maandag 2 maart 2015

Life Through My Eyes | Februari #4


Afgelopen week was vreemd. Hij leek erg traag vooruit te gaan en toch ben ik nu verbaasd dat hij voorbij is. Ik typ dit op zondagavond en ik ben eigenlijk best moe. Vandaag heb ik eigenlijk niks bijzonders gedaan buiten Mathias enorm geplaagd en gerust. Toch voel ik me al sinds 21u enorm moe en mijn concentratievermogen staat maar op een erg laag pitje. Ben eens benieuwd hoe lang het gaat duren om deze blogpost te typen. Ik heb niet veel foto's genomen maar ik heb wel genoeg te vertellen! Lees maar mee. 
Maandagvoormiddag had ik mijn eerste stagedag. De lessen ging best goed en onderweg naar huis was ik mezelf al aan het verlekkeren op mijn middageten. Ik besloot een gezonde pastasalade te maken met preischeutjes, gemengde salade, paprika, witlof, gerookte kippenreepjes en kaasblokjes. Als dressing deed ik er wat pestomayonaise door. En zo zag het er uiteindelijk uit. De dag erna heb ik dit ook mee naar school genomen maar had ik er nog wat meer groentjes, wat samourai en pijnboompitjes bijgedaan. Om toch nog net wat meer smaak erin te krijgen. Nadien was het maar hectisch. Ik moest opnieuw naar Hoogstraten voor een klassenraad, die dan uiteindelijk pas dinsdag bleek te zijn. Toch maar even daar gebleven, daarna iPad naar Hendrik gaan brengen om daarna naar huis te crossen omdat ik nog langs de winkel moest. 

Net om 18u wandelden we de Kruidvat buiten en gingen we frietjes halen. Die ik op dat moment niet kon eten omdat ik mama weg moest brengen. Na drie kwartier gewacht te hebben, kwam mama nog altijd niet buiten dus ging ineens papa haar wegdoen. Ja, je kunt het je wel voorstellen hoe vervelend ik dat vond. Daarna kon ik eindelijk wat eten en Patricia had nog deze halve bicky burger voor mij laten liggen. Dinsdag leverden ze onze nieuwe kasten en mama was niet zo gelukkig. Ik weet niet of het op deze foto voor jullie echt duidelijk is maar de linkse kast is echt paars/grijzig terwjil de andere meer groenig is. Natuurlijk zijn beide kleuren mooi maar het kleur verschil is erg jammer. 

Dinsdagavond trouwens een klein ongelukje met de auto gehad waar ik nog altijd enorm hard om baal. Deze week eens langs de garage gaan zodat ik binnenkort weer rond kan rijden. (Gaat nu ook maar een gebroken zijspiegel is niet zo praktisch.)Ik vind het zo jammer dat deze uitgebloeid zijn. Echt prachtige tulpen eigenlijk. Deze week zijn het rode, die ik dringend eens in de vaas moet zetten. Woensdag had ik in de voormiddag sponsortocht en wat deden mijn voeten pijn nadien! Ik heb sowieso al een zwakke voet maar zo erg als toen heb ik het nog niet vaak gehad. In de namiddag ben ik dan maar bij Mathias wat de zieligaard gaan uithangen. Is toch altijd weer jammer als je dan 's avonds weer naar huis moet vertrekken. 

Donderdag deed ik voor de eerste keer een test en dit betekende dus ook dat ik 's avonds mocht verbeteren. Gelukkig hadden de meesten erg goede punten! Heerlijk, zo vanalles van wunderlist afvinken! 

Vrijdag had ik mijn laatste lessen gegeven, alvast even gaan shoppen voor een cadeau voor de housewarming van Julie en 's avonds moest ik gewoon gaan werken. Toen ik van het werk thuis kwam, ging ik nog even wat met Minou knuffelen. Op een bepaald moment zag ze mijn schauw op dat witte papier en vond ze er niks beters op dan mijn schaduw te gaan vangen. Supergrappig en eigenlijk ook erg schattig. Het water lijkt hier wel erg vuil maar dat was het niet. Aangezien ik deze zelf net gevuld had voor Julie en Nick. Dit was namelijk een deel van onze cadeau voor hen. Ik hou van originele cadeautjes te voorzien en dit vonden ze uiteindelijk heel erg leuk! Ook Julie haar ouders en grootouders vonden dit supertof. Ik vind het dan ook geweldig om zo'n leuke reacties te horen en ben zelf erg trots hierop. 

Zo, deze week zit ik weer achter de schoolbanken en moet ik nog wat dingetjes voor school afwerken. Kijk er wel naar uit om terug wat rustig aan te kunnen doen.

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Aw, die foto van Minou is schattig :-) Alsof ze aan 't lezen is. Jammer van die kasten zeg. Was het dezelfde set?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja we hadden speciaal alles op hetzelfde moment besteld omdat ze zeiden dat er anders kleurverschil zou kunnen zijn... Wel jammer dus! :)

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Wat gek trouwens van die kasten dat ze zo verschillen qua kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, altijd klote als je met je auto ergens tegen rijdt. Hopelijk valt de schade mee!

  BeantwoordenVerwijderen