maandag 20 april 2015

Eerste indruk | Primark

bron; beautysquare.nl

Er wordt al een hele tijd geroepen dat Primark het Walhalla voor koopjes is en ondertussen heb ik er toch al twee die relatief dichtbij zijn. Eindhoven als ik thuis ben en Brussel is dan weer lekker dicht bij mijn vriend. En toch was ik er nog nooit geweest tot vorige week dinsdag. Waarom niet? Noem het koppigheid, noem het idioot, zoals je wilt, maar wanneer iets te populair is, wacht ik liever nog een tijdje voor ik het zelf eens probeer. In dit geval dus een bezoekje aan de Primark te brengen. Ook door de horrorverhalen over de drukte twijfelde ik toch of de Primark mijn ding zou zijn. 


Het plan om naar de Primark te gaan ontstond eigenlijk door Nathalie maar zij kon helaas toch niet mee. Uiteindelijk was Carolien weer een erg vrijwillig slachtoffer en Mathias viel gemakkelijk te overtuigen om ons te rijden door te vermelden dat er een KFC op wandelafstand was. Ik had natuurlijk ook zelf kunnen rijden maar ik heb geen navigatie en ik vond de autostrade rond Eindhoven er altijd zo ingewikkeld uitzien. Bon, dat laatste kan ook wel zijn omdat ik dan meestal erg slaperig ben doordat we al een tijdje aan het rijden zijn (Polen naar België). 

Om Mathias gelukkig te houden, gingen we eerst langs de KFC om wat te eten. Normaal ben ik niet echt fan van kip maar damn die 'strips' (heet dat zo?) waren lekker! Voor herhaling vatbaar, als het aan mij ligt. Hierna moesten we uiteraard op zoek naar de Primark want we hadden Google Maps niet goed bekeken en ik vond ook geen goede Wi-Fi verbinding. Blijkbaar was de Primark bij wijze van spreken om de hoek van de KFC. Des te dichterbij dat we kwamen, des te sneller mijn korte beentjes mij vooruit wilden krijgen. Ik was echt wel eens benieuwd of het de hype waard was. 

Toen we binnen kwamen, besloot Mathias al meteen te vluchten naar het halve verdiep mannenafdeling zodat Carolien en ik onze slag konden slaan. In het begin wisten we niet goed waar we net moesten beginnen kijken en stonden we maar wat verdwaasd rond te staren. We leken te beseffen dat het wel heel veel kleren waren. Stilaan begonnen we toch rond te kijken en al snel hoorde je zachte kreetjes van ongeloof wat de lage prijzen betreft. We kwamen al snel met de basic topjes en dus begon ik toen snel mijn mandje vol te gooien. Dit behoort namelijk tot mijn standaard garderobe en aangezien ze stukken goedkoper waren dan bij de H&M, kon ik eventjes losgaan. Het was nog wat zoeken wat de maat betreft maar ik heb het gewoon over een ander topje heen geprobeerd. Works fine. 

Het probleem met goedkope kleding is wel dat je je mandje begint vol te laden en uiteindelijk toch met een grote rekening buiten wandelt. Daarom probeerde ik wat bij te houden hoeveel ik precies in mijn mandje had. Zo moeilijk was het niet om binnen de perken te blijven omdat veel dingen die ze hadden net niet mijn smaak waren of er gewoon niet meer in mijn maat hingen. Ik denk dat voor de gemiddelde persoon er genoeg te vinden valt maar ik hou er niet van als kleren te hoog aansluiten. Ik heb een beetje "decolleté" nodig en dit vond je niet zoveel. 

Uiteindelijk wandelde ik de Primark buiten met 12 items en een rekening van amper €35. Goed geslaagd, vind ik. Mathias vond het niet zo geweldig maar ik denk wel dat ik hem nog eens meekrijg als ik zeg dat we nog eens langs de KFC gaan! 

Houden jullie van de Primark? 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

  1. Ik ben zelf nog nooit naar de Primark geweest, maar ik wil er zeker eens een keertje naartoe gaan ;) Wauw, je bent inderdaad goed geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauw, zo veel spullen voor zo weinig geld, nice :-D Ik vrees alleen dat de winkel net iets te groot, druk en overweldigend zou zijn voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de Primark leuk gewoon wat hebben dingen kopen en betaalbaar!

    BeantwoordenVerwijderen