maandag 9 maart 2015

Life through my eyes | Maart 1


Ik typ dit nu terwijl ik gelukzalig in mijn bedje lig. De week was vermoeiend maar leuk en ik heb er echt van genoten. Deze week moet toch al sterk uit de hoek komen om het te kunnen verslaan of ik ben gewoon zo bevooroordeeld door deze ene hele leuke avond. Wauw. Goed, voor ik met nog meer adjectieven en superlatieven ga beginnen smijten, moet ik jullie misschien eerst wat meer over mijn week vertellen. Laten we eens gaan kijken. Maandag een schooldag en we hebben eigenlijk best flink gewerkt onder de middag. We dachten er plotseling aan dat we nog een hele tekst moesten schrijven en dat is dan ook gebeurd. Flinke wij.
's Avonds was ik blij dat ik thuis was en soms zit het geluk ook in de kleine dingen. Een tijdje geleden had ik namelijk Oreo's voor Mathias gekocht en ik wist dat er nog een paar over waren. Ik keek in zijn schuif en tadaaa! Nog enkele lekkere koekjes, moeten we van profiteren. Sorry Mathias, maar niet echt. :D


Dinsdag spraken we al vroeg af om aan een taak te werken. Na een tijdje de opdracht bekeken te hebben, beseften we dat er ons nog heel wat werk te wachten stond. Vanaf dat we dit schema gemaakt hadden, ging het best vlot vooruit.


Carolien mocht op het bord schrijven.


Ook woensdag werkten we rustig verder.


En woensdagavond lag natuurlijk mijn haar plotseling enorm goed. Altijd wanneer het niet hoeft hé.


Donderdag hadden we internationale dagen op school met allerlei workshops over internationale onderwerpen. Het was een leuke afwisseling met de normale lesdagen en het eindigde met een receptie; Die konden we natuurlijk niet missen. 


Toen ik thuis kwam, had ik zin in iets lekkers en ik zag deze pot Ben & Jerry's nog staan. Uiteraard is die u een stukje leger! 


Die avond had ik een pubavond van de studentenvereniging en ik mocht nog eens iets drinken aangezien papa mij kwam halen. Het was supergezellig! 

Vrijdag voormiddag ben ik gaan winkelen met Sabina om cadeautjes voor Fred voor zondag te kopen. Toen ik enkele uurtjes later thuis kwam, was ik enorm moe. Ik moest sowieso nog een afspraak maken bij de dokter voor mijn voet en knie dus ging ik die namiddag maar met een hele waslijst. Mijn enkel en knie blijken ontstoken te zijn en ook wacht ik nog op de resultaten van het bloedonderzoek. Ben eens benieuwd. 
Vrijdag was ook Julie jarig en zijn we voor haar verjaardag iets gaan drinken. Dit werd niet al te laat aangezien Julie de dag erna moest gaan werken. Mathias en ik hebben nog wat tv gekeken maar ik viel al bijna in slaap. 

Zaterdag hebben we niet zoveel gedaan. We zijn boodschappen gaan doen met papa, daarna nog even naar de mediamarkt en toen werd ik ambetant omdat ik nog veel schoolwerk had. 's Avonds moest ik dan gaan werken en daar valt uiteindelijk niet veel over te vertellen. 

Zondag dacht ik dat ik tijd genoeg had om mij klaar te maken om 's avonds te gaan eten maar je weet hoe dat gaat. Je stelt het douchen uit, je weet dat je nog vanalles moet doen maar plotseling heb je nog ongeveer een uur de tijd en moet je je haasten. Typisch Vero, sowieso. We waren uiteindelijk niet zoveel te laat en de avond was super gezellig. Eerst een heel diner en daarna nog eentje gaan drinken. What a night! 

Deze week is het vooral school en woensdag ga ik nog eens naar Leuven. Tijd om de vriendinnen terug te zien! Kijk er echt naar uit. 

Wat gaan jullie deze week allemaal doen? 

Liefs
Veronique

1 opmerking: