maandag 30 maart 2015

Life through my eyes | Maart #3


Oeeh, ik heb een erg leuke week achter de rug! Matig druk (alles heeft zich opgehoopt naar de week die nu komen zal) en ook had ik mijn eerste persevent. Voor de rest ben ik natuurlijk zoals altijd gewoon naar de les geweest, heb ik voor school gewerkt en natuurlijk ook wat voor de blog. Een klein unicum deze keer (en misschien het begin van een traditie) maar ik heb deze week enkele dingetjes gefilmd en het leek mij ook leuk om die aan jullie te laten zien. Deze staan op het einde in een YouTubefilmpje. Maandagnamiddag moesten Nathalie en ik nog een presentatie van Engels afwerken die we dinsdag moesten geven. We sloten ons op in een "kot" in de bib om daar rustig te werken. Zoals jullie in het filmpje wel zullen zien, was dit niet altijd even gemakkelijk vanwege aanstekelijke muziek en een binnenstormende Hendrik.


Deze Newton hadden we in onze werkblaadjes verwerkt maar ineens kwam hij ook in een ander document tevoorschijn. We vonden dit zowel grappig als een beetje eng tot we beseften dat hij waarschijnlijk nog onder mijn control V stond...


Dinsdag kwam ik thuis van school en had ik erg veel honger. Er was niet bijzonder veel lekkers in huis en om een zak chips open te trekken had ik ook geen zin. Dus maakte ik een curry noodlesoep met wat peultjes en twee gekookte eitjes. Geloof mij of niet maar dit was extreem lekker!


Dinsdag was ook de laatste avond dat mijn neef hier was en terwijl ik pudding aan het maken was, zag ik hem nogal geïnteresseerd kijken naar ons aquarium. Hierna zijn we nog iets gaan drinken om hun vakantie hier toch leuk te eindigen.


Een tijdje geleden had ik staaltjes besteld van Lancome en Maybelline en eigenlijk was ik dit al vergeten. Iets in mij had zich er al bij neergelegd dat ik dit waarschijnlijk niet aan zou krijgen. Je kunt je wel voorstellen dat ik aangenaam verrast was toen deze thuis op mij lagen te wachten.

Die avond at ik een pastasalade met tonijn van de Albert Heijn maar ik schrok me rot toen ik zag hoeveel Kcal er wel niet in zo'n pasta zitten. Ik dacht eventjes wat gezonder te doen dan een pizza zoals mijn ouders en zus aten maar ik had me duidelijk toch wat mispakt.


Donderdag ging ik met Carolien naar Brussel voor een persevent van Bourjois. We werden er warm onthaald met thee, koffie, frisdrank en allemaal lekker eten. Natuurlijk mochten we de nieuwe producten eens bekijken en uit proberen en kregen we uitleg waar nodig;


Ook was er een visagiste aanwezig waarbij ik mijn wenkbrauwen heb laten doen en Carolien haar eens een passende lipkleur liet aanmeten. Op het persevent lakte ik mijn nagels met een van de nieuwe lakjes die binnenkort uitkomen. De kleur is 10 Violet Beach (of Beach Violet) uit de La Laque lijn. 
Na het persevent ging Carolien naar huis en maakte ik nog een tussenstop bij Mathias. Hij is namelijk zaterdag op vakantie vertrokken en wanneer hij terug komt, vertrek ik net. Dit maakt dus dat ik hem een tijdje niet ga zien en ik mis hem nu al. :( 


Vrijdag zijn Carolien en ik op tijd naar school gegaan om nog wat voor school te werken. We zijn allebei niet zo goed in het op tijd op staan om dan thuis te werken en daarom spreken we altijd af om enkele uren voor de les (als we pas in de namiddag les hebben) al naar school te gaan. Vaak komt zij dan eerst naar Turnhout, drinken we bij mij nog een koffietje en vertrekken we dan. 

Vrijdagavond moest ik werken en zaterdagavond ging ik helpen op het galabal van mijn oude middelbare school. Zondag heb ik eigenlijk nog wat voor school gewerkt en vooral erg lui geweest. 

De week die er nu aan komt, wordt druk. Maar dan ook echt vreselijk druk. Vandaag (maandag) ga ik in de voormiddag een tent voor een TD mee opstellen, daarna rij ik recht door naar school voor de les. 's Avonds heb ik vergadering en krijg ik hopelijk nog wat schoolwerk gedaan. Dinsdag heb ik dan weer les tot 18u en moet ik erna bijles gaan geven. Woensdag, donderdag en vrijdag hebben we op school leefsleutels, ben eens benieuwd wat dat gaat zijn... 
Hier nog eventjes het korte filmpje met de stukjes die ik afgelopen week gefilmd heb.

Zo, hopelijk maak ik deze week genoeg foto's en heb ik tijd om wat vooruit te werken aangezien ik volgende week zelf op vakantie ben. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten