benzoic Acid (Preservative), Denatonium Benzoate (Denaturant), CI 14700 (Colour), CI 19140 (Colour), CI 42090 (Colour).
Ten slotte was dit hoe het water er uit zag voor ik in bad stapte. Ik heb tijdens het badderen ook gebruik gemaakt van de Chocomania scrub en mezelf ook nog eens extra gewassen met deze douchegel. Een echte chocolade-ervaring dus! Nadien smeerde ik mezelf in met de body lotion uit deze lijn. Ik vind de producten zalig om af en toe te gebruiken, al vind ik ze niet geschikt om elke dag te gebruiken. De geur is vrij innemend en speciaal en je moet er dus echt voor in de stemming zijn, vind ik dan. De body butter uit deze lijn zou ik niet meer opnieuw aanschaffen, maar de douchegel en scrub vind ik zelf erg fijn. Ik zou dit product dan ook met plezier hoge punten geven, maar om als badschuim te gebruiken is hij toch minder geschikt. Ik geef hem daarom een 7.5/10.

Waren jullie fan van de Chocomania lijn van The Body Shop? Of welke andere lijn is jullie favoriet? Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten