maandag 23 maart 2015

Life through my eyes | Maart #2


Met een overvolle maag kijk ik vanavond terug naar twee leuke weken. Om heel eerlijk te zijn, weet ik niet meer honderd procent zeker wat ik tijdens de eerste van die twee weken gedaan heb. Vroegtijdige dementie of gewoon een slaaptekort, wie zal het zeggen? Ik zal mijn uiterste best doen en mijn hersentjes nog eens een keertje laten werken om jullie in geuren en kleuren te kunnen vertellen wat ik nu allemaal heb uitgestoken. Horen jullie 't al kraken? Dan kunnen we eraan beginnen. ;) 
Maandag 9 maart, kunnen jullie geloven dat dit al twee weken geleden is? Nathalie, Dries en ik zaten toen tijdens de springuren wat voor school te werken, te babbelen en vooral te treuzelen toen Nathalie ineens als grap voorstelde om naar de McDonalds te rijden voor een McFlurry. We lachten eens, keken elkaar aan en dachten plotseling hetzelfde: waarom zouden we dit niet doen? Zo gezegd, zo gedaan. Buiten het feit dat uiteindelijk niemand van ons een McFlurry genomen heeft! Dries en Nathalie voelden zich plotseling weer zoveel jaar jonger en kropen de speelhoek in. Ik was maar al te blij met de rol als fotograaf of dat moment! Deze foto is volgens mij zelfs al op zaterdag gemaakt. Maar eerst eventjes over de rest van de week. Op dinsdag heb ik volgens mij weer de dag op school doorgebracht, as usual. Woensdag ging ik met papa mee naar Leuven en zag ik Laure en Lize eindelijk nog eens terug. Donderdag had ik een vrije dag maar 's avonds ging ik naar de TD bij ons in Vorselaar. Oh, sinds woensdag was er ook familie vanuit Polen bij ons en met mijn neef, Mathias, Patricia en Sander ging ik die vrijdag normaal gezien iets drinken. Helaas moest ik zelf nog eventjes weg en dus bleven uiteindelijk, tegen dat ik klaar was, enkel m'n neef en Mathias nog over. Op de foto zie je hout dat we hebben afgebroken bij ons thuis en nog moest weggebracht worden. Zondagavond maakte ik hamburgerbroodjes om als lunch mee naar school te nemen. Dinsdag kwam ik thuis en lag deze aangename verrassing op mij te wachten. Hier volgt zeker nog een review van! Doordat het eten wat laat klaar was en ik bijles moest gaan geven, maakte ik dit broodje erna voor mezelf klaar. Toen moest ik nog even weg en uiteindelijk ben ik met mijn neef nog iets gaan drinken om St. Patricksday te vieren. Donderdagavond was ik goed op dreef voor school, ik had me zelfs aan m'n bureau gezet. Oops, foto vergeten te draaien maar goed, eventjes zo dan maar. Mathias zaagt al weken dat ik zijn laatste twee Oreokoekjes had opgegeten en dus besloot ik als goed liefje dan maar nieuwe te gaan halen. (De dag erna waren de chocolade en een pak koekjes al op, heb ik niets mee te maken!) Ik had van vrijdag op zaterdag heel weinig geslapen en het minste dat ik ergens ging liggen, lag ik al bijna terug te slapen. Toen ik bij Mathias in de zetel wilde gaan liggen, stak Tweety er een stokje voor. Het was lekker druk bij ons zaterdag aangezien ook Sander hier was. Toen Mathias van de kapper terug kwam, had hij ineens een bloedneus. Je kent het wel, mannen en bloed... Al een geluk dat zij geen menstruatie hebben! Her car & his car. Hoe graag ik m'n golfje ook wel niet zie, het ziet er toch maar zielig uit tegenover die auto van Mathias. Maar goed, ik klaag absoluut niet. Ik ben heel blij met mijn autootje en rij er nog elke keer even graag mee. Normaal gezien rijdt Mathias trouwens als we ergens naartoe moeten maar omdat hij "heel de tijd zijn neus moest afvegen omdat het nog bloeide " (lees: hij wou na acht maanden eindelijk eens een keertje met mij mee rijden) reed ik deze keer naar de winkel en kon hij relaxen op de passagierszetel. Ook van zaterdag op zondag heb ik niet veel geslapen en dus lag ik op mijn bed terwijl ik nog wat dingen deed voor de blog en voor school. 's Avonds zijn we naar een All you can eat wokrestaurant geweest en dat zal wel verklaren waarom ik nu dit met een overvolle maag aan het typen ben. 

Deze week wordt heel druk. Maar echt heel druk. Maandag is het vooral werken aan een presentatie van dinsdag, dinsdagavond heb ik cantus maar ik weet nog niet of ik er echt naartoe ga aangezien ik woensdag erg vroeg moet opstaan. Woensdag moet ik buiten dat vroeg opstaan gewoon naar school. Donderdag heb ik een persevent en ga ik daarna naar Mathias omdat ik hem daarna meer dan twee weken niet zal zien wegens zijn vakantie en mijn vakantie (wat zie ik hier tegenop! Heb hem zaterdag nog gezien en ik mis hem nu al!). Dit weekend moet ik waarschijnlijk weer werken en ook voor school moet er nog veel gebeuren. 

Hebben jullie het ook zo druk met school of werk? 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten